"Greek National Pride" blog / ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Α/ΓΕΑ Β.Κλόκοζας: «Το Νέο Μαχητικό Aεροσκάφος παραμένει κορυφαία προτεραιότητα για την ΠΑ»


Το πρόγραμμα του Νέου Μαχητικού Αεροσκάφους ήταν, είναι και θα παραμείνει η κορυφαία προτεραιότητα της ΠΑ η οποία δεν πρόκειται να δεχθεί μεταχειρισμένα-«νέα» μαχητικά όπως προωθούν κάποιοι κύκλοι. Αυτή ήταν και μια από τις απόψεις που εξέφρασε σήμερα ο Αρχηγός της Αεροπορίας αντιπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Κλόκοζας σε συνάντησή του με δημοσιογράφους με την ευκαιρία των εορτασμών για τον προστάτη της Αεροπορίας.

 Ο αρχηγός της Αεροπορίας  μίλησε ακόμη για τον εκσυγχρονισμό των αεροσκαφών τρίτης γενιάς, το σύστημα αυτοπροστασίας αλλά και την αγορά αεροσκαφών. Πιο συγκεκριμένα ο Α/ΓΕΑ για το θέμα του εκσυγχρονισμού των μαχητικών F-16 τάχθηκε υπέρ της εφαρμογής ενός προγράμματος αναβάθμισης για τα F-16 Block 50 και «52+» έτσι ώστε να έρθουν στο επίπεδο των Adv., ενώ για το σύστημα αυτοπροστασίας είπε πως προσανατολιζόμαστε στην τοποθέτηση  ενός ολοκληρωμένου συστήματος ASPIS σε ένα αεροσκάφος F-16 Block 52+ «για να δούμε πως πάει».

 Για το θέμα της προμήθειας μεταχειρισμένων αεροσκαφών ο Β. Κλόκοζας περιορίστηκε να πει πως δεν επιθυμεί την προμήθεια μεταχειρισμένων αεροσκαφών που «δεν υπηρετούν στην ΠΑ αυτή τη στιγμή», αφήνοντας να εννοηθεί πως προτιμά μια λύση νέων αεροσκαφών στο πλαίσιο του προγράμματος του Νέου Μαχητικού.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

67 thoughts on “Α/ΓΕΑ Β.Κλόκοζας: «Το Νέο Μαχητικό Aεροσκάφος παραμένει κορυφαία προτεραιότητα για την ΠΑ»

  1. o κ.Κλοκοζας ειπε…..δεν επιθυμει την προμηθεια μεταχειρισμενων αεροσκαφων ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!!!!!το defencenet (καταλαβε)οτι δεν προκειτε να δεχθει (νεα)μεταχειρησμενα μαχητικα οπως προωθουν καποιοι κυκλοι!!!!!!αηδια εχετε καταντησει εκει στο Πραβδανετ η αλλιως defencenet!!!!!!

  2. Τμημα προπαγαντας πραβδανετ!!!!!!αντε και σε ανωτερα…..σε λιγο η Στρατηγικη θα γινει ενθετο του Ελευθερου Τυπου!!!!!!

  3. Aυτη τη στιγμη στη πολεμικη αεροπορια υπηρετουν F 16-Mirage 2000!και αν ο κ.Κλοκοζας θελει Mirage 2000-9;;;η F 16;;;η μηπως πρεπει να παρει την αδεια του Πραβδανετ;;;ισως να τα πιλοταρη πρωτα ο μεγας πιλοτος Τασος Γκουριωτης…..και μετα να αποφασισει η πολεμικη αεροπορια;;;;ΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΠΙΛΟΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΓΚΟΥΡΙΩΤΗ θα ειναι εθνικη προδωσια!!!!!!θα πρεπει να δικαστουνε ολοι για εσχατη προδωσια!!!!!!δεν μπορει η Ελλαδα να αποφασισει και ο κ.Κλοκοζας χωρις πρωτα να ρωτησει το μεγα πιλοτο Τασο Γκουριωτη!!!!!

  4. Τα ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ και παντελώς ΑΣΧΕΤΑ με τη ΠΑ να ΜΗΝ κάνουν σχόλια και να αναμειγνύουν εφημερίδες και κόμματα γιατί καταντάνε ΓΕΛΙΟΙ.

  5. Αν κατάλαβα καλά ο Α/ΓΕΑ δεν θέλει μεταχειρισμένα ούτε ως συμπλήρωμα των ήδη υπαρχόντων τύπων;

  6. To τι θέλει ο Α/ΓΕΑ δεν είναι δεσμευτικό για την κυβέρνηση αφου η προμήΘεια αεροσκαφών είναι πολιτική απόφαση.

    Η σωστή ανάγνωση των δηλώσεων Κλόκοζα και κατ’έπεκταση Α/ΓΕΕΘΑ Γιάγκου λέει ξεκάθαρα ΟΧΙ στα μεταχειρισμένα Eurofighter και καλυμένα ΟΧΙ στα Μ-2000-9 από ΗΑΕ.

  7. Αν οι δηλωσεις του Α/ΓΕΑ μεταφερονται σωστα,το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν επιθυμει μεταχειρισμενα eurofighter.Ολα τα αλλα ειναι αυθαιρετες ερμηνειες.

  8. Mavroprovatos

    Aν διαβάσεις προσεκτικά αυτό που σου γράφω θα διαπιστώσεις τι δε θέλει ο νυν Α/ΓΕΑ, πνευματικό παιδί του Α/ΓΕΕΘΑ, ο οποίος όμως στο επόμενο ΚΥΣΕΑ ως «δεξιός». θα αποστρατευτεί ακόμα και αν μείνει ο επίσης «δεξιός» Γιάγκος. Αυτή τη στιγμή ΔΕΝ ΠΑΜΕ για κανένα νέο τύπο άσχετα με το τι λέγετε και τι γράφετε.

    Το ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ είναι ότι θα υπάρξει μια νέα μικρή παραγγελία 10-20 F-16 και κάποιος εκσυγχρονισμός των F-16/52. Για τον εκσυγχρονισμό πολλά θα κριθούν από τη λειτουργία του ASPISII στη συγκεκριμένη παρτίδα.

    Τα Μ-2000-9 πέρα της απροθυμίας πολλών ανώτατων αξιωματικών του ΓΕΑ επηρεάζονται και από τον Αστακό-Ελληνικό.

  9. Συνεχιζεις τις αυθαιρετες ερμηνειες.Τιποτα δεν ειναι σιγουρο,κυριως λογω των μικρων κονδυλιων που προβλεπονται για την αμυνα.

  10. Μάλλον εσύ δε γνωρίζεις πρόσωπα και πράγματα και δε ξέρεις να διαβάζεις πίσω από τα κείμενα. Οπότε κράτησε τα σχόλια για τον ευατό σου και κάνε υποδείξεις εκεί που σε παίρνει.

  11. Δε νομίζω να σου ζήτησα τη «συγνώμη» σου ούτε να χρειάζομαι την «ειρωνεία» σου. Φρονιμότερο θα ήταν για την οικονομία της συζήτησης να σκέφτεσαι τι γράφεις και για ποιον.

  12. Το υφακι σου σχολιασα ειρωνικα,διαβασε προσεχτικα,,εκει που σε παιρνει,,και αλλα παρομοια δεν συναδουν με το επιπεδο γνωσεων που εχεις.Οσον αφορα την ουσια της συζητησης,επιμενω οτι τιποτε δεν εχει κλειδωσει.

  13. Ητανε η απάντηση στο ΔΙΣ σχόλιο σου ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ. Δικαίωμα σου είναι να έχεις την οποια απόψη ασχετα αν είναι ελλιπής ή λανθασμένη. Οχι όμως να ειρωνεύεσαι κάποιν που αποδεχέσαι ότι γνωρίζει δύο αράδες.

    Στο θέμα μας.

    Η προμήθεια λίγων F-16 ΘΑ ΓΙΜΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ σε συμφωνία με ΔΝΤ γιατί

    α)τα ζητάει επιτακτικά η ΠΑ από το 2008 για κάλυψη άμεσων αναγκών μια και τα Α-7 δε μπορούν να παραμείνουν σε υπηρεσία πέρα από το 2013 αντε με χίλια ζόρια 2014 και χρειάζονται 5 χρόνια για τη υλοποίηση της όποιας παραγγελίας.
    β)Μετράει η ΠΑ ήδη 5 απώλειες σε ατυχήματα.
    γ)Η LockMar πέρα από το Ντένις το τρομερό έχει τρομακτικές προσβάσεις ΠΑΝΤΟΥ, είναι Made in Usa και πρέπει να πληρώσουμε φόρο-λύτρα υποτέλειας στο μεγάλο ΝΤΑΒΑ-ΒΕΖΥΡΗ
    δ)Πρέπει να χρυσώσουμε το χάπι για τις FREMM.
    ε) Η ΗΠΑ έχουν δικαίωμα βέτο στο ΔΝΤ για τις δόσεις μας και επιπλέον έχει εργαζόμενους και ένα ΑΕΠ να στηρίξει.
    ζ)ΓΑΠ = USA
    η)Το κόστος προς απόδοση για τα Φ16 στη παρούσα συγκυρία είναι τα ποιο οικονομικά
    θ)Ολοι οι ανώτατοι αξιωματικοί στο ΑΑΣ «μιλούν» τη γλώσσα του Φ-16.

    Μία εκκρεμότητα μένει που και αυτή παίρνει το δρόμο της. Το ΑSPIS II, που άκουσε πως θα λυθεί. Επειδή το ASPIS II στα 30 ADV λειτουργει ΑΡΙΣΤΑ γιατί η Raytheon έκανε τροποποιήσεις, στο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των block52 θα μοιράσουν τη διαφορά TOY EXTRA κόστους με το Ελληνικό Δημόσιο χώνοντας εκεί το εις βάρος μας κόστος που μας αναλογεί.

    ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 9-12 ΜΗΝΕΣ.

  14. Βασίλης
    Επειδή ποστάρισες σε άλλες αναρτήσεις «την αγορά -9 από Η.Α.Ε. τα οποία θα ενίσχυαν τις μοίρες στην Τανάγρα και μάλιστα με πιστοποιημένους πυραύλους Scalp»
    Τώρα μας τα γυρνάς λίγο αντιφάσκοντας …

  15. Δεν εχει νοημα να το συνεχισουμε.Ασχετα απο το τι πιστευουμε εμεις τα οικονομικα δεδομενα ειναι οικτρα.Δ.Ν.Τ. και Γιωργος ειναι το ενα σκελος της τροικας.Τα αλλα δυο ειναι ευρωπαικης προελευσης και συμφεροντων.Εχουν δυστυχως και αυτοι λογο σε ποιες εταιριες θα καταληξουν τα σωτηρια δανεικα τους.

  16. giannis
    Αν προλάβουμε να τα παραλάβουμε…
    Οι τούρκοι έχουν έτοιμα τα πλωτά πορθμεία στον εβρο για να περάσουν το ποταμι!
    Οι «μεχμετζικ» είναι έτοιμοι για απόβαση στα νησιά μας και ο GAP κάνει ό,τι μπορεί για να τους προλάβει και να τα παραδώσει όλα πριν γίνει η εισβολή, αναίμακτα και ήσυχα!
    Και μάλιστα αυτό θα «θεωρηθεί» και… «ΥΨΗΛΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ»

  17. Μavroprovatos,

    Ξαναδιάβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ένα προς ένα τα παλαιότερα postarismata και αυτά σε αυτή την ανάρτηση. Μη μπερδεύεις ανόμια πράγματα. ΑΛΛΟ το κεφάλαιο F-16-LOKMAR, ΑΛΛΟ κεφάλαιο τα Μ-2000-9. Για τα πρώτα οι συζητήσεις έχουν ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ. Το μόνο που μένει είναι το πότε. Το γιατί το ανέλυσα,

    Δεν υπάρχει ΟΥΔΕΜΙΑ αντίφαση στα λεγόμενα μου. Απορώ που την είδες ΜAVROPROVATE την αντίφαση.

    Αοριστολογίες και γενικολογίες, ΔΝΤ, οικτρά οικονομικά δεδομένα κλπ είναι από ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ και όχι από εμένα. Λεφτά για εξοπλισμούς θα δοθούν ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ. Ξαναγράφω ότι από την πίττα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ η LokMar.

    Τα Μ-2000-9 είναι μία οπσιόν προμήθειας άσχετη και παράλληλη με τα
    F-16 που σχετίζεται με τον Αστακό-Ελληνικό, με την πάλη των λόμπυ εντός και εκτός ΠΑ και την προμήθεια FREMM.

    Η προμήθεια τους είναι επιθυμητή από τα κατώτερα κλιμάκια της ΠΑ ΚΑΙ ΣΊΓΟΥΡΑ μία οικονομική λύση σε όποια κλίμακα πραγματοποιηθεί. Σχετική επίσκεψη έγινε και από τον ΚΟΥΤΣΟ συναίτερο της MILTECH με τον αντιπρόσωπο ΧΟΥΜΠΑΒΛΗ των Γάλλων στο ΒΕΝΙΖΕΛΟ .

    Πληροφοριακά να αναφέρω ότι ο πρώην Α/ΑΤΑ Πατσαντάρας ήταν μετά από 13 χρόνια ΑΤΑ από μοίρα Μ-2000 αλλά αποστρατεύτηκε……. υπέρ ΚΛΟΚΟΖΑ.

    Λυπάμαι αλλά δε μπορώ να αναρτήσω πρακτικά ή απομαγνητοφωνημένα κείμενα για να πειστούν μερικοί……

  18. Παρέλειψα να πω αν και λογικά το γνωρίζετε ότι η άσκηση με τα RAFALE F3 ακυρώθηκε τη τελευταία στιγμή από την ελληνική πλευρά….

    Η απόφαση προμήθειας πολεμικών αεροσκαφών είναι πρωτίστως ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. Η ΠΑ μέσω ΑΑΣ κάνει μία απλή εισήγηση.

  19. Κοίταξε τα κουκιά να είναι ξερά γιατί τα χλωρά είναι επικίνδυνα για δηλητηρίαση …..

  20. Exεις δίκιο το αναγνωρίζω….. Σίγουρα εσύ ξέρεις καλύτερα από το καθένα…..

    Απλά να μας πείς σε ποια στάνη βόσκεις στην άνω, κάτω ή πέρα…..

  21. Η παπαρολογια σου ειναι απιστευτη.Δεν θελω να ριξω το επιπεδο της αμπελοφιλοσοφιας,αλλα ειναι καλυτερο για σενα να
    παιζεις με τα στρατιωτακια σου παρα να απαντας σε ερωτησεις τυπου τι ειναι συστημα αυτοπροστασιας.Οσο για το αν εισαι πιλοτος, πολυ αμφιβαλλω.Γνωριζω πολλους απο αυτους,λογω εργασιας,ειναι σοβαροτατοι ανθρωποι με αγωγη χωρις το τουπε σου.

  22. Απέδειξε μου μία παπαρολογία μου και ένα λάθος μου στα γραφόμενα μου. Γιατί εγώ μπορώ εύκολσ να διασύρω.

    Πριν από κάμποσο καιρό είχα γράψει για έναν που δεν ήξερε να ξεχωρίσει το κάθετο σταθερό από το πτερύγιο άλλά είχε άποψη.

    Στη δουλειά μου δυστυχώς έχω να αντιμετωπίσω καθημερινά εξυπνάκηδες, ημιμαθείς, άσχετους, είρωνες, ψευδολόγους κλπ. Είναι πολύ απόλυτα φυσιλογικό σε ένα στατιστικό δείγμα να υπάρχουν τέτοιοι. Σε κάθε περίπτωση όμως, με δίδαξαν οι καθηγητές και οι ανώτεροι μου σε αυτό το δείγμα να συμπεριφέρομαι ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ. Και αυτό κάνω.

    Είναι άλλο πράγμα ένας που δε ξέρει και θέλει να μάθει 2 πράγματα ρωτώντας και ακούγοντας και άλλο πράγμα ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΦΤΗΝΟΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ και ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΟΙ που έχουν «άποψη». Ο πρώτος χρήζει σεβασμού και προσοχής. Ο δεύτερος του οποίου αποτελέις δείγμα μαζί με 3-4 άλλους αξιζει μόνο χλεύη.

    Το αν και πόσο ξέρεις από πιλότους ασε να το κρίνω εγώ. Φρόντισε λοιπόν αφού έχεις πολλούς φίλους πιλότους να σου κάνουν φροντιστήρια για να ξεφύγεις από την ημιμάθεια. Να θυμάσαι ποιο είναι το ακροαητήριο σου όταν παραληρείς γιατί οι «εξυπνάδες» σου πρέπει να σε «παίρνει» να τις κάνεις. Με εμένα ατύχησες. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σε εσένα και στους όμοιους σου.

  23. Στην δική σου βόσκω ρε αγρότη που μας έγινες και ειδικός…..
    Να σε βάλλουμε στο ΓΕΑ να τους κάνεις ιδιαίτερα…
    Κούκι ε κούκι

  24. Καλώς τον έτερο Καππαδόκη

    ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ.

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ να δείξεις τα μεταχειρισμένα αεροσκάφη που υπηρετούν στη ΠΑ που επαιρνες 1000 όρκους.

  25. Ετσι μπράβο PECORA NERA τώρα μιλάς σωστά και με ακρίβεια για τις δραστηριότητες σου.

  26. Δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου.Αλλωστε ολοι εχουν καταλαβει τι ψωναρα εισαι.Σε εχουν παρει στο ψιλο και εσυ συνεχιζεις να αναλυεις το καθετο σταθερο και το οριζοντιο ασταθες.
    MAVROPROVATE απο απλη περιεργεια,γιατι αποκαλεις τον πιλοτο καλαμιων κουκι.

  27. Δεν απάντησες στο ερώτημα του παπακι..
    Αλήθεια…. τι βαθμό έχεις, τι σκάφος πετάς ; πόσες εμπλοκές είχες ;

  28. Χαίρομαι giannis γιατί θα ήταν χάσιμο χρόνου. Στην ΟΥΣΙΑ όμως δε μπορείς να απαντήσεις γιατί είπαμε. ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ. Μαλλον δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι ξεβράκωμα σας γίνεται αλλά δε πειράζει. Είναι πικρή η αλήθεια από το πιλότο καλαμιών.

    Αν τα επιχειρήματα σου είναι τα σχόλια των άσχετων και φτηνοεξυπνάκηδων τότε ορθότατα δικαιώμανομαι για τη κατηγοριοοπίηση σου. Ομοιος ομοίω αεί πελάζει.

    Μπορείς να συστήσεις μία Κ/Ξ με τους όμοιους σου.

  29. giannis από τα γραφόμενά του, του τύπου :‘’τι κάνεις γιάννη – κουκιά σπέρνω’’

  30. Οκ. Πες μας ποια είναι τα μεταχειρισμένα αεροσκάφη. Περιμένουμε ελπίζω όχι για πολύ. Μην απογοητεύσεις μόνο την Κ/Ξ.

    PECORA NERA,

    Aν απάνταγα θα άλλαζε κάτι? Εχεις να κάνεις σχόλιο τεκμηριωμένο για κάτι δικό μου γραφόμενο? Αν ναι πολύ ευχαρίστως να σου απαντήσω.

  31. ΚΑΛΑΜΟΣΜΗΝΑΡΧΟΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΚΙΣ.2000 ΩΡΕΣ ΣΕ ΣΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ 3000 ΩΡΕΣ ΣΕ ΧΑΛΙΑ.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΑΝ Ο ΤΥΠΟΣ ΗΤΑΝ ΠΙΛΟΤΟΣ.

  32. Εξακολουθείς να μην απαντάς……
    στο τι βαθμό έχεις; τι σκάφος πετάς ; πόσες εμπλοκές είχες ;

    Υ.Γ.
    Όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα….

  33. Μην γράφετε πολλά και έρχεστε σε αντιπαραθέσεις μεταξύ σας χωρίς λόγο την τελική απόφαση θα την πάρει όπως πάντα ο πρωθυπουργός τελεία και παύλα…

  34. giannis.. καλαμοσμήναρχος δεν θα πει τίποτα…….
    Το έχει καβαλήσει για τα καλά!!!!
    Σύνδρομο kavalius-kalamius λέγεται….

  35. Giannis,

    Αλοιμονο για τη ΠΑ και τους ανθρώπους της αν σκουπίδια είχαν αποκτούσαν ποτέ αξία…..

    Papaki,

    Mε πρόλαβε και σου απάντησε ο Giannis για το τι πιλότος είμαι. Noμίζω ότι θα απογοητεύσεις τη Κ/Ξ και το κοινό σου για τα μεταχειρισμένα αεροσκάγη….. Εγώ πάντως σε βοήθησα ποια πόρτα και σε ποιον όροφο του ΓΕΑ να χτυπήσεις για να λύσεις την απορία σου…..

  36. ΚΑΛΑΜΟΣΜΗΝΑΡΧΕ και εγώ μπορούσα να σου δώσω navigation map για το Μαξίμου ώστε να βρεις το γραφείο του και να ρωτήσεις τον ίδιο τον GAP αλλά δεν νομίζω να σε αφήσουν να μπεις μέσα ούτε να πλησιάσεις το κτήριο….
    Οπότε άστο…

  37. Θάνο,

    Κ/Ξ Κοινοπραξία ΗΜΙΜΑΘΩΝ ΑΣΧΕΤΟΛΟΓΩΝ.
    Papakis,

    Papakis
    ok ξέχασα ότι είσαι HITECH αν και στο ΓΕΑ νομίζω ότι δε μπορείς.

    Σε αντίθεση με εσένα ο ΚΑΛΑΜΟΣΜΗΝΑΡΧΟΣ όπως με αποκαλείτε μπορώ να σου βγάλει πάσο σε συννενόηση με το ΕΓΑ και το Α5. Αν είναι δυνατόν να πάει χαμένη τέτοια ευκαιρία γέλιου και καρπαζιάς της Κ/Ξ ΗΜΙΜΑΘΩΝ
    Τι λες το κάνουμε εκεί κοντά λίγο πριν τα Χριστούγενα ένα Σάββατο πρωί που είναι και χαλαρά τα πράγματα και δεν έχει πολύ κόσμο. Θα κεράσω και καφέ στο κυλικείο ανωτάτων. Την έξοδο όμως δε μπορώ να στην εγγυηθώ. Οφείλω να σου πώ ότι η πύλη ΓΕΑ με τη πύλη του εισόδου είναι μακρύς ο δρόμος της κλωτσοκαρπαζιάς……

  38. Σοβαρά ρε μεγάλε….;;;;;;;
    Για κοίτα εγκαταστάσεις που έχει η αεροπορία ρε….
    Δεν μου λες …. Η πύλη με την πύλη εισόδου είναι τόσο μακριά, που τροχοδρομούν τα σκάφη ;;;;;;;;;;;

  39. Εχεις πλάκα ρε παπακι. Οφείλω να σου το αναγνωρίσω.

    Πάντως ειναι αρκετή η απόσταση και το άνοιγμα για να προσγειώνονται δύο ελικόπτερα. Αλλά τι σε νοίαζει?
    Ελα εσύ με τοn PECORANERA και το Giannis στο ΓΕΑ και μη φοβάσαι τίποτα στην ΑΝΟΔΟ. Η ΚΑΘΟΔΟΣ-ΕΞΟΔΟΣ θα γράψει ιστορία. σΤΟ υπόσχομαι!!!!!! Δε σου είπα και το καλύτερο. Μετά την έξοδο από το κυρίως κτίριο θα σας πάω και μία βόλτα από τη μοίρα ΓΕΑ. Εκεί να δεις κατραπιές που θα πέσουν. ο Τζανετάκος θα ωχριά όχι για κανένα λόγο αλλά για τις μπουρδολογίες σας και τη θρασύτητα σας.

    ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ «ΕΞΟΔΟΥ» ΤΗΣ Κ/Ξ ΗΜΙΜΑΘΩΝ από το ΓΕΑ.

    Ο Καλαμοσμήναρχος

  40. Αρχισες τις υπεκφυγές PECORA NERA και τα νερά??? Τόσο πολύ κράτησε η «τζάμπαμαγκιά» ????

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

  41. Και εσύ papaki???? Τσάμπα μάγκας?????. Μέχρι τις επόμενες κρίσεις εγώ θα περιμένω και για τα ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ και για την επίσκεψη στο ΓΕΑ αν αλλάξετε γνώμη.

    ANTE ΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.

    Ο Καλαμοσμήναρχος.

Σχολιάστε