ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ / ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ / Εξοπλισμοί

Σήμα κινδύνου από Πεντάγωνο για κρίση εν’ μέσω ακυβερνησίας.


Ρωσική αντιπροσωπεία στην Αθήνα για την ενεργοποίηση των S-300.

"ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ" ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ

"ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ" ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ

Εφημερίδα: Σύμβουλος Χρηματιστηρίου (σελίδα 40)

6 thoughts on “Σήμα κινδύνου από Πεντάγωνο για κρίση εν’ μέσω ακυβερνησίας.

 1. Μακάρι νά μάστε κοντά στή χρησιμοποιήση τους,όχι γιά άσκηση, αλλά γιά πραγματική χρήση. Θά ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα. Στόν τομέα τόν πολιτικό ο εφιάλτης τής συρρίκνωσης τής Ελλάδας,ετοιμάζεται τό παιντί νά χρισθεί πρωθυπουργός. Έδωσε τά πρώτα δείγματα Εξωτερικής πολιτικής γιά ουσιαστική ματαίωση τού αγωγού Μπουρκας- Αλεξανδρούπολης, όπως πράττει καί η νέα Βουλγαρική κυβέρνηση. ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΙΚΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ. Γι αυτό λοιπόν επί τής ουσίας οδήγησαν σέ παραίτηση καί ουσιαστικά σέ ανατροπή τόν ενοχλητικό Καραμανλή καί τήν κυβέρνηση τού [όχι ότι ήταν επαρκής γιά υπεράσπιση τών εθνικών συμφερόντων μας] . Καί έρχεται Ο Λουδοβίκος ο 3ος [ο Παπανδρέου ό 3ος ήθελα νά πώ , κληρονόμος βαρύ ονόματος αλλά αντιστρόφως ανάλογο το ταλέντο του από τών προγόνων του, κοινώς ανεπαρκέστατος, επικίνδυνος ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ]. ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΉ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ , ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΑΦΙΚΑ!!!! ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΤΟΡΑ, ΣΤΗΝ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΣΗΜΙΤΗ!!! ΘΆ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ την εδαφικη προικοδότηση τής Τουρκίας μέ Ελληνικά νησιά , Θράκη καί τό μισό Αιγαίο στον 25 παράλληλο. Τέτοιες εντολές έχει μέ αντάλλαγμα τήν πρωθυπουργια [ στά προηγούμενα προσθέσθε καί τά πανηγύρια τών Σκοπίων γιά δηλώσεις Λοβέρδου εν δυνάμει υπεξ]. ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΤΕ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 74. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ [ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΘΕΙ…. ΜΕ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΙΓΩΝΙΑ.ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

 2. Αγαπητέ ΠΑΝΟ, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
  Μακάρι η Ελλάδα μας να αγόραζε και τους S400, όχι για να λέει ότι τους έχει, αλλά για να τους δώσει να καταλάβουν των τούρκων χρησιμοποιώντας τους ότι η Ελλάδα δεν αστειεύεται σε θέματα εθνικής κυριαρχίας. Όσο για το ΠΑΙΝΤΙ η αλλιώς ΤΖΕΦΡΥ ο ερχομός του και της παρέας του θα σημάνει σίγουρα εθνικές μειοδοσίες.

 3. Φίλτατε Έλληνα μήν βασανίζεσαι από ανούσιους ρομαντισμούς,χίμαιρες. Από τίς δύο αδερφές εταιρίες τοπικά υποκαταστήματα, τού υπερατλαντικού κολοσσού, πού διευθύνονται από δύο τρία φεουδαρχικά τζάκια κοντζαμπάσηδων τής πολιτικής. Προκοπή μήν περιμένεις. Η εξουσία μεταβιβάζεται κληρονομικά. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ,…. ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ.Μόνο μέ ξαφνικά βίαια γεγονότα [ πού προφητεύονται άλλωστε] η ταλαίπωρη πατρίδα θά γλιτώσει από τούς πολιτικάντηδες, τούς εκμεταλλευτές της. ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΉ ΒΛΑΚΕΙΑ [ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ Π….ΙΑ] ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΠΛΗ ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ Η ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ, Η ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ , ΕΠ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ…… Ο ΓΑΠ ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΟ ΕΙΔΕ ΤΗ ΦΑΚΑ ΟΜΩΣ; Η ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ: ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΠΑΝΩ-ΠΑΝΩ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ; ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΜΑΣ

 4. Φίλοι Πάνο και Έλληνα,

  το θέμα με τους S-300 συμφωνώ μαζί σας και θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό. Ωστόσο πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα γίνει και η βολή που φημολογείται πως θα γίνει σύντομα (άκουσα μέσα στο έτος – ίδωμεν).

  Κλείνοντας θα ήθελα να σας πω πως το άρθρο το βρήκα, και το διάβασα ΟΧΙ από τη πηγή (που ωστόσο αναφέρω), αλλά από το site της Πολεμικής μας Αεροπορίας στο δελτίο τύπου στις 09.09.2009.

  Μιλώ για τη διεύθυνση http://www.haf.gr

  Αυτό με κάνει να θεωρω ακόμα πιο «σίγουρο» το δημοσίευμα, χωρίς φυσικά να αφήνω το οποιοδήποτε υπονοούμενο για τη πηγή που ούτως ή άλλως επισημαίνει και η Πολεμική Αεροπορία.

  Αλλά για να το αναδημοσιεύουν και αυτοί…κάτι περισσότερο ξέρουν.

  Να είστε καλά και να τα λέμε.

  Λουκάς

 5. Φίλοι Λουκά καί Έλληνα.Έχετε αντιληφθεί τί είδους εποχή έρχεται γιά τήν πατρίδα μάς καί τά εθνικά θέματα; Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΔΑΦΩΝ… Πώς τό ξέρω κοιτάξτε τίς αντιλήψεις τής εντός ολίγου ηγεσίας μας: ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΜΑΣ, Ο giorgos, προτού ακόμα εκλεγεί υποσχέθηκε στο USA ΌΤΙ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. ΕΚΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΉΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ.ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΠΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Θέλετε Καί τή συνέχεια του θρίλερ: θά πληροφορηθήκατε βεβαίως ότι ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…. ΓΙΑΤΙ ; ΜΉΠΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΆΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ; Αλλά άν νομίζετε ότι τό σιρόπι έδεσε κάνετε λάθος ο εφιάλτης έχει καί συνέχεια: ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ Γ. ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΣ ΝΔ. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ. Φανταστείτε ελληνική ηγεσία του 2010 : ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ: Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ [ ΤΖΕΦΡΥ] ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΤΟΡΑ….. Αυτή η ηγεσία είναι πού θα υπογράψει : . Αναθεώρηση συνθήκης της ΛΩΖΑΝΗΣ.ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΣΣΟΒΟΠΟΙΗΣΗ ΘΡΑΚΗΣ, ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΝ 25 ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ.ΘΑ ΠΙΕΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΞΕΡΙΖΩΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,. Είναι γνωστές άλλωστε οί απόψεις τού Γιώργου γιά παραχώρηση μέρους τού οικοπέδου μας στούς άπληστους γείτονες γιά νά μάς αφήσουν ησύχους. Γιά τό Μακεδονικό τά είπε ο έν δυνάμει υπεξ Γ.ΛΟΒΕΡΔΟΣ. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ AMERICAN EMBASY ΟΠΩΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΙΟΥΡΙΦΟΙ ΘΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. Η ΕΔΩ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΉΝΕ ΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ [ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ο ΕΔΩ ΠΡΕΣΒΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

 6. Πανο ? Θα σε κανω νταντα ! Μου εκανες παρατηρηση για το μη ελληνικο ψευδωνυμο μου αλλα εσει γραφεις πιο πολλα greeklish . LOL !
  Πιο σοβαρα , συμφωνω μαζι σου αλλα γιατι το εχουμε αναποφευκτο πως ο Jefrey θα ειναι ο επομενος πρωθυπουργος ? Δεν εχουν τελειωσει οι εκλογες . Τα γκαλλοπ ειναι ψευδεις για να καθοδηγουν τον λαο ! Να πουν ΟΧΙ οι Ελληνες οπως οι Κυπριοι στον σχεδιο Α(υ)ναν , να τους ξαφνιασουμε με το τελος της «ποδοσφαιροποιησης» της πολιτικης(γιατι γι’αυτο προκειται , «πρασινος η μπλε μια ζωη») ! Δεν μενουν πολες μερες αλλα να κυκλοφορησουν οι πληροφοριες το πιο συχνα δυνατο . Και λιγοι να αλλαξουν γνωμη καλο θα ειναι !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s