Κύπρος

Οι Τούρκοι αρνούνται οτι εκτελούσαν εν ψυχρώ κατα την εισβολή


 

Αρνούνται όσα δείχνουν οι φωτογραφίες!!!

Τελικά, είναι τόσο ψεύτες και τόσο δειλοί, που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν καν την ευθύνη των πράξεών τους. Φυσικά, οι πράξεις των δολοφόνων, που εκτελούσαν αιχμαλώτους κατόπιν διαταγών ή για να διασκεδάσουν, αποδεικνύονται από το πλήθος των φωτογραφιών που βγαίνουν καθημερινά στη δημοσιότητα και ξεγυμνώνουν την φρίκη που επέβαλε στο νησί της Κύπρου η είσοδος του «Αττίλα».
Οι μικροί και δειλοί στην ψυχή στρατιωτικοί, αλλά και οι πολιτικοί που γνώριζαν την «ποιότητα» των αξιωματικών που ηγούντο της εισβολής στην Κύπρο, προσπαθούν τώρα να ξεγελάσουν για μία ακόμη φορά τη διεθνή κοινότητα, αποκρύπτωντας τα αίσχη τα οποία έκαναν. Δεν είναι θέμα ανθρωπιάς, αλλά θέμα πλέον διεθνούς δικαίου. Η Τουρκία λειτούργησε με τον πλέον γνωστό και προσφιλή της τρόπο, χτυπώντας αμάχους ή καίγοντας ζωντανούς με βόμβες ναπάλμ τους μαχητές που αντιστέκονταν και που τσάκιζαν την ορμή του «Αττίλα».

Η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Γκιουνές» δημοσιεύει δηλώσεις του ε.α. Συνταγματάρχη Saldray Hakguder, ο οποίος έφθασε μυστικά στο νησί το Σεπτέμβριο του 1973 για να προετοιμάσει τους Τουρκοκυπρίους για ενδεχόμενη επιχείρηση στο νησί, ενώ ο ίδιος συμμετείχε στην πρώτη γραμμή και κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής του 1974.
Όπως δήλωσε, ήταν επικεφαλής 800 στρατιωτών και κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων, ισχυρίστηκε, ότι δεν δολοφόνησαν κανέναν Ελληνκύπριο αιχμάλωτο, ενώ στην Αφάνεια συγκεντρώθηκαν 197 Ελληνοκύπριοι αιχμάλωτοι με τους οποίους, υποστήριξε, μοίρασαν τον ιματισμό και το φαγητό τους.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, όλους τους Ελληνοκύπριους τους παρέδωσαν στα Ηνωμένα Έθνη. Ισχυρίζεται ότι η πραγματική σφαγή έγινε από τους Ελληνοκύπριους και ότι κάπου 8000 Τουρκοκύπριοι δολοφονήθηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου και δεκάδες Τούρκοι στρατιώτες δολοφονήθηκαν μετά από βασανιστήρια.
Αυτά δηλώνει ένας εκτελεστής, που προσπαθεί να κρύψει τα δικά του αίσχη, λέγοντας ξεδιάντροπα ψέμματα. Αλλά, σαν ιστολόγιο, να του δώσω και μία ευχή: Τα παιδιά σου αγαπητέ μου Saldray Hakguder να βρούνε όλα τα καλά που έκανες εσύ και οι συνάδελφοί σου τούρκοι αξιωματικοί στην Κύπρο και οι άνθρωποι να τα αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο που εσύ αντιμετώπισες τους Ελληνοκύπριους που βρέθηκαν μπροστά σας…
Αλλά μήπως θα πρέπει να γίνει μνεία στο γιατί πήγε από το 1973 στην Κύπρο ο κύριος Saldray Hakgurder για να προετοιμάσει την εισβολή; Μήπως αποδέχεται τον σχεδιασμό της εισβολής αλλά και των εγκλημάτων που έγιναν τότε;
πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s