Greek National Pride

εγκυρη, αμερόληπτη ενημέρωση

Γνώριζαν απο δύο μήνες την απόδραση

Εδώ και δύο μήνες γνώριζε η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας το σχέδιο του Βασίλη Παλαιοκώστα να αποδράσει με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά δεν κατάφεραν να την αποτρέψουν.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα», που διέψευσε με σχετική ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ., στη διάθεση της Αντιτρομοκρατικής είχαν περιέλθει πληροφορίες, προϊόν τηλεφωνικών υποκλοπών, από μέλη της ομάδας Παλαιοκώστα ότι ο κρατούμενους σχεδίαζε να «πετάξει» από τον Κορυδαλλό.

Πρόκειται για επτά πρόσωπα εντός και εκτός φυλακών που βρίσκονταν σε «ανοικτή γραμμή» με άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, προκειμένου να συνδράμουν στη δεύτερη εναέρια απόδραση του Παλαιοκώστα. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, την ομάδα διεύθυνε ο ίδιος ο κρατούμενος μέσα από το κελί του στον Κορυδαλλό, με την αμέριστη αρωγή του Βασίλη Στεφανάκου.

Μετά από διασταύρωση των πληροφοριών, ο διευθυντής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, Παντελής Γιαννακόπουλος, ενημέρωσε, ως όφειλε, τους ανωτέρους του, τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Βασίλη Τσιατούρα και τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Χρήστο Μαρκογιαννάκη.

Ωστόσο, κανείς δεν αξιοποίησε τις πληροφορίες, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Από την πλευρά της, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. διέψευσε το δημοσίευμα με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ως προς το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» περί –δήθεν- γνώσεως από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του σχεδίου απόδρασης των κρατουμένων και «παρακολούθησης των κινητών» ανακοινώνεται ότι ουδεμία συγκεκριμένη πληροφορία ή στοιχείο υπήρξε περί σχεδιασμού απόδρασης των κρατουμένων από τις Δ.Φ. Κορυδαλλού

ΠΗΓΗapodrash Απο Δ.Ι.

Μαρτίου 2, 2009 - Αναρτήθηκε από τον/την | Uncategorized

Κανένα σχόλιο ακόμα.

Υποβολή σχολίου

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Αλλαγή )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 157 other followers