ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τι συμβαίνει επι τέλους; ή…δεν μας αφορά;


Πληθαίνουν οι αναφορές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης των Σκοπίων, ότι η ονομασία που συζητείται όλο και περισσότερο, είναι «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδόνιας».
Χαρακτηριστικός είναι ο σημερινός πρωτοσέλιδος τίτλος της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας της χώρας, «Dnevnik»: «Το Βόρεια τσιμεντοποιήθηκε».

Μέχρι τώρα προσπαθούσα να αποκαλώ την Μπακογιάννη κυρία…..
Από σήμερα, όσο κι αν αυτό είναι αγενές, θα την αποκαλώ σκέτα Μπακογιάννη…….

Ξέφυγες λοιπόν Μπακογιάννη. Ετοιμάζεσαι πλεόν για το οριστικό ξεπούλημα της Μακεδονίας μας. Τι Βόρεια και αηδίες……

Σε ποιούς τα πουλάς αυτά; Βάλτο καλά στο μυαλό σου. Ποτέ οι Ελληνες στην καρδιά και στο μυαλό, δεν προκειται να κάνουν βήμα πίσω για το ελληνικό όνομα της Μακεδονίας.

Μπακογιάννη η Μακεδονία δεν είναι για διαπραγμάτευση. Το καταλαβαίνεις; Ξέρουμε ότι εσύ κι ο Καραμανλής ο οποίος ίσως έχει ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη, δεν προκειται να μας πείσετε να αποκαλέσουμε τα Σκόπια, Μακεδονία. Δεν γίνεται. Δεν σκοτώθηκαν οι παπούδες μας στα βουνά της Μακεδονίας για να παραδώσεις εσύ το όνομα και οτιδήποτε άλλο, στους απογόνους των Βουλγαροκομμιτατζήδων. Γιατί για να δεχθούν οι Σκοπιανοί το Βόρεια, είμαι σίγουρος ότι τους εγγυήθηκες για την γλώσσα και για το έθνος. Δηλαδή Μακεδονική γλώσσα και Μακεδονικό εθνος……….

Είναι περιττό πλέον να σου πω να αυτοσυγκρατηθείς, αφού από ότι φαίνεται τις αποφάσεις σου τις πήρες. Φυσικά γνωρίζουμε πολύ καλά ότι εμάς δεν προκειται ποτέ να μας ρωτήσεις με δημοψήφισμα, άρα το μόνο που μας μένει είναι η καθημερινή επίθεση που θα δέχεσαι από όλους τους Ελληνες blogger και όλο των Ελληνικό λαό.
Τα περί πολιτικής, πλεόν, καριέρας ξέχασέ τα. Τελείωσες.

Οτι πρόδωσες, πρόδωσες……..φτάνει μέχρι εδώ.

Πρωθυπουργέ Καραμανλή τελευταία προειδοποίηση. Διώξτην πριν είναι αργά και για σένα.

Κλείσε τα σύνορα με τα Σκόπια και σταμάτα κάθε διαπραγμάτευση. Οποια χώρα θέλει να τους αποκαλεί Μακεδονία ας το κάνει. Διαλάλησε παντού ότι εμείς ποτέ δεν θα τους πούμε Μακεδονία, στον αιώνα τον άπαντα. Ούτε Βόρεια, ούτε Νέα, ούτε τίποτα. Βαρντάσκα τους αρέσει; Αν όχι καλή τύχη. Δεν προκειται ποτέ να υπογράψουμε ένταξη σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε. Αρκετά. Ολοι είμαστε υπέρ ειρηνικών και διπλωματικών λύσεων αλλά μέχρι εδώ. Οι διπλωμάτες της Μπακογιάννη απέτυχαν οικτρά.

Τώρα έχεις τον λόγο εσύ. Κάνε το χρέος σου. Στείλε μια τελευταία επιστολή σε Γκρουέφσκι και Μιλοσόσκι και δήλωσέ τους την μόνη Ελληνική θέση. Μέτα από αυτό οι διπλωματικές σχέσεις μεταξύ μας θα διακοπούν επ’ αόριστο, μέχρι να βάλουν μυαλό.
Τα έχουμε χιλιοπεί. Ολόκληρος ο κόσμος να τους αναγνωρίσει αν δεν τους αναγνωρίσουμε εμείς θα είναι τελειωμένοι……..

Είμαστε ισχυρότεροι και έχουμε το δίκιο με το μέρος μας τί άλλο θέλουμε επιτέλους;
Κατάλαβέ το. Μην μετατρέπεις την Ελληνική δίκαιη νίκη σε οικτρή άδικη ήττα.

Αν δε ενεργήσεις για το καλό της Ελλάδος, τα συλλαλητήρια του 1992-1993 θα φαντάζουν πικ-νικ μπροστά σε αυτά που έρχονται……

Πως στα κομμάτια δεν μπορείς να καταλάβεις ότι αν πάρεις επιτέλους την δίκαιη Ελληνική θέση θα έχεις όλο τον Ελληνικό λαό με το μέρος σου.

Σιγά μην πήρες το μήνυμα των εκλογών………………..

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s