Αργά το βράδυ της Τρίτης ολοκληρώθηκε η απολογία των δύο εκ των τεσσάρων συλληφθέντων που σχετίζονται με την γιάφκα του Χαλανδρίου και την τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία πυρήνων της φωτιάς.ληφθέντες, τρεις άνδρες και μία γυναίκα όλοι ηλικίας 20 – 22 ετών συνεχίζουν να αρνούνται ότι έχουν οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση και υποστηρίζουν ότι η Αντιτρομοκρατική τους συνέλαβε μόνο λόγω των σχέσεων που είχαν με άλλους συγκατηγορούμενούς τους και τρίτα άτομα.
Αρχικά κατέθεσε η Μυρτώ Παντέλογλου, που ισχυρίστηκε ότι το μόνο που τη συνδέει με την υπόθεση, είναι ότι είχε ερωτική σχέση με συγκατηγορούμενό της Μανώλη Γιόσπα. Κατά την ίδια τις φορές που επισκέφθηκε τους χώρους αυτούς δεν έπεσε στην αντίληψή της κάτι το παράνομο.
Ακολούθησε ο νεαρός που υπέδειξε, ο Μανώλης Γιόσπας, ο οποίος επίσης αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστήριξε ότι η εμπλοκή του στην υπόθεση οφείλεται μόνο στις συχνές επισκέψεις του στο στο διαμέρισμα του συγκατηγορουμένου και ξαδέλφου του Χαρίλαου Χατζημιχελάκη, το οποίο βρίσκεται κάτω από το δικό του διαμέρισμα.