"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ / ΕΛΛΑΔΑ / ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ / ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ / Τουρκία

Oι Τούρκοι βγαίνουν Παγανιά …Η Δύναμις «Δ» που παίζει στα ρηχά;! (video)


Πολλοί έβγαζαν και βγάζουν ακόμη και σήμερα Σπυράκια μόνο και μόνο που ακούνε το όνομα του Στρατηγού Κωσταράκου του πρώην Α/ΓΕΕΘΑ και νυν Πρόεδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε !

Όμως βρε παίδες επί εποχής του Στρατηγού Κωσταράκου  η Δύναμις «Δ» που είναι το μακρύ χέρι του ΓΕΕΘΑ και που μπορεί ο Αρχηγός να την χρησιμοποιήσει κατά την Κρίση του ,χωρίς να ζητήσει από τους Αρχηγούς να ετοιμάσουν  αποστολή για οπουδήποτε ,να κινηθούν αυτόνομα και χωρίς να διαρρεύσει κάτι ,«χτύπαγε» τουςΠυρπολητές τον έναν μετά το άλλον !

Και που δεν είχαμε αναπτύξει Στρατιωτική δραστηριότητα ,στα Βόρεια Σύνορα ,σε νησιά ,σε Βραχονησίδες παντού …Τώρα αν εξαιρέσεις κάτι συνεκπαιδεύσεις  με  Αμερικανάκια …Υπάρχει σχετική αγρανάπαυση !

Η Μοναδική φορά που διατάχθηκε τύπου «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ « ήταν στα Βόρεια Σύνορά μας  πριν ένα χρόνο ,όταν ένα σωρό  δήθεν μετανάστες είχαν καταλάβει με το έτσι θέλω Εθνικό Έδαφος …Τότε βέβαια τα άκουσαν από τον Πρωθυπουργό και δεν το ξανατόλμησαν !

Τώρα που οι Απειλές εξ ανατολών έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας αντί να κάνουμε Ασκήσεις και Ξαφνικές ενεργοποιήσεις της Α/Α και η Δύναμις «Δ» να μην στέκεται πουθενά έχουμε πέσει σε λήθαργο !

Να μην βρεθούμε ξαφνικά να τρέχουμε πίσω απο τα γεγονότα γιατί μια Στρατιωτική Παροιμία λέει αν το Ποτάμι δεν το λες κάθε μέρα Καλημέρα …Θα έρθει μια ημέρα που θα ελπίζεις να το πεις Καληνύχτα !

πηγη

Σχολιάστε