ΕΛΛΑΔΑ

Οι Έλληνες ρατσιστές και η “Al Jabbar”.


Image3

Του Λουκά

Η «Al Jabbar», είναι μια μουσουλμανική οργάνωση που έχει συσταθεί στη χώρα μας και δραστηριοποιείται σχετικά με τα θρησκευτικά δικαιώματα των εδώ μουσουλμάνων μεταναστών. Ο αριθμός των μελών της υπολογίζεται στους 45.000.

Εδώ και μερικά χρόνια ο κύριος στόχος τους είναι να κατασκευάσουν ένα δικό τους χώρο λατρείας (τζαμί) καθώς και κάποιο μουσουλμανικό νεκροταφείο. Πριν από δύο χρόνια κατασκεύασαν ένα «πολιτιστικό κέντρο» στο Μοσχάτο που χρησίμευε σαν τόπος λατρείας.

Πρόσφατα αγόρασαν ένα κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, οδός Αισχύλου 37. Το συνολικό κόστος της αγοράς αλλά και της ανοικοδόμησης του συγκεκριμένου κτιρίου είναι 550.000 ευρώ. Τη δεδομένη στιγμή έχουν ήδη αποταμιεύσει τις 400.000 ευρώ και βρίσκονται στη προσπάθεια εξεύρεσης των υπολοίπων 150.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, Ναίμ Ελ Γαντούρ, δήλωσε πως «τα μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας, είναι οι βασικοί αρωγοί της συγκεκριμένης προσπάθειας. Τα μέλη αυτά εργάζονται στη χώρα μας σαν εργάτες, μικροί έμποροι, αλλά και πολλοί από αυτούς ζούνε καθαρίζοντας τα τζάμια των αυτοκινήτων στα φανάρια».

Ελληνικό κράτος και ρατσισμός.

Το Ελληνικό κράτος όφειλε να είχε κατασκευάσει ένα χώρο λατρείας για τους μουσουλμάνους μετανάστες, όχι γιατί απαραίτητα θα έκαναν το ίδιο τα δικά τους κράτη σε μετανάστες Χριστιανούς, όσο στο ότι καλώς ή κακώς ψηφίστηκε ο συγκεκριμένος νόμος από τους εκλεγμένους πολιτικούς μας.

Από την άλλη αναπάντητα ερωτήματα προκύπτουν στο:

  1. Κατά πόσο η συγκεκριμένη οργάνωση είναι νόμιμη και πληρεί όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις νομότυπης σύστασης που έγκειται στους νόμους του κράτους;

  2. Κατά πόσο τα 45.000 μέλη της – και πόσα άλλα αύριο – βρίσκονται νόμιμα στη χώρα μας;

  3. Πως αποταμιεύθηκε το ποσόν των 400.000 ευρώ μέχρι τώρα, την ώρα που ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας Ναίμ Ελ Γαντούρ, ξεκαθαρίζει πως οι βασικοί αρωγοί της συγκεκριμένης προσπάθειας είναι άνθρωποι χαμηλόμισθοι, μικροί έμποροι (ας μας ξεκαθαρίσει τι εννοεί μικροί έμποροι –  πιθανόν τους παράνομους με τα καρότσια), αλλά και οι επαίτες των φαναριών;

  4. Ποιοι από αυτούς φορολογούνται;

  5. Σε ποιο σοβαρό κράτος του πλανήτη θα υπήρχαν τα συγκεκριμένα διλήμματα;

  6. Σε ποιο σοβαρό κράτος του πλανήτη δεν θα είχε γίνει ήδη ο απαιτούμενος έλεγχος;

Και όμως ακόμα κάποιοι κατηγορούνε το Ελληνικό κράτος για ρατσισμό και τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη για ξενόφοβο.

Η αλήθεια φίλοι προσωπικά πιστεύω, είναι πως το Ελληνικό κράτος είναι ανύπαρκτο και συμπεριφέρεται ρατσιστικά πρώτα στον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη, σημειωτέον που δεν ξέρει αν θα συνταξιοδοτηθεί, και μετέπειτα σε όλους τους άλλους που ήρθαν εδώ από τα βάθη της Ασίας γιατί το είχαν…όνειρο. Τώρα το ότι το συγκεκριμένο όνειρο τα πλάσανε οι εξ’ ανατολών γείτονες κανέναν δεν ενδιαφέρει προς το παρόν.

Πληροφορίες από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

One thought on “Οι Έλληνες ρατσιστές και η “Al Jabbar”.

  1. Παράθεμα: 500.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ.ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ!!! « ΝΕΑ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΟ ΦΕΛΛΟΥ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s