ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΚΚ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

Εφ. Ζαμάν 26-3-2011
H τελευταία εξέλιξη στις σχέσεις ΠΚΚ-Ισραήλ
Ένα ακόμη χτύπημα δέχτηκε το ΠΚΚ από τον Λίβανο. Συνελήφθησαν τρία μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης με την κατηγορία της κατασκοπίας υπέρ του Ισραήλ.
Ανακοινώθηκε πως συνελήφθησαν στην περιοχή Μπουρζ Ελ-Μπαράνιεχ, από στην Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών –που παρακολουθεί στενά τις δραστηριότητες της τρομοκρατικής οργάνωσης ΠΚΚ- , τρία άτομα με τις κωδικές ονομασίες ¨Χαλίτ¨, ¨Τζιχάν ¨ και ¨Ζαιντάν¨, οι οποίοι με πρόφαση τον εορτασμό του Νεβρόζ θέλανε να δημιουργήσουν εθνοτικές συγκρούσεις και να στρέψουν τον λαό ενάντια στην κυβέρνηση, όπως έγινε στην Αίγυπτο, στην Τυνησία και στην Αλγερία.
Ανακοινώθηκε πως οι συλληφθέντες-μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης, κατά την ανάκριση τους ομολόγησαν πως ¨ασκούσαν κατασκοπικές δραστηριότητες για το Ισραήλ¨.
Πέρσι κατά την διάρκεια επιχείρησης των Λιβανικών μονάδων Ασφαλείας ενάντια σε Ισραηλινό δίκτυο κατασκοπίας, στην πόλη Τζουνιέχ βόρεια της Βηρυτού είχε αποκαλυφθεί ότι μέλη του ΠΚΚ που συνελήφθησαν ασκούσαν κατασκοπικές δραστηριότητες προς όφελος του Ισραήλ.
Στην δήλωση που έκανε ο Μουράτ Καραγιλάν-επικεφαλής της τρομοκρατικής οργάνωσης στο βουνό Καντίλ στο τηλεοπτικό κανάλι ¨Κανάλι 2¨ του Ισραήλ, είπε πως ¨Οι εχθροί του Ισραήλ είναι και δικοί μας εχθροί¨, ενώ το σημείο στο οποίο έχουν φτάσει οι σχέσεις ΠΚΚ-Ισραήλ φάνηκε και από την φράση του τέως πράκτορα της Μοσάντ Ελιέζερ Σαφρίρ που είχε σταλεί στο Ιράκ ο οποίος στην ίδια εκπομπή είπε πως ¨Υπάρχει μια μεγάλη αγάπη ανάμεσα στους ΠΚΚδες και τους Ισραηλινούς¨.
Like this:
Be the first to like this post.
Μαρτίου 27, 2011 -
Αναρτήθηκε από τον/την Μιλήσιος |
"Greek National Pride" blog, ΙΣΡΑΗΛ, Τουρκία, PKK
Χεραιτίζω την μεγάλη αγάπη τους αν είναι για το κακό της Τουρκίας!!!
(Το οτι η Μοσάντ πήρε απο τον Καλεντερίδη τον Οτσαλάν και τον παρέδωσε,περασμένα ……ξεχασμένα)
Οι εχθροί του Ισραήλ είναι και δικοί μας εχθροί¨ Μουράτ Καραγιλάν.
ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ.
Νά διευκρινίσω κάτι : σύμφωνα μέ τόν τουρκολόγο καθηγητή τής Παντείου Νεοκλή Σαρρή. Τό πραγματικό όνομα τού Τούρκου Υπέξ είναι Νταούτογλου.
Νά διευκρινίσω κι εγώ κάτι;
Σύμφωνα μέ τόν τουρκολόγο καθηγητή τής Παντείου Νεοκλή Σαρρή η λέξη αϊπ(aip) που σημαίνει ντροπή είναι Τουρκική αλλά η αλήθεια είναι πως είναι Αραβική.
(Την λέξη αυτή την άκουσα πρώτη φορά την επομένη των Ιμίων και ήταν όντως ότι πιό εύστοχο.)