ΕΛΛΑΔΑ

Απάντηση στο άρθρο του κύριου Αγγελίδη της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ.


Image1Απαντήσαμε με email, στο άρθρο της Ελευθεροτυπίας… με τίτλο…

…Σωκράτους 65

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=44937

Κύριε Αγγελίδη,

Σχετικά με το άρθρο που δημοσιεύσατε, αν έχετε τη καλοσύνη διαβάστε τις παρακάτω «σειρές» που περιλαμβάνουν τη προσωπική μου άποψη, όπως επίσης αναμένω με ενδιαφέρον την απάντηση σας στα δικά μου σχόλια. Καταρχήν κατανοώ πως δεν ευθύνονται για τη «κατάντια» τους οι όποιοι άνθρωποι διαφόρων χωρών που αντιμετωπίζουν τα γνωστά σε όλους μας προβλήματα.  Στο κάτω κάτω και ΕΜΕΙΣ δεν ευθυνόμαστε για τα χάλια που κουβαλάμε. Απλά τα ψηφίσαμε…

Ωστόσο, οι συγκεκριμένοι, και πραγματικά δυστυχισμένοι, άνθρωποι φτάνουν εδώ υπό την ανοχή ενός ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟΥ κράτους, που πρωτίστως συμπεριφέρεται ρατσιστικά στον Έλληνα πολίτη και δευτερεύων ρατσιστικά στον οποιονδήποτε μετανάστη.

Οι λαθραίοι μετανάστες που εσείς λυπάστε, θα πρέπει να σκεφτούμε πως έρχονται ή μάλλον φτάνουν εδώ σαν υποχείρια ή στη χειρότερη και πιόνια μιας στρατηγικής που θέλει να καταλύσει την Ελληνικότητα της χώρας αλλά και να αλλοιώσει την Εθνική της συνοχή.

Οι μετανάστες είναι ευπρόσδεκτοι κύριε Αγγελίδη, όταν το ποσοστό που κατέχουν δεν «παραπέμπει» σε εποικισμό, είναι ευπρόσδεκτοι όταν σέβονται τους νόμους του κράτους που τους φιλοξενεί, αλλά και όταν το κράτος από το οποίο κατάγονται δεν σφετερίζεται τη δική μας ιστορία.

Κύριε Αγγελίδη, ας αφήσουμε το «παραμύθι» το γιατί και πως φτάσανε μέχρις εδώ οι φτωχοί και άποροι. Οι Σομαλοί, οι Ιρακινοί, οι Αφγανοί και όλοι οι υπόλοιποι παράνομοι, πριν ανακαλύψουν τα «δικά» τους προβλήματα δεν γνώριζαν καν την Ελλάδα σαν χώρα. Θεωρείτε κύριε Αγγελίδη πως ήρθαν εδώ γιατί πίστευαν πως θα βρούνε τις ιδανικές συνθήκες σε αυτή τη χώρα;

Για όνομα του θεού…

Θέλω να ξεκαθαρίσω, αλλά κυρίως να επισημάνω, πως ο προπάππους μου, κατάγονταν από τη Μάλτα και θεωρώ τον εαυτό μου ΜΗ καθαρό Έλληνα.

Το λεγόμενο ΟΜΑΙΜΟΝ του Ηρόδοτου ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν μου επιτρέπει να καμαρώνω για την Ελληνικότητα μου.

Ωστόσο κύριε Αγγελίδη, έχω μητέρα Ελληνίδα, έχω βαφτιστεί Χριστιανός Ορθόδοξος, και αναμένω εις το ακουστικό μου το σάλπισμα που θα μου δώσει την ευκαιρία να «εξαγνιστώ»…

Τι σημαίνει αυτό;

Να πεθάνω σαν ΕΛΛΗΝΑΣ μιας και δεν κατάφερα να γεννηθώ ΕΛΛΗΝΑΣ.

ΥΨΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΚΟΜΑ…και στη διαίρεση…

Λουκάς

 

One thought on “Απάντηση στο άρθρο του κύριου Αγγελίδη της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ.

  1. Φίλε Λουκά το ότι ο προπαππος σου ήταν Μαλτέζος δεν σημαίνει ότι δεν είσαι…καθαρός Ελληνας!Για όνομα του Θεού,ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε μητέρα Πολωνικής καταγωγής και κανείς δεν σκέφτηκε να του προσάψει τέτοια κατηγορία,και ο σημερινος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πιθανότατα ο επόμενος Πρωθυπουργός,εχει Αμερικανίδα μητέρα,και ασφαλώς θεωρεί ότι είναι..καθαρός Ελληνας.Από τον προπάππο σου σκέψου πόσοι γάμοι μεσολάβησαν,και βρές τι ποσοστό ανήκει στο αίμα σου που δεν είναι ελληνικό.Εγώ π.χ.θεωρώ τον Λόρδο Βύρωνα πιο Ελληνα απο τον..Τσίπρα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s