ΕΛΛΑΔΑ

Κ. Μίχαλος: Έκκληση να σταματήσουν την απεργία οι τελωνειακοί υπάλληλοι


 Ύστατη έκκληση του επιχειρηματικού κόσμου προς τους απεργούς να σταματήσουν την απεργία τους μετέφερε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας κ. Κ. Μίχαλος στο προεδρείο της Ομοσπονδίας Τελωνειακών Υπαλλήλων με τους οποίους συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα. Ο κ. Κ. Μίχαλος δήλωσε στη γενική γραμματέα της ομοσπονδίας την κυρία Ιωάννα Χρονοπούλου ότι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, όλοι χάνουν λεφτά όμως και όλοι πρέπει να βοηθήσουμε για να βγούμε από την κρίση και σημείωσε ότι τα ΔΕΤΕ (Δικαιώματα εκτέλεσης τελωνειακών εργασιών) τα οποία ο κλάδος ζητάει να να μην υπαχθούν στον κρατικό προϋπολογισμό θα πρέπει να θυμάται ο κλάδος ότι τα πληρώνουν οι επιχειρηματίες τους οποίους σήμερα οι τελωνειακοί δυσκολεύουν στην προώθηση του έργου τους.

Ο κ. Μίχαλος ζήτησε να σταματήσει η απεργία διότι η κατάσταση της οικονομίας είναι σημαντικότερη από την προάσπιση συμφερόντων προσωπικών ή συντεχνιακών ή άλλων.

Οι τελωνειακοί χαρακτηρίζουν ως μεμονωμένα περιστατικά τη λειτουργία ορισμένων τελωνείων και δηλώνουν ότι παραμένουν αποφασισμένοι στην συνέχιση της απεργίας μέχρι την προσεχή Τετάρτη, αλλά εμφανίζονται διατεθειμένοι να συναντήσουν εκ νέου τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, ώστε να βρεθεί λύση.

πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s