ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Ξεκίνησαν οι κρίσεις στην ηγεσία των Ε. Δ. -Αποστρατεύεται ο Α/ΓΕΝ – Αναμονή για λοιπούς Αρχηγούς


Ξεκίνησαν οι κρίσεις στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο υπουργός Άμυνας, Ευ. Βενιζέλος, σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον αρχηγό του ΓΕΝ, αντιναύαρχο Γιώργο Καραμαλίκη, τον ενημέρωσε ότι «στην επόμενη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ θα αποστρατευθεί». Πιθανότερος νέος Α/ΓΕΝ ο αντιναύαρχος Δημήτρης Ελευσινιώτης Β’Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει άλλες αλλαγές. Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε συζήτηση που αφορούσε τα ονόματα των Α/ΓΕΕΘΑ Ιωάννη Γάγκου και Α/ΓΕΣ Φράγκου Φραγκούλη, αλλά μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια ένδειξη αποστρατείας τους, χωρίς βέβαια να αποκλείεται τίποτα.
Πιθανόν να συνεδριάσει το ΚΥΣΕΑ κα σήμερα. Οπωσδήποτε μέχρι την Παρασκευή θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 thoughts on “Ξεκίνησαν οι κρίσεις στην ηγεσία των Ε. Δ. -Αποστρατεύεται ο Α/ΓΕΝ – Αναμονή για λοιπούς Αρχηγούς

  1. Αφήστε τις Ένοπλες δυνάμεις μακρυά από την πολιτική. Πόσες φορές δεν πληρώσαμε αυτήν την ανωμαλία; Ακόμη και στην Μικρασιατική εκστρατεία γι’αυτόν το λόγο χάσαμε.
    Φτάνει πια, η ηγεσία των Ε.Δ. πρέπει να υπηρετεί την Ελλάδα και όχι τις πολιτικές δυνάμεις. Φτάνει πια με τον κομματισμό της Ελλάδας. Αξιοκρατία τώρα.

  2. απο τι ειδα το 90% παρολο που ηταν γαλαζιοι θα μεινουν στη θεση τους,απο τον κο Βενιζελο,
    αυτο ειναι μια μικρη μεν αλλα καλη αρχη,και οφειλουν να την διαφυλαξουν και οι ιδιοι οι στρατιωτικοι.

Σχολιάστε