![]()
Στην ανάγκη λήψης μέτρων για να σταματήσει η γκετοποίηση του κέντρου της Αθήνας συμφώνησαν όσοι μετείχαν στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής. Ο πρόεδρος της Επιτροπής, Κώστας Καρτάλης προανήγγειλε την ανάληψη δράσης για την καταγραφή και αντιμετώπιση των προβλημάτων και υπογράμμισε ότι η λύση δεν είναι κάποια επιχείρηση «σκούπα», αλλά ένας «κοινωνικός, οικονομικός και, περιβαλλοντικός Ξενοκράτης».
Ο δήμαρχος Αθηναίων κατήγγειλε παιχνίδια με τις τιμές των ακινήτων, αναφέροντας ως παράδειγμα το Μεταξουργείο, όπου συγκρότημα κατοικιών έφθασε να πωλείται προς 4.500 ευρώ το τ.μ. όπως είπε. Αναφέρθηκε, επίσης, στον κίνδυνο έξαρσης λοιμωδών νοσημάτων, όπως της ηπατίτιδας. Ο νομάρχης Αθηνών, Γιάννης Σγουρός κατηγόρησε την πολιτεία ότι «τρέχει με κάρβουνο» και πρότεινε τη σύσταση διυπουργικής συντονιστικής επιτροπής, στο πρότυπο του αντίστοιχου οργάνου, το οποίο λειτούργησε το 2004 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Μπα τωρα που τα καναν σκ..α ξυπνισαν για το κεντρο της Αθηνας.Τωρα ειναι αργα για την Αθηνα και για την Ελλαδα.Οι λαθρομεταναστες που ειρθαν(μελλωντικοι ελληνες πολιτες)ειρθαν για να μηνουν.(Α…..ξεχασα!!!!!Θα αλαξουν και ολλα τα αγαλματα και μνυμια στις πλατειες των Αθηνων με αγαλματα απο πεσοντες μουτσαχεντιν τις ΑΛ-ΚΑΙΝΤΑ στον πολεμο του Ιρακ.)Ειναι αργα πια πουλισαμε τις ζωες μας και τωρα την πατριδα μας στους πακιστανους-αλβανους-κουρδους…..Τωρα θα πληρωσουμε τον λογαριασμο.