ΕΛΛΑΔΑ

«Καπετάν Κεμάλ».


Αυτοί που ηττήθηκαν στα πεδία των μαχών, καταδικάστηκαν από την ιστορία, τελικά μας επιβάλλονται εν καιρώ ειρήνης.

Image4

Image5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το βιβλίο με τίτλο «καπετάν Κεμάλ» κυκλοφορεί στα Ελληνικά βιβλιοπωλεία και μας προκαλεί να γυρίσουμε αρκετά χρόνια πίσω. Για όσους δεν γνωρίζουν ο συγγραφέας του βιβλίου Μιχρί Μπελί, ήταν ο μόνος Τούρκος υπήκοος που είχε πολεμήσει στη διάρκεια του εμφυλίου, στο πλευρό των Ελλήνων κομμουνιστών.

Το υποκοριστικό «καπετάν Κεμάλ» του το είχαν προσδώσει λόγω της καταγωγής του, ενώ διετέλεσε και Διοικητής του «Οθωμανικού Τάγματος» του ΔΣΕ (Δημοκρατικός Στρατός Ελλάδας).

Πολλά ευτράπελα και εξοργιστικά έχει πει ο εν’ λόγω κύριος, με χαρακτηριστικότερο όλων…ότι «έγινα κομμουνιστής επειδή ήμουν πατριώτης». Πρόσφατα το κρατικό κανάλι, η ΕΡΤ, που εμείς πληρώνουμε, χρηματοδότησε ένα προπαγανδιστικό ντοκιμαντέρ με τίτλο «Καπετάν – Κεμάλ ο Σύντροφος».

Η χώρα που μάτωσε, πλήρωσε και συνεχίζει να πληρώνει την ανευθυνότητα ορισμένων που οραματίστηκαν να γίνουμε…Αλβανία, μόνο και μόνο για να σερνόμαστε από το άρμα της κομμουνιστικής ιδεολογίας, συνεχίζει και σήμερα να ματώνει αλλά και να πληρώνει όλους αυτούς που ακόμα και τώρα συνεχίζουν να μας αναλύουν αμετανόητοι τα ξεπερασμένα ιδεολογικά τους ευφυήματα.

Λουκάς 

One thought on “«Καπετάν Κεμάλ».

  1. » O Μιχρί Μπελί, ήταν ο μόνος Τούρκος υπήκοος που είχε πολεμήσει στη διάρκεια του εμφυλίου, στο πλευρό των Ελλήνων κομμουνιστών.»
    Άρα, Έλληνες σκότωνε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s