ΕΛΛΑΔΑ

Σεβαστείτε τους Έλληνες.


Image7

Του Λουκά

Μία από τις σημαντικότερες συνιστώσες της διαμόρφωσης της συμπεριφοράς του ανθρώπου απέναντι στους άλλους ανθρώπους, την κοινωνία και τους θεσμούς της είναι ο σεβασμός.

Ωστόσο η έννοια του «σεβασμού» στις μέρες μας είναι μια ουτοπία. Ο ανελέητος βομβαρδισμός «φιλελεύθερων και αντιρατσιστικών ιδεών» στους Έλληνες πολίτες, συνεχίζεται ακατάπαυστα από δημοσιογράφους και κανάλια, που με τρόπο βάναυσο προσπαθούν να μας πείσουν πως πρέπει να ξεχάσουμε, να απαρνηθούμε ιδεώδη και να αυτοκαταστραφούμε.

Υποχρέωση κάθε Έλληνα πολίτη είναι να γνωρίζει τουλάχιστον σε γενικές γραμμές τι αναφέρει το Ελληνικό Σύνταγμα. Ωστόσο προσωπικά πιστεύω πως το Ελληνικό Σύνταγμα, επιβάλλεται να μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και να διανεμηθεί σε όλους εκείνους που τυχαία ή προγραμματισμένα επέλεξαν να δουν τη χώρα αυτή σαν «λιμάνι» παρηγοριάς.

Θρησκευτικές ελευθερίες.

Το Άρθρο 13 του συντάγματος αναφέρεται αποκλειστικά στις θρησκευτικές ελευθερίες που ειδικά την τρέχων περίοδο είναι το μείζων για μερικούς θέμα.

Παράγραφος 1:
Η ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης είναι απαραβίαστη. Η απόλαυση των ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων δεν εξαρτάται από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις καθενός.

Παράγραφος 2:
Κάθε γνωστή θρησκεία είναι ελεύθερη και τα σχετικά με τη λατρεία της τελούνται ανεμπόδιστα υπό την προστασία των νόμων. H άσκηση της λατρείας δεν επιτρέπεται να προσβάλλει τη δημόσια τάξη ή τα χρηστά ήθη. O προσηλυτισμός απαγορεύεται.

Παράγραφος 3:
Οι λειτουργοί όλων των γνωστών θρησκειών υπόκεινται στην ίδια εποπτεία της Πολιτείας και στις ίδιες υποχρεώσεις απέναντί της, όπως και οι λειτουργοί της επικρατούσας θρησκείας.

Παράγραφος 4:
Κανένας δεν μπορεί, εξαιτίας των θρησκευτικών του πεποιθήσεων, να απαλλαγεί από την εκπλήρωση των υποχρεώσεων προς το Kράτος ή να αρνηθεί να συμμορφωθεί προς τους νόμους.

Παράγραφος 5:
Κανένας όρκος δεν επιβάλλεται χωρίς νόμο, που ορίζει και τον τύπο του.

Αν δεν «ξυπνήσουμε» σύντομα οι Έλληνες, ώστε να λάβουν το μήνυμα, πολιτικοί, κόμματα, και κανάλια, οδεύουμε με μαθηματική ακρίβεια προς τον εξισλαμισμό μας.

Ολόκληρο το Ελληνικό Σύνταγμα.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s