Ελεύθερη αλωνίζει η Τουρκία
Αντιγραφή των μεθοδεύσεων που υπήρξαν στο Κόσοβο
Δεν υπάρχουν πλέον μόνο ενδείξεις, αλλά και κάποιες τεκμηριωμένες αποδείξεις, που βρίσκονται στα χέρια κλιμακίου της ΕΥΠ. Η συνεργασία της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών με αρμόδια στελέχη του υπουργείου Άμυνας είναι άριστη και αποδίδει τα μέγιστα μέσα από την μελέτη της ύπαρξης και ενεργοποίησης κάποιων πυρήνων των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (ΜΙΤ) μέσα στην Ελλάδα. Σε κάποιες, μάλιστα, υπερευαίσθητες και χαρακτηρισμένες ως υψίστης ασφαλείας περιοχές της χώρας (Θράκη και κυρίως νησιά του Αιγαίου), σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, η δραστηριότητα που ανέπτυξαν οι τούρκοι πράκτορες κρίνεται άκρως επικίνδυνη.
Σύμφωνα, λοιπόν με αυτά τα στοιχεία, οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών δεν αρκούνται στην απλή κατασκοπία εις βάρος της Ελλάδας (απλή χαρτογράφηση στρατιωτικών εγκαταστάσεων και καταγραφή υπαρχόντων οπλικών συστημάτων), αλλά έχουν προχωρήσει «βαθιά» και ασκούν πλέον ειδικές επιχειρήσεις που περιλαμβάνουν την δημιουργία ομάδων οι οποίες εκπαιδεύτηκαν και εκπαιδεύονται κατάλληλα ώστε να μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να προκαλέσουν ενέργειες «αντιπερισπασμού» στο εσωτερικό της Ελλάδας.
Για να δουμε ! Θα εχουν τα @@…α , εστω και μια μονο φορα , να κανουν την σωστη κυνηση οι δειλοι πολιτικοι μαs ? Να τουs διωξουν χωρισ φοβο για τοιs συνεπειεs , δεν θα μαs κυρηξουν πολεμο γ’αυτο , μαλλον θα συνεχισουν την βρομο προπαγανδα τουs ! Ετσι και αλλιωs την κανουν που την κανουν , δεν αλλαζει τιποτα !