ΕΛΛΑΔΑ

DEFENDORY τέλος;


Μία αρκετά δυσάρεστη είδηση για την αγορά της άμυνας έρχεται από το χώρο της DEFENDORY, της έκθεσης αμυντικού υλικού που από τα τέλη της δεκαετίας του 1970 διοργανωνόταν με επιτυχία από το Ινστιτούτο Βιομηχανικών Εκθέσεων.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας η DEFENDORY πιθανότατα δεν θα πραγματοποιηθεί εφέτος μετά από μία σειρά προβλημάτων που εντοπίστηκαν τόσο στην σχέση του φορέα στον οποίο ανήκε το σήμα της DEFENDORY (μία κυπριακή εταιρεία) και στο Ινστιτούτο Βιομηχανικών Εκθέσεων που την διοργάνωνε, όσο και μεταξύ των φυσικών προσώπων του εταιρικού σχήματος.

Το εσωτερικό οργανωτικό σχήμα της DEFENDORY, έχει αποσυντεθεί σε επίπεδο προσώπων και η αιγίδα του ΥΠΕΘΑ αφαιρέθηκε με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου μέχρι να ξεκαθαριστεί τα «θολό», όπως το χαρακτήριζαν πηγές του υπουργείου, ιδιοκτησιακό καθεστώς της έκθεσης και ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι.

Ήδη το Ινστιτούτο Βιομηχανικών Εκθέσεων έχει αποστείλει ακυρωτική επιστολή στις εταιρείες που είχαν δηλώσει συμμετοχή και επρόκειτο να συμμετάσχουν.

Το defencenet.gr εύχεται να ξεπεραστούν το συντομότερο δυνατόν τα προβλήματα και μέσα από αυτά να ανακύψει μία μεγάλη, αναγεννημένη, έκθεση αμυντικού υλικού που τόσο έχει ανάγκη η χώρα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s