Ε.Ε. / ΕΛΛΑΔΑ / OIKONOMIA

Ευ. Βενιζέλος: Κανείς δεν δικαιούται να ταπεινώνει την Ελλάδα.


Η Ελλάδα έχει το δικαίωμα να ξανανιώσει υπερήφανη…

 

Η Ελλάδα έχει το δικαίωμα να ξανανιώσει υπερήφανη και κανείς διεθνώς δεν δικαιούται να την ταπεινώνει. Το μήνυμα αυτό έστειλε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ευ. Βενιζέλος, τονίζοντας πως η χώρα μας έχει προβλήματα, έχει ευθύνη για τα προβλήματά της, αλλά έχει και τεράστιες δυνατότητες.

«Το θέμα μας είναι να δώσουμε ξανά στην ελληνική οικονομία, σε όλη τη χώρα, την προοπτική και τον δυναμισμό που αξίζει, και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε ενωμένοι, με σχέδιο, όπως ακριβώς προτείνει, όπως ακριβώς αγωνίζεται να κάνει η κυβέρνηση. Θα το πετύχουμε, γιατί δεν έχουμε άλλη λύση», υπογράμμισε από τα Γιάννενα, όπου εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τα Ελευθέρια της πόλης.

Ο Δ. Ρέππας.

Να σταματήσει η συζήτηση για τα ενδεχόμενα νέα μέτρα και να εφαρμοστούν αυτά που έχουν αποφασιστεί ώστε να πετύχει η χώρα τους στόχους της, ζήτησε ο υπουργός Υποδομών Δ. Ρέππας σε δηλώσεις του στο περιθώριο ημερίδας στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας πως η δημόσια συζήτηση, που εξαντλείται σε μία μετρολογία, δεν εξυπηρετεί την επίτευξη των στόχων της κυβέρνησης. Για τον 14ο μισθό, παρέπεμψε στις δηλώσεις του Γ. Παπακωνσταντίνου που έχει ξεκαθαρίσει πως κάτι τέτοιο δεν είναι υπό συζήτηση και διαπραγμάτευση.

Για τη σύσταση της Εξεταστικής για την Οικονομία, υποστήριξε πως δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά «ένα μέσο, ένα εργαλείο, το οποίο αναλόγως πώς το χρησιμοποιείς, μπορεί να οδηγήσει είτε σε υπονόμευση της εθνικής προσπάθειας είτε να αποτελέσει ένα λυτρωτικό και εξυγιαντικό μέσο για να κερδίσουμε την αξιοπιστία μας».

ΠΗΓΗ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s