"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ / Τουρκία

Τι θα έκανε ο Φράγκος στα Ίμια; «Θα έστελνα τα πυροσβεστικά να κάνουν ρίψεις»!


Για τα Ίμια και το πως έπρεπε να χειριστούμε στρατιωτικά τη κρίση έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά.

Τώρα ξέρουμε και την άποψη του πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου, ο οποίος σε συνέντευξή του στη Real News εξέφρασε την εξής …προωθημένη στρατηγική.

Απευθυνόμενος στον πρώην βουλευτή και δημοσιογράφο Γιώργο Λιάνη που του πήρε τη συνέντευξη ο πρώην Α/ΓΕΣ ανέπτυξε το σκεπτικό του για το πως θα αποφεύγαμε τη κατάληψη των Ιμίων:

“Εγώ πάντως Γιώργο ,στη βραχονησίδα θα είχα ρίξει τρία-τέσσερα καπνογόνα και με πρόσχημα ότι έχει πάρει φωτιά θα έστελνα τα Καναντέρ να σβήσουν τη φωτιά.

 

Δεν ξέρω τι θα γινόταν με τους Τούρκους κομάντος.

Πάντως δεν θα καταλάμβαναν τη βραχονησίδα.

Να πας στον ναύαρχο Λυμπέρη μια ημέρα.

Έχει να σου πει πολλά γι΄ αυτό το θέμα”.

Ναύαρχε Λυμπέρη, είχατε πράγματι στα σχέδια …βομβαρδισμό με Καναντέρ;

Τι άλλο μένει να ακούσουμε γι΄ αυτή τη φοβερή ιστορία των Ιμίων;

onalert.gr

2 thoughts on “Τι θα έκανε ο Φράγκος στα Ίμια; «Θα έστελνα τα πυροσβεστικά να κάνουν ρίψεις»!

  1. ΕΓΩ Ο ΜΠΟΥΦΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΛΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΔΕΝ ΘΑ EIXAME TA EΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΕΙΧΕ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΒΡΕΧΕ ΑΡΚΕΤΑ…..?

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ,ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΤΟΤΕ ΠΑΙΔΕΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΣ……

  2. ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΥΠΗΡΧΑΝ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΑΦΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΠΛΙΣΑΝ !ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΟΙ ΥΠΕΦΘΥΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΟΙ ΠΙΣΩ Ο ΟΠΛΙΣΜΟΣ! ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ Η» ΝΕΝΕΚΟΣ! ΑΥΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ! Η ΕΛΛΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΙΛΑΩ ΑΠΟ ΕΜΠΙΡΕΙΑ!Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ! ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ! ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ!ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΟΝΟΣ ( NOT EXIST!!!) KAI AYTO ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ!ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟΝ ΛΕΞΕΙ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΠΟΥ >> ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΧ ΟΥ ΕΚΜΠΕΡ!Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ! ΑΥΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΤΣΑΛΙΝΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ! ΕΝΩ ΕΜΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ? ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ!ΓΙΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ!. ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΟΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ! ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΜΕ ΦΡΥΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΗ ΘΕΣΗ!

Σχολιάστε