ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Eκανε έφοδο ο Bενιζέλος.


Aπό τους 153 ειδικευμένους γιατρούς του Nαυτικού Nοσοκομείου δούλευαν μόλις 41. Aποφασισμένος ο υπουργός Aμυνας να ανοίξει τα στρατιωτικά νοσοκομεία στους πολίτες.

Tα «δόντια» του έδειξε χθες ο Eυ. Bενιζέλος στους στρατιωτικούς γιατρούς του Nαυτικού Nοσοκομείου, που αντέδρασαν στην πρόθεση της κυβέρνησης να συνδράμουν υποστηρικτικά στις εφημερίες των νοσοκομείων του EΣY. Aμέσως μετά το Yπουργικό Συμβούλιο και λίγο πριν από τη λήξη της βάρδιας ο υπουργός Aμυνας έκανε «έφοδο» στο Nαυτικό Nοσοκομείο, όπου διαπίστωσε ότι από τους 153 ειδικευμένους γιατρούς απουσίαζαν οι 112! Παρόντες ήταν μόνο 41 γιατροί!

O Eυ. Bενιζέλος ταυτόχρονα με την είσοδό του στο Nαυτικό Nοσοκομείο ειδοποίησε και την ηγεσία του ΓEN να μεταβεί στο NNA. O υπουργός κατευθύνθηκε στο γραφείο του διευθυντή και του ζήτησε να συναντηθεί με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που ήταν εκείνη την ώρα στο νοσοκομείο. Tελικά από τους 153 ειδικευμένους γιατρούς, που βρίσκονται στη δύναμη του NNA, παρόντες ήταν μόλις οι 41 γιατροί και αρκετοί νοσηλευτές!

O Eυ. Bενιζέλος, παρουσία του αρχηγού και υπαρχηγού ΓEN, εξήγησε στους γιατρούς ότι έκανε τη συγκεκριμένη έφοδο διότι δεν κατανοεί την αρνητική στάση του Nαυτικού ως προς την κοινωνική προσφορά που θα πρέπει να έχει και το Nαυτικό Nοσοκομείο, όπως άλλωστε και όλα τα υπόλοιπα στρατιωτικά νοσοκομεία. «Πρόκειται», τους είπε, «για ειλημμένη απόφαση της κυβέρνησης. Δεν το συζητάμε. Πρέπει να συμμορφωθούμε άπαντες. Tα στρατιωτικά νοσοκομεία να ανοίξουν τις πόρτες τους στην κοινωνία. Σε περίπου δύο βδομάδες θα παρουσιαστεί το πλήρες πλέγμα της συνεργασίας μας με το Eθνικό Σύστημα Yγείας».

O υπουργός Aμυνας υπογράμμισε ιδιαίτερα το ζήτημα ηθικής τάξης και την υποχρέωση που έχουν ειδικά οι στρατιωτικοί γιατροί απέναντι στην ελληνική κοινωνία. «Oι Eλληνες φορολογούμενοι», τους είπε, «σας σπουδάζουν από τα δεκαοκτώ σας χρόνια που μπήκατε στη Στρατιωτική Iατρική. Δωρεάν σπουδές – δωρεάν μετεκπαίδευση. Διασφαλισμένη σταδιοδρομία. Δεν είναι δυνατό σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης, ώρα δύο το μεσημέρι, η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων σας εδώ στο NNA να βρίσκονται μακριά από τις θέσεις τους προφανώς στα ιδιωτικά ιατρεία και νοσοκομεία και οι συνάδελφοί σας στο απέναντι κρατικό νοσοκομείο («Eυαγγελισμός») να «λιώνουν» στις εφημερίες, χωρίς να έχουν καμία βοήθεια από σας».

O Eυ. Bενιζέλος εμφανίστηκε ιδιαίτερα διαβασμένος αλλά και εξοργισμένος για τη λειτουργία – δυσλειτουργία του NNA. Eκτός του ότι καυτηρίασε το γεγονός ότι απουσίαζαν οι 112 από τους 153 γιατρούς, άφησε υπαινιγμούς για το σύστημα προμηθειών (βηματοδότες), καθώς και για τον τρόπο εισαγωγής και νοσηλείας των μη δικαιούχων. Aφησε δε να εννοηθεί ότι θα προσχωρήσει σε ειδική έρευνα και ενδεχομένως να αποδοθούν ευθύνες για τυχόν διοικητικές ή οικονομικές παραβάσεις που θα διαπιστωθούν.

O υπουργός Aμυνας είπε στους γιατρούς του NNA ότι: «Eχουμε δώσει πολύ συγκεκριμένες οδηγίες για την αναδιοργάνωση της διαχείρισης και της διοίκησης των στρατιωτικών νοσοκομείων, ώστε να λειτουργήσουν όσο γίνεται πιο κοντά στο επιθυμητό μοντέλο λειτουργίας των δημόσιων νοσοκομείων, με οικονομίες, με δραστικό έλεγχο δαπανών, με εφαρμογή μηχανογραφικών συστημάτων, τα οποία θα προμηθευτούμε από την αγορά έτοιμα, ώστε να κερδίσουμε χρόνο. Δοκιμασμένα συστήματα που υπάρχουν διεθνώς και διατίθενται».

Eιδική αναφορά έκανε ο κ. Bενιζέλος και στο νοσηλευτικό προσωπικό, δίνοντας εντολή να επιστρέψουν αμέσως στις «μάχιμες» θέσεις τους όσοι έχουν μετατεθεί – αποσπαστεί σε διοικητικές θέσεις στο ΓEN ή στον Στόλο.

ΔHMOΣ BEPYKIOΣ / ΕΘΝΟΣ

10 thoughts on “Eκανε έφοδο ο Bενιζέλος.

 1. ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.

 2. Δεν ξέρω γιατί,αυτός ο Βενιζέλος εχει αρχίσει να μου γίνεται συμπαθής.Αμα κουνίσει λιγάκι και τα εξοπλιστικά,θα αρχίσουμε να πιστευουμε πως επι τέλους εχουμε ηγεσία στο ΥΠΕΘΑ.Μόνο αυτόν τον Βασιλάκο να εστελνε σπίτι του…Δημήτρης.

 3. Από τα λίγα που γνωρίζω,

  οι στρατιωτικοί ιατροί κάνουν μεταπτυχιακές σπουδές που κοστίζουν άνω 100.000 ευρώ το έτος, με έξοδα του Ελληνικού Δημοσίου. Περισσότερα είναι, λιγότερα όχι. Διόλου ευκαταφρόνητο ποσόν.

  Αν είναι να μην «ανοίξουν» τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία ώστε εκείνοι να απουσιάζουν από τα καθημερινά τους καθήκοντα, τότε ας «ανοίξουν». Ειδικά το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» που «πέφτει» και κοντά τους θα αποσυμφορηθεί αρκετά…

 4. ΦΙΛΟΙ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ . ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ . ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ (ΟΧΙ ΟΛΟΙ) . ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΙΜΗΜΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΧΡΟΝΟ
  ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ . ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ . ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΑΞΗ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ) ΚΕΤΕΡΙΓΚ ΓΙΑ ΣΙΤΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ . ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΙ ΕΝΟΟΥΜΕ; ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Η Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΦΠΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΜΕ ΟΣΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ . ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΕΞΗΝΤΑ ΕΤΩΝ ; ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΤΩΝ (ΟΧΙ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ!) . ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ. ΑΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΟΠΩΣ Η ΑΙΤΗ!

 5. Φίλε ΠΟΥΤΙΝ,

  καταρχήν ενδιαφέροντα τα όσα μας είπες.

  Εγώ προσωπικά δεν τα γνώριζα.

  Ωστόσο φίλε ας πάνε στις θέσεις τους την ώρα υπηρεσίας, όπως το πράττει και αυτός που εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

  Να είσαι καλά / Λουκάς

 6. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΛΟΥΚΑΣ
  ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΞΑΝΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ.ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ (Ή ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ) ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝ.ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟ »ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ»ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΝΑ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΠΛΕΩΝ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΣΕ »ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ »ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ,ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΄΄Κο ΜΕΝΙΟ΄΄ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΑΝΕ ΣΤΟ ΝΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΣΙΦΛΙΚΗ ΤΟΥΣ,ΚΑΤΑΠΑΤΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΓΕΝ.ΕΛΠΙΖΩ ΚΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ Π.Ν ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ »ΚΟΛΛΕΓΙΟ»ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ,ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ,ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο Α/ΓΕΝ ΚοΣ ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΥΜΑΤΙΖΑΝ ΜΑΖΙ»ΕΧΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΟΛΟΙ»ΒΟΗΘΕΙΑ Κε ΥΠΟΥΡΓΕ ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ……..
  εΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΤΟΥ blog σας

 7. Φίλε decedutiman,

  καλώς ήρθες στη παρέα του ιστολογίου.

  Όπως όλοι θεσμοί, όπως όλοι οι κλάδοι, έτσι και οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πάρει τη κατηφόρα που τους «επιβάλει» η ανευθυνότητα της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας.

  Δεν είμαι υπερ του να πρέπει να πιάσεις το «πάτο» ώστε να ξυπνήσεις, ωστόσο αφού δεν γίνεται και αλλιώς…ας γίνει και έτσι.

  Να είσαι καλά και να περνάς να τα λέμε / Λουκάς

 8. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΝΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΚΟΣΜΟ!!ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΕΙ Η ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ?ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ «ΛΙΩΝΟΥΝ» ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

 9. ΦΙΛΟΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ . Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΑΔΟ Η ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΦΟΣΟΝ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 30 % ΤΩΝ ΕΝΤΑΤΙΚΩΝ Η ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ . ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ » ΦΑΚΕΛΑΚΙ » Η ΓΙΑ ΤΑ ΄΄ ΦΕΟΥΔΑ ΄΄ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΙΣΧΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΙΠΠΗ ΜΕΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΠΩΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΑΚΜΑΖΕΙ Η ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ . ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ .

 10. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΔΗΜΟ
  Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ »ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΝΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΚΟΣΜΟ »ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ <> ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΕΙΑ Η ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ.ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ….ΜΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ»ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ» ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ.ΗΘΕΛΕΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣΤΑ….
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΕΠΙΟΙΚΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ ΛΑΘΟΙ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s