ΕΛΛΑΔΑ

Δεν είναι λύση τα στρατόπεδα μεταναστών (…αλλά δεν θα αφήσουμε στην τύχη τους παράνομους που ζουν στο κέντρο της πόλης )


Αποφασισμένος να αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα και να επαναφέρει το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα εμφανίζεται με συνέντευξή του στα «ΝΕΑ» ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

O Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επισημαίνει ότι η ασφάλεια δεν είναι ένα στείρο ζήτημα καταστολής και ανακοινώνει ότι από το Πάσχα θα εφαρμοστούν σε Αττική και Θεσσαλονίκη τόσο τα μέτρα προληπτικής όσο και τα μέτρα εμφανούς αστυνόμευσης. Ήδη 218 αστυνομικοί βρίσκονται στις γειτονιές των μεγάλων αστικών κέντρων, ενώ ολοκληρώνεται η προετοιμασία 2.000 αστυνομικών οι οποίοι θα βγαίνουν στον δρόμο σε ομάδες δίκυκλης αστυνόμευ- σης με 1.000 μοτοσυκλέτες. Ο υπουργός στη συνέντευξη επισημαίνει ότι θα αποδοθούν ευθύνες και για το περιστατικό στον Βύρωνα, λέει ότι οι μη νόμιμοι μετανάστες που ζουν στο κέντρο δεν θα αφεθούν στην τύχη τους και εξηγεί ότι τα στρατόπεδα συγκέντρωσης δεν αποτελούν λύση.

Παράλληλα ο υπουργός, που χαρακτηρίζει πολύ άσχημη την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, αναφέρει στη συνέντευξή του ότι το ενδεχόμενο λήψης πρόσθετων μέτρων από την κυβέρνηση στο μέλλον δεν μπορεί να αποκλειστεί, ενώ διευκρινίζει ότι η περικοπή του 14ου μισθού «δεν έχει μπει στο τραπέζι» και εκφράζει την ελπίδα πως η κυβέρνηση θα αποφύγει τη λήψη ενός τόσο εξαιρετικά δυσάρεστου μέτρου. Τέλος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δείχνει να συμφωνεί με την προοπτική συγκρότησης Εξεταστικής Επιτροπής για την οικονομία, λέγοντας ότι «πρέπει να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι»…

πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s