ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή τη συμπλήρωση 2332 ετών από το θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.


Image1

Πηγή: Χρυσή Αυγή

Πέλλα 356π.Χ.

Εκείνη τη χρονιά , σε ένα από τα πιο ισχυρά βασίλεια της Ελλάδος, ήλθε στον κόσμο μια καινούρια ύπαρξη που έμελε να αφήσει ανεξίτηλα τα αποτυπώματά της στη μακραίωνη ιστορία του Ελληνισμού. Εκείνη τη χρονιά ήλθε στον κόσμο ο Αλέξανδρος, ο Βασιλεύς των Βασιλέων, ο Στρατηλάτης-Κοσμοκράτωρ, ο Μέγιστος πάντων των Ελλήνων.

Ο Αλέξανδρος ο Μέγας, ο γιος του Φιλίππου και της Ολυμπιάδος, από μικρή ηλικία είχε την τύχη να αναδείξει τις ικανότητές του σε όλους τους τομείς, προϊδεάζοντας γονείς και υπηκόους περί του τι επρόκειτο να ακολουθήσει. Καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρος του νεαρού διαδόχου , διαδραμάτισε η διδασκαλία του από τον Αριστοτέλη, ενός δηλαδή εκ των κορυφαίων φιλοσόφων κι επιστημόνων όλων των εποχών.

Οι στρατιωτικές και διοικητικές ικανότητες του Αλεξάνδρου διεφάνησαν, όταν ήταν 16 ετών, ηλικία κατά την οποία κατέπνιξε την εξέγερση των Μαιδών. Το 336 π.Χ και αφού προηγουμένως είχε εξουδετερώσει κάθε επαναστατική τάση των υπολοίπων ελληνικών πόλεων κι έχοντας τιμωρήσει τους δολοφόνους του πατέρα του προχώρησε στην εκστρατευτική συνένωση των Ελλήνων κατά των Περσών. Ήταν πλέον ο Αλέξανδρος. Ο βασιλεύς πάντων των Ελλήνων και σύντομα και των βαρβάρων.

Το 335πΧ σηματοδοτεί την έναρξη της προς ανατολάς εκστρατείας. Οι νικηφόρες μάχες διαδέχονται η μια την άλλη. Το εκστρατευτικό σώμα του αξεπέραστου στρατηλάτη καταλαμβάνει τις διάφορες πόλεις των βαρβάρων , αφήνοντας πίσω του ένα προοδευτκό κύμα εκπολιτισμού, πνευματικής ανάπτυξης κι εφαρμογής της αρχής της ισότητος. Κανένας στρατός δε μοιάζει ανίκητος και κανένα πρόβλημα δε φαντάζει άλυτο, γι΄αυτόν που η ξένη λογοτεχνία ονόμασε “γιο του ονείρου”. Ούτε ο μέχρι πρότινος άλυτος γόρδιος δεσμός δύναται να αντισταθεί στη δικαιοσύνη του σπαθιού. Ότι δε λύεται κόπτεται. Κάτι που δυστυχώς λησμονούν συνεχώς οι ατάλαντοι εθνοπατέρες μας.

Έπειτα από 12 χρόνια ακατάπαυστων πολεμικών συγκρούσεων η εκστρατεία είχε μετατραπεί σε κοσμοκρατορία. Μια κοσμοκρατορία που εκτείνονταν ως τον Ινδό ποταμό. Μια κοσμοκρατορία στην οποία ο γεννήτωρ του πολιτισμού λατρεύτηκε σαν θεός, ως “Ισκεντέρ” των βαρβάρων. Μια κοσμοκρατορία από τα σπλάχνα της οποίας ξεπήδησε η ελληνιστική γλώσσα που κυρίευσε τον τότε γνωστό αρχαίο κόσμο κι απετέλεσε τη γλώσσα γραφής των πρώτων Ευαγγελίων του χριστιανισμού.

Το 323 πΧ ο Έλλην Αλέξανδρος , ο πάντα αήττητος από ανθρώπους βασιλιάς, θα χάσει τη μάχη με το θάνατο. Σωματικά καταβεβλημένος από τις κακουχίες και ψυχικά καταβεβλημένος από την απώλεια του επιστήθιου φίλου του Ηφαιστίωνα, θα αποχαιρετήσει τους πιστούς συμπολεμιστές του , αφήνοντας στις επόμενες γενιές των Ελλήνων ,το βαρύτερο κληροδότημα. Το όνομά του, ως αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας, του έθνους μας και της εδαφικής μας ακεραιότητας.

Επιστροφή στο παρόν. 2009 έτη από τη γέννηση του Χριστού κι εδώ στην Ελλάδα του ψευτορωμαίικου και των γραικύλων, ουδείς συγκινείται πλέον από την αγαπημένη μορφή του Μεγαλέξανδρου της καρδιάς μας. 35 ολόκληρα χρόνια τώρα το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που φιλοτεχνήθηκε για να τοποθετηθεί στην Αθήνα, παραμένει κλεισμένο στην αποθήκη του γλύπτη, επειδή δεν μπορούν να αποφασίσουν το πού θα τοποθετηθεί. Φαίνεται πως η Μελίνα Μερκούρη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Αρης Βελουχιώτης υπήρξαν σπουδαιότερες προσωπικότητες, εφόσον για αυτούς βρέθηκε χώρος. Στην Ελλάδα του 2009, γενειοφόροι καθηγητάδες με εμφάνιση παλιάτσου και ιδιοσυγκρασία αλαφροϊσκιωτου, μιλούν για το Μέγα Αλέξανδρο με τα πλέον υποτιμητικά λόγια, παρουσιάζοντας τον ως αρχισφαγέα. Φυσικά οι ίδιοι κατά το παρελθόν δήλωναν θαυμαστές του Τσαουσέσκου μα πάνω απ όλα της ανθρωπιστικής ΕΣΣΔ με τα κολαστήρια γκούλαγκ της Σιβηρίας. Είναι οι ίδιοι που ομιλούν για το αυγό του φιδιού του φασισμού. Εμείς τους απαντούμε πως το αυγό του φιδιού έχει ήδη εκκολαφθεί και διδάσκει την άθλια μαρξιστική θεωρία του, στις σχολικές και πανεπιστημιακές αίθουσες.

Στην Ελλάδα του 2009 κάποια αξιολύπητα σλαυοκομμουνιστικά σταγονίδια, στην περιοχή της ελληνικότατης Φλώρινας μα και της Εδέσσης, έχουν ιδρύσει ένα κομματίδιο -καφενείο με την επωνυμία “ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ” και ζητούν την αναγνώριση μιας ανύπαρκτης “μακεδονικής” μειονότητος δηλώνοντας επίσης ομιλητές της “μακεδονικής” γλώσσας. Το δυστύχημα είναι ότι ο πρόεδρος αυτού του κομματιδίου τυγχάνει δημόσιος υπάλληλος και οι χαρτογιακάδες των υπουργείων κάθονται και τον κοιτάνε χωρίς να τον κάνουν να σωπάσει μια και καλή. Αυτόν και τον Παπα Τσαρκνιά και όλους τους ομοίους τους. Αίσχος και πάλι αίσχος. Ντροπή σας.

Στην Ελλάδα του 2009 απαγορεύεται εντός των στρατοπέδων η ανάκρουση και η εκ φωνής ερμηνεία του υπερήφανου-εθνικού εμβατηρίου “Μακεδονία ξακουστή”. Η απαγόρευση αυτή προήλθε από τον Ανδρέα Παπανδρέου. Αυτόν τον κορυφαίο λάτρη της αεροσυνοδού και του σκωτσέζικου ουίσκι. Φαινεται πως προτιμούσε να ακούει το σαχλοτράγουδο με το μεθυσμένο ήλιο, τους ζουρνάδες και τα νταούλια.

Στην Ελλάδα του 2009, η ανύπαρκτη ελληνική πολιτεία θα έπρεπε να έχει στήσει ανδριάντες του έφιππου Μεγάλου Αλεξάνδρου σε κάθε πόλη της Ελλάδος. Ανδριάντες οι οποίοι θα κοιτούν απειλητικά προς τους αυθάδεις γείτονές μας στα Σκόπια. Αυτά τα ορφανά του Τιτοσλαυοκομμουνισμού, αυτοί οι συγγενείς του Ταμτάκου έχουν πολύ θράσος. Κάποιος πρέπει να τους κόψει τον αέρα. Αυτός ο κάποιος ας είναι η Πολεμική μας Αεροπορία.

Στην Ελλάδα του 2009 θα έπρεπε η ελληνική κυβέρνηση μέσω του αριστεροκρατούμενου Κέντρου Ελληνικού Κινηματογράφου, να χρηματοδοτήσει μια ταινία υπερπαραγωγή για τη ζωή του Αλεξάνδρου κι όχι να ξοδεύει τα χρήματα των φορολογουμένων στις αηδίες του Θ. Αγγελόπουλου.

Στην Ελλάδα του 2009 θα έπρεπε το οποιοδήποτε υποτιμητικό σχόλιο προς το πρόσωπο του Αλεξάνδρου να τιμωρείται. Να τιμωρείται αν όχι με την εσχάτη των ποινών, τουλάχιστον με τη δια βίου απέλαση ή εξορία από τη χώρα.

Στην Ελλάδα του 2009 θα έπρεπε να χρηματοδοτούνται Έλληνες επιστήμονες που θα ασχολούνται αποκλειστικά με την ανεύρεση του τάφου του Αλέξανδρου κι όχι να πετάνε τα λεφτά των φορολογουμένων για την ιατρική περίθαλψη των λαθρομεταναστών καθώς και τη σίτισή τους στα διάφορα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας.

Σήμερα 13 Ιουνίου του 2009, ως Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος δε θα απευθυνθούμε στους συναγωνιστές μας. Σήμερα 13 Ιουνίου του τρέχοντος ,ημέρα της μαύρης επετείου του θανάτου του Κοσμοκράτορα, θα απευθυνθούμε στο νεοέλληνα της EUROVISION και του Super Paradise της Μυκόνου.

Αγαπητέ νεοέλληνα. Έξω από το αρχαίο νεκροταφείο του Κεραμεικού, κάτω από την Ακρόπολη των Αθηνών , υπήρχε μια επιγραφή με τη φράση “Στάθι και οίκτηρον”. Σε ελεύθερη μετάφραση στη νεοελληνική, αυτό σημαίνει “στάσου και δάκρυσε”. Ναι, στάσου και δάκρυσε νεοέλληνα για όλα αυτά που έχασες και που ποτέ σου δεν αγωνίστηκες να ξανακερδίσεις. Στάσου και δάκρυσε νεοέλληνα του πρωινάδικου και της μεσημβρινής αποχαύνωσης του κουτσομπολιού. Στάσου και δάκρυσε, γιατί όταν θα έλθει το πλήρωμα του χρόνου, αυτή η ιερή ελληνική γη θα σε ρίξει στον Καιάδα της ιστορίας…

 

2 thoughts on “Με αφορμή τη συμπλήρωση 2332 ετών από το θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s