ΕΛΛΑΔΑ

Τί έλεγαν οι Αμερικανοί (ΤΙΜΕ) για τη Μακεδονία το 1945.


image25

Για να αντιληφθούμε καλύτερα το πώς η πολιτική και τα συμφέροντα βιάζουν την ιστορία και τη μορφοποιούν κατά το δοκούν και το συμφέρειν, ας διαβάσουμε τί έγραφε το ΤΙΜΕ το 1945 για το θέμα της Μακεδονίας, τότε που χύναμε τα αίμα μας για τα συμφέροντα της «συμμαχίας» και ας βγάλει ο καθένας μας τα συμπεράσματά του και για τους μέσα και για τους έξω.
Να σημειωθεί ότι μετά την Αντίσταση και τον Εμφύλιο, που η Ελλάδα έχασε το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού της δυναμικού μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή, η Ελλάδα, που έδωσε το αίμα της για τα συμφέροντα της Δύσης, συνέχισε να χάνει και να «αιμοραγεί» στην Κωνσταντινούπολη, την Ίμβρο, την Τένεδο, την Κύπρο, τη Θράκη, το Αιγαίο, τα Σκόπια, ενώ η Τουρκία, ο «Επιτήδειος Ουδέτερος», που δεν μάτωσε μύτη στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αφού ερωτοτροπούσε κυρίως με τον Χίτλερ και τους Ναζί, χωρίς όμως να εμπλακεί σε πόλεμο, ανταμείφθηκε και συνεχίζει να ανταμείβεται εις βάρος της Ελλάδος και του Ελληνισμού. Τα συμπεράσματα όλων μας!

INFOGNOMONPOLITICS                                             Αναρτήθηκε από τον Λουκά

One thought on “Τί έλεγαν οι Αμερικανοί (ΤΙΜΕ) για τη Μακεδονία το 1945.

  1. Ουδέποτε η Ελλάδα στην Ιστορία της δεν είχε πραγματικούς και πιστούς συμμάχους, την στιγμή, που πολύ σωστά αναφέρεις, η Τουρκία ελισσόταν με ύπουλη και υπόγεια διπλωματία υπέρ των συμφερόντων της… από τα ναζιστικά χρόνια μέχρι και σήμερα. Βέβαια ο Χίτλερ είχα πέρα δώσε με τους Μοναχούς του Βατοπεδίου… γι’ αυτό και διασώθηκαν και τα Μοναστήρια μας… Μήπως θα έπρεπε να μας κυβερνούν οι Μοναχοί τελικά; Διότι η Μπακογιάννη όσο μοναχή και να «προσπαθεί» για τα Εθνικά μας συμφέροντα, τα μοναχικά της συμφέροντα θα εξυπηρετεί. Έχουμε λάθος ανθρώπους, στις λάθος καρέκλες και σε λάθος Κράτος…

    Σωκράτης Ε. Αντωνακάκης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s