Οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων έχουν επιφυλαχθεί ότι τίποτε δεν έχει συμφωνηθεί ή δεν πρόκειται να συμφωνηθεί αν δεν συμφωνηθούν όλα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα ότι στο τέλος της ημέρας θα υπάρξουν περισσότερες συγκλίσεις.
Μιλώντας κατά την επιστροφή του στο Προεδρικό Μέγαρο, από την κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Ταγιέ Μπρουκ Ζεριχούν, όπου παρακάθισε στις εντατικές συνομιλίες για το Κυπριακό με τον Τ/κ ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, ο Πρόεδρος Χριστόφιας είπε ότι «έχουμε ανταλλάξει απόψεις ελεύθερα πάνω στις διάφορες πτυχές της διακυβέρνησης, χωρίς να έχουμε ως βάση κανένα έγγραφο, και θέλω να το κάνω ξεκάθαρο αυτό«.
«Βεβαίως, έχουμε επιφυλαχθεί και οι δύο ότι τίποτε δεν έχει συμφωνηθεί ή δεν πρόκειται να συμφωνηθεί αν δεν συμφωνηθούν όλα«, είπε.
