ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ

«Μπήκαν στη πόλη οι οχτροί»


Όχι άλλα δίσεκτα χρόνια, δεν το βαστάμε…

Στις 6 Δεκεμβρίου η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ σε δημοσίευμα του αποκάλυψε τον «παράξενο» ρόλο της Κας Μπακογιάννη στο θέμα με τα Σκόπια.

Το αν το γνώριζε ή όχι ο πρώην Πρωθυπουργός, ελάχιστη σημασία έχει, διότι απλούστατα ο τέως Πρωθυπουργός δεν είχε καταδεχτεί ούτε μία φορά να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της διεθνούς διαπραγμάτευσης, αρκούμενος στο τι του έλεγε η ως άνω Κυρία και οι συνεργάτες του.

Ακόμη και αν το περιεχόμενο της συνομιλίας Μπακογιάννη – Μιλόσοσκι δεν του περιήλθε από την Υπουργό του όπως έγινε για ευνόητους λόγους δεν διάβασε το ειδικού χειρισμού τηλεγράφημα του Πρέσβη;

Και αν αυτός δεν το διάβασε ο Διπλωματικός του Σύμβουλος δεν το διάβασε;

Διότι αν δεν το διάβασε ούτε και αυτός τότε το τηλεγράφημα δεν περιήλθε ή απαγορεύτηκε να περιέλθει στο Γραφείο του τότε Πρωθυπουργού, οπότε τα πράγματα είναι ακόμη σοβαρότερα από την αντεθνική στάση που τήρησε η πρώην Υπουργός Εξωτερικών.

Τραγικά όμως εμφανίζονται τα πράγματα από τον χρόνο δημοσίευσης του τηλεγραφήματος και το γεγονός αυτό αποκαλύπτει το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται μεταξύ των πολιτικών. Όπως είναι γνωστό ο πρέσβης που έστειλε το τηλεγράφημα ήταν Δ/ντής του Διπλωματικού Γραφείου του Παπανδρέου όταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών.

Τώρα δε είναι Δ/ντής του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Παπανδρέου.

Δηλαδή αν γινόταν η Μπακογιάννη Αρχηγός της ΝΔ τότε το χαρτί αυτό θα ανταλλασσόταν με κάποια υποχώρηση της έναντι της σημερινής Κυβέρνησης για κάποιο άλλο θέμα;

Τουτέστιν εκβιασμός;

Και τώρα που δημοσιοποιήθηκε ποία η θέση του κ.Σαμαρά. Θα κρατήσει στο κόμμα του, οποιοδήποτε και αν είναι το κόστος μία αντεθνικώς δράσασα πολιτικό;

Θα τον μαυρίσουν με την πρώτη ευκαιρία οι Μακεδόνες, τουτέστιν 2.5 εκατομμύρια.

Ελλάς το μεγαλείο σου.

Σχόλιο του keraunou στο anixneuseis.gr

4 thoughts on “«Μπήκαν στη πόλη οι οχτροί»

  1. Κρατα τον φιλο σου κοντα και των εχθρο κοντιτερα αυτο μου θυμιζει με τις κινησεις του σε σχεση με τα στελεχη που στηριξαν την μπακογιαννη στις εκλογες εαν αυτο ειναι καλο η κακο θα δειξη

  2. Η κυρία Μπακογιαννη μαζί με τον κ.Μειμαράκη,είχαν τα πιο σημαντικά υπουργία στη κυβέρνηση,και απεδείχθησαν οι πλεον αναπολεσματικοί και επικίνδυνοι υπουργοί που είχαμε για πολλά χρόνια.Το ίδιο και ο Κώστας Καραμανλής,ο μικρός.

  3. H κυρία Μπακογιάννη και ο κ.Ε.Μειμαράκης είχαν τα πιο σημαντικά υπουργeία,και απεδείχθησαν οι πλεον ανίκανοι,αναπολεσματικοί και επικίνδυνοι που είχαμε στα πόστα αυτά για πολλά χρόνια.Μόνο ο Κ.Καραμανλής ο μικρός τους ξεπέρασε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s