Ξανά στο προσκήνιο οι «Παραστρατιωτικές Οργανώσεις» – Θυμηθήκανε και τη «Κόκκινη Προβιά».

Επίκαιρη Ερώτηση σχετικά με την άσκηση εφέδρων των ειδικών δυνάμεων στη Χαλκιδική κατέθεσε ο βουλευτής του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής προς τους αρμόδιους υπουργούς Εθνικής Αμυνας και Προστασίας του Πολίτη.
Στην Ερώτηση σημειώνεται:
«Ανησυχία και ερωτηματικά προκάλεσε η τηλεοπτική προβολή σε δελτία ειδήσεων στις 10/1/2010, σύμφωνα με την οποία έφεδροι ειδικών δυνάμεων, πραγματοποιούσαν στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, το διάστημα 7-10 Γενάρη 2010, άσκηση με σύγχρονα όπλα και πιστόλια διαφόρων τύπων και ανάλογες στολές, με την καθοδήγηση ειδικών από τις ΗΠΑ. Προβλήθηκαν ακόμη δηλώσεις εφέδρων αλλά και ενός δημάρχου που φαινόταν να είναι γνώστης και σύμφωνος με αυτές τις ενέργειες ή διαδικασίες.
ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ Κ.Κ.Ε ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΥΠΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΑΔΕΞΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
φιλε Δημητριε ποιος ασχολειτε πια με τους κουμουνιστες;