Τρομοκρατία

Τα ευρήματα δείχνουν «Πυρήνες της φωτιάς»


N E A  T RO MO KR AT IAΒγήκαν πριν από λίγο τα συγκριτικά αποτελέσματα από τα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας με βάση τα ευρήματα στη «γιάφκα» του Χαλανδρίου. Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία προκύπτει ότι οι βόμβες στο σπίτι του πρώην υφυπουργού Δημόσιας Τάξης, Παναγιώτη Χηνοφώτη, στις 12 Ιουλίου, στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, στις 2 Σεπτεμβρίου και στο σπίτι της κ. Λούκας Κατσέλη χθες, έχουν ακριβώς ίδια συνδεσμολογία και υλικά.Το μεσημέρι ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε ότι η βόμβα στο σπίτι της κ. Κατσέλη ήταν πανομοιότυπη με αυτή που βρέθηκε στη γιάφκα του Χαλανδρίου.

Υπενθυμίζεται ότι την ευθύνη για τη βομβιστική ενέργεια στο σπίτι του κ. Χηνοφώτη είχε αναλάβει η οργάνωση «Συνομωσία πυρήνων της Φωτιάς – Φράξια Μηδενιστών».
Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει την αρχική εκτίμηση των αξιωματικών της αντιτρομοκρατικής ότι η γιάφκα ανήκε στην συγκεκριμένη οργάνωση. 

πηγή

Σχολιάστε