ΕΛΛΑΔΑ

Τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.


Η διεξαγωγή των τελευταίων δημοσκοπήσεων μας άφησε μια «ευχάριστη γεύση» στη προσπάθεια που κάνουμε. Στις προηγούμενες δημοσκοπήσεις δεν αναρτήσαμε τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων και ούτε επεκταθήκαμε σχετικά. 

Αυτό το κάναμε στις τελευταίες δημοσκοπήσεις μιας και τα αποτελέσματα αφορούν αποκλειστικά το ιστολόγιό μας και όχι κάτι διαφορετικό σαν θέμα. Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας.

Όταν αναρτούμε μια δημοσκόπηση για τα πολιτικά κόμματα ή για τα εθνικά θέματα τα αποτελέσματα είναι ξεκάθαρα και δεν επιδέχονται κάποιας τοποθέτησης. Ωστόσο στις τελευταίες 3 δημοσκοπήσεις αναφερθήκαμε στα του οίκου μας, και οφείλουμε κάποιες διευκρινίσεις προς όλους εσάς που καθημερινά μας επισκέπτεστε και σας ευχαριστούμε θερμά για αυτό.

Το ευκολότερο όλων θα ήταν να πούμε πως κάνουμε καλά τη «δουλειά» μας μετά τα θετικά ποσοστά των δημοσκοπήσεων και να επαναπαυτούμε. Τη βάλαμε σε εισαγωγικά τη «δουλειά» γιατί ούτε είναι η δουλειά μας αλλά και ούτε ποτέ θα γίνει.

Οπότε ξεκινώντας ανάποδα, δικαιολογούμαστε στο γεγονός ότι σεβόμαστε 100% το ότι επιθυμείτε την αύξηση των αναρτήσεων σε καθημερινή βάση, ωστόσο δεν μας το επιτρέπει η ροή της ζωής μας, η εργασιακή μας συνείδηση και η καθημερινότητα μας. Θα προσπαθήσουμε να τις αυξήσουμε χωρίς όμως την όποια δέσμευση. Πέρα αυτού δεν υπάρχουν και κάθε μέρα άρθρα προς …ανάρτηση. Εξαρτάται και από τη μέρα. 

Όσον αφορά τη θεματολογία του ιστολογίου. Είμαστε σε θέση μέσω του wordpress να γνωρίζουμε ποια ανάρτηση διαβάζεται περισσότερο από κάποιες άλλες. Είναι αλήθεια πως τα θέματα στρατιωτικού ενδιαφέροντος, εξοπλισμών αλλά και των εθνικών θεμάτων πως μας έχουν φτάσει περίπου στη κορυφή του Ελληνικού wordpress. Ωστόσο η θεματολογία που περιλαμβάνει την οικονομία, την ασφάλεια του πολίτη και τη καθημερινότητα είναι αναγκαία και σας ευχαριστούμε που μας το θυμήσατε. Τελευταία το είχαμε υιοθετήσει, αλλά από την άλλη δεν ήμασταν σίγουροι για το αν είχαμε πραξει το σωστό στην εν λόγω καινοτομία.

Σχετικά με το τρίτο ερώτημα, αν το ιστολόγιό μας αβαντάρει κάποιο πολιτικό φορέα ή έχει βαρετή θεματολογία…

Εμείς λογαριάζουμε τη μειοψηφία το ίδιο με τη πλειοψηφία. Κοινως λαμβάνουμε υπόψη μας τη μειοψηφία έστω και αν αυτή κατέχει το 10 ή και 20%. Παρακαλούμε στείλτε μας με μειλ τα λάθη μας, τις παραλήψεις μας, και τι πρέπει να αλλάξουμε ώστε να διορθωθούμε. Δεν έχουμε άλλο τρόπο να απαντήσουμε σε αυτούς που πιστεύουν (και καλώς  –  δεν το αμφισβητούμε) ότι κάνουμε λάθη. Το μειλ μας είναι το: greeknational.pride@gmail.com και θα είμαστε ευγνώμονες να μας αναφέρετε τα λάθη μας ή έστω και ποιο κόμμα αβαντάρουμε.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά και ειλικρινά.

Με εκτίμηση οι διαχειριστές / Δημήτρης & Λουκάς 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s