ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

8 thoughts on “Λιμουζίνες, τέλος…

  1. Μπράβο στον υπουργό. Τώρα πρέπει με αυστηρότητα και αποφασιστικότητα να περιορίσει την σπατάλη όχι μόνο στο υπουργείο αλλά και στα τρία Γενικά Επιτελεία.

  2. Καλά όλα αυτά,αλλά περασαν ηδη δυο μήνες με τους νεους υπουργούς,και εγω δεν ακουσα τύποτα ακόμα για τη προμήθεια που είχε υπογραφεί απο το ΚΥΣΕΑ των 223 Μ109Α3GEA2 και τα 36 PzH2000,και οι Τούρκοι προωθούν εκατοντάδες σύγχρονα όπλα στον Εβρο και τα παράλια του Αιγαίου.

  3. Καλό σαν πρώτο βήμα. ‘Αντε να αποσύρουν και μερικούς καραβανάδες τώρα γιατί έχουμε πήξει στους ακριβοπληρωμένους δημόσιους υπάλληλους.

  4. ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΜΕΝΑ.ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ

  5. Είναι πρόκληση αυτό που συνέβαινε ίσαμε τώρα. Το δικαίωμα των ανωτέρων και ανωτάτων αξιωματικών να έχουν δικό τους υπηρεσιακό αυτοκίνητο χωρίς λόγο. Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο πρέπει να συνδέεται με αναγκαίο υπηρεσιακό λόγο και όχι μόνο και μόνο επειδή κάποιος έγινε ταξίαρχος, στο Πολεμικό Ναυτικό από πλοίαρχος, ενώ υπηρετεί στο επιτελείο , όπου μπορεί να μετακινείται άνετα. Αναγκαίο υπηρεσιακό λόγο θεωρώ την τοποθέτηση κάποιο ως διοικητή , οπότε έχει πολλές μετακινήσεις εκτός πόλεως, ή τις μετακινήσεις για υπηρεσιακούς λόγους επιτελών . Και οι στρατηγοί δεν πρέπει να εξαιρεθούν από τον κανόνα αυτόν.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s