ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ

3 thoughts on “Ευάγγελος Βενιζέλος: Υπουργός Άμυνας

 1. Σωστά τα λέει ο υπουργός οι σπατάλες πρέπει να θεωρούνται εθνική προδοσία.

 2. Μεχρι στιγμη ειναι ο μονος ΠΑΣΟΚικος που κανει την δουλεια του , ελπιζω να μην ειναι καπνος για τα κοροιδα !

 3. Το καθιερωμένο από 20 ετίας δώρο προς τους αποστράστους της Πολ. Αεροπ. κόπηκε τις παραμονές των γιορτών,μάλιστα και απροειδοποίητα. Καλά να κοπεί απο τους στρατηγούς και άλλους υψηλόβαθμους αλλά και από τους χαμηλόβαθμους συνταξιούχους απόστρατους αεροπόρους που με δυσκολία τη βγάζουν πέρα σήμερα? Έστω βρε αδερφέ το 50% από το κανονικό.
  Ηταν μια λανθασμένη απόφαση χωρίς ανθρωπιά Βαγγέλη, τα του Καίσαρος τω Καίσαρει….
  Γιατί; Όλοι μάθαμε ότι η υστέρηση των εκτάκτων εσόδων για το ΜΤΑ ηταν περί τα 5 εκ. το φθινόπωρο, αλλά μετα μπήκαν στο ταμείο 2.5 εκατ. από εκτακτο έσοδο και ισως και άλλα μέχρι την 31-12-09 άρα υπήρχε δυνατότητα να δοθεί εστω και το μισό στους συναδέλφους που δύσκολα τα βγάζουν πέρα.
  Αμ το άλλο με τα νοσοκομεία!! Τι κεραμίδα είναι αυτή?
  Ήδη η μισή Ελλάδα θεραπεύεται σε Στρατιωτικά Νοσοκομεία με το πρόσχημα της «περίπτωσης ειδικού επιστημονικού ενδιαφέροντος» και οι δυνατότητες των Νοσοκομείων εχουν ξεπεράσει τις δυνατότητες τους, από καιρό.
  Εξοπλίσε τα πρώτα, με προσωπικό και υλικοτεχνικά και μετά πάρε αποφάσεις. Που να πάνε οι πολίτες?? Σε ανέτοιμα Νοσοκομεία?? Όταν θα μπούν οι πολίτες τότε θα δεχθήτε και την σκληρή τους κριτική, που οι σημερινοί περιθαλπόμενοι ένστολοι δεν μπορούν να κάνουν. Η μόνη φωνή τους είναι στην αναφορά στο Διοικητή και εκεί σταματάνε όλα. Μια και δεν έχουν δικαίωμα του συνδικαλισμού.
  Για τον συνδικαλισμό στις Ε.Δ. μιλιά μέχρι στιγμής δεν ακούσαμε φίλτατε Βαγγέλη. Δώστε στους ένστολους συνδικαλιστική φωνή. Σαν Ακαδημαϊκός δάσκαλος σε περιμέναμε στο θέμα αυτό να έχεις βαρύνουσα γνώμη πολύ διαφορετική από τους προκατόχους σου στο Υπ. Εθ. Άμυνας. Τελευταίοι στην Ευρώπη και σ’ αυτό!!!
  Να περιμένουμε και νέες εκπλήξεις;;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s