Greek National Pride

εγκυρη, αμερόληπτη ενημέρωση

Φοβούνται αντιδράσεις για την ανέγερση του Τζαμιού;


Σύμφωνα με πληροφορίες χθες το βράδυ, άγνωστη ώρα, ένα αυτοκίνητο και μια μοτοσυκλέτα σταμάτησαν έξω από την πύλη της ΚΣΑΝ. Ο μοτοσικλετιστής κατέβηκε και τοποθέτησε μπροστά στην πύλη μια γουρουνοκεφαλή (ναι δεν διαβάζετε κάτι λάθος).
Στη συνέχεια τοποθέτησε επάνω στην γουρουνοκεφαλη ένα χαρτί, που αργότερα διαπιστώθηκε ότι έγγραφε την λέξη ”ΕΦΙΑΛΤΗΣ”, και το κάρφωσε με ένα μεγάλο μαχαίρι. Αμέσως μετά σχημάτισε με κόκκινο χρώμα ένα κύκλο γύρω από την κεφαλή την οποία και αυτή περιέλουσε με χρώμα.
Κατόπιν μοτοσυκλέτα και αυτοκίνητο αποχώρησαν προς νότια. Κατά άλλη εκδοχή πέταξαν μέσα στο στρατόπεδο 4 γουρουνοκεφαλές!


Η ΚΣΑΝ βρίσκεται στο ναυτικό οχυρό του οποίου μεγάλο τμήμα θα χρησιμοποιηθεί για την ανέγερση του μουσουλμανικού Τεμένους.
Το πρωί είχαν συρρεύσει εκεί εκτός των αρμοδίων του ΓΕΝ και ΕΛΑΣ, και δημοσιογράφοι.
Το γεγονός έχει αποσιωπηθεί από το ΓΕΝ, ενώ κανένα ΜΜΕ δεν έχει μεταδώσει την είδηση.

πηγη

Ιουνίου 28, 2010 - Αναρτήθηκε από τον/την | "Greek National Pride" blog, ΕΛΛΑΔΑ

2 σχόλια »

  1. ΠΟΙΑ ΜΜΕ ΜΩΡΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ?
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!!!
    ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΩΝ.

    Comment από vagelis7 | Ιουνίου 28, 2010

  2. SCHWEINE

    Comment από Χρίστος | Ιουνίου 29, 2010


Υποβολή σχολίου

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Αλλαγή )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 161 other followers