Σε κλοιό διαδηλωτών η παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

Σε κλοιό διαδηλωτών βρίσκεται η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη. Χιλιάδες κόσμου έχουν κατακλείσει τη λεωφόρο που κάθε χρόνο πραγματοποιείται η παρέλαση, ενώ πριν από λίγο αποχώρησε από το χώρο των επισήμων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας.
Οι αστυνομικές δυνάμεις με 3 κλούβες έχουν αποκλείσει την οδό Μ. Αλεξάνδρου προκειμένου να εμποδίσουν τους διαδηλωτές να προσεγγίσουν την εξέδρα των επισήμων όπου βρίσκεται και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. Τη λύπη του για τα γεγονότα εξέφρασε ο κ. Κάρολος Παπούλιας.
Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα κατά των επισήμων, ενώ η παρέλαση δεν θα ξεκινήσει μέχρι να αποχωρήσουν από τον χώρο οι διαδηλωτές.
Οπαδοί του Ηρακλή, εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», μέλη του «Άρδην», πρωτοβάθμια σωματεία συγκεντρώθηκαν απέναντι από την εξέδρα των επισήμων και έχουν καταλάβει το οδόστρωμα.
Στη Λεωφόρο Στρατού συγκεντρώθηκαν οι μοτοσικλετιστές εν δράσει οι οποίοι έχουν σκοπό να κινηθούν προς τον χώρο της παρέλασης.
www.newsbomb.gr
Like this:
Be the first to like this post.
Οκτωβρίου 28, 2011 -
Αναρτήθηκε από τον/την Μιλήσιος |
"Greek National Pride" blog, ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΛΛΑΔΑ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΞΕΛΑΣΠΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΟΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ