ΕΛΛΑΔΑ

Γιατί έκανε κάτι παραπάνω…


Image1

Έχουμε όλοι την υποχρέωση να στηρίξουμε τη προσπάθεια του defencenet.

Πριν από δύο μήνες, συγκεκριμένα στις 5 Μαρτίου 2009, ένας αστυνομικός, ο 36χρονος υπαρχιφύλακας Σταμάτης Σπανουδάκης, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, επιχείρησε να συλλάβει τους δράστες που μόλις είχαν ληστέψει ένα υποκατάστημα τραπέζης στη Νίκαια.

Οι ληστές δεν δίστασαν να τον δολοφονήσουν εν ψυχρώ και μόλις πριν μερικές μέρες συνελήφθη ένας Αλβανός κακοποιός ως κατηγορούμενος για την δολοφονία του.

Ο αστυνομικός Μιχάλης Σπανουδάκης δολοφονήθηκε και άφησε πίσω του μία νέα γυναίκα χήρα και ορφανό ένα κοριτσάκι 5 μηνών, γιατί έπραξε αυτό που πρέπει να πράττει ο κάθε Έλληνας για να γίνει αυτή η χώρα καλύτερη: Κάτι παραπάνω από αυτό που είχε υποχρέωση να κάνει. Ούτε σε υπηρεσία βρισκόταν, ούτε καν μέσα στην τράπεζα βρισκόταν όταν έγινε η ληστεία. Αλλά ήταν ο μόνος που καταδίωξε τους ληστές και το πλήρωσε με την ζωή του αφήνοντας πίσω ορφανές, γυναίκα και παιδί.

Σε μία κοινωνία, όπου οι έννοιες «καθήκον» και «υποχρέωση» έχουν γίνει, δυστυχώς, πολύ σχετικές, το να προσφέρει κάποιος εθελοντικά την ζωή του για να αποτρέψει ένα έγκλημα, πρέπει να αποτελεί παράδειγμα και υπόδειγμα συμπεριφοράς πολίτη και αστυνομικού.

Η DefenceNet Media σε μία ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στην μνήμη του, άνοιξε στο όνομα της συζύγου του, Μαρίας Τσιχλάκη, ένα λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα. Καλούμε όλους όσους νιώθουν όπως εμείς, ότι χρωστάμε κάτι στον φονευθέντα αστυνομικό και κυρίως νιώθουμε αυτά που συμβολίζει η πράξη του αστυνομικού Σταμάτη Σπανουδάκη, να βοηθήσουν όσο μπορούν την ορφανή οικογένεια.

Η DefenceNet Media δεσμεύεται ότι θα συνεισφέρει με 10% επιπλέον του συνολικού ποσού που θα συγκεντρωθεί για την οικογένεια του αδικοχαμένου αστυνομικού.

Αρ.Λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 721 / 607174 – 00
Δικαιούχος: Μαρία Τσιχλάκη
DefenceNet Media 
 
DefenceNet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s