ΕΛΛΑΔΑ

Τουρκικές Ειδικές Δυνάμεις: Θανάσιμη απειλή!!!


Συμπληρώνοντας 50 χρόνια ζωής φέτος, οι σημερινές Ειδικές Δυνάμεις των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων αποτελούν μια εντυπωσιακή από πλευράς αριθμητικού μεγέθους και μονάδων οντότητα που θεωρείται η αφρόκρεμα των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων. Από την απαρχή σχεδόν της συγκρότησής τους, οι Τουρκικές Ειδικές Δυνάμεις στελεχώνονται αποκλειστικά από επαγγελματικό προσωπικό, γεγονός που αποδεικνύει και την έμφαση που είχε δοθεί και συνεχίζει και σήμερα ακόμη να δίνεται σε αυτές.

Διαβάστε εδώ την αναλυτική παρουσίαση όπως δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Περίπολος.

http://www.defencenet.gr

6 thoughts on “Τουρκικές Ειδικές Δυνάμεις: Θανάσιμη απειλή!!!

  1. Δεν βρίσκω σωστό το τίτλο. Δηλαδή διαφήμιση τους κάνουμε; Ας είναι καλά το μαγικό χέρι της Μαρμαρίδας, και τότε τα λέμε.

  2. Η ΕΛΛΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

  3. Αν είναι τόσοι πολλοί και τόσο καλοί γιατί δεν νικάνε τους 10 ξυπόλητους κούρδους αντάρτες που τους καρπαζώνουν πάνω από 20 χρόνια τώρα; Εγώ πάντως που έχω δουλέψει μαζί τους στην Αμερική και για μήνες κάναμε παρέα, δεν τους είδα για τίποτε το ιδιαίτερο. Εκτός από το τσουναμικό κόμπλεξ κατωτερότητας προς τον δυτικό πολιτισμό δεν είδα να έχουν τίποτε δυνατότητες καλύτερες από τους υπόλοιπους ασιάτες και άραβες κομάντος. Με τους ευρωπαίους οι συγκρίσεις φέρνουν ειρωνικά μειδιάματα.

  4. Με τον φίλο «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ο ΤΑΜΥΝΕΥΣ» διαφωνώ λιγάκι. Σίγουρα η Ελλάδα χρειάζεται όλος ο στρατός που τον χρυσοπληρώνει να αξίζει τα λεφτά του, αλλά το προόβλημα είναι οτι εκείνο που προέχει αυτή την στιγμή είναι η επιβίωση του Ελληνισμού. Δυστυχώς έχουμε φτάσει σε κρίσιμο σημείο και όσοι έχουν χρήματα τα ποντάρουν όλα, στο οτι μέσα στα επόμενα 5 χρόνια θα πάψουμε να υπάρχουμε (χρεωκοπία). Στόχος λοιπόν Νο 1 της Ελλάδας η αποφυγή της ανυπαρξίας και μετά η επίλυση (ή διαιώνιση !!!) των αμυντικών προβλημάτων.

  5. Δυστυχώς φίλε Bas είναι φαύλος κύκλος , εάν δώσεις την προτεραιότητα στην άμυνα θα έχουμε πρόβλημα οικονομίας , και αντίθετα εάν δώσεις την προτεραιότητα στην οικονομία θα υπάρξει μεγάλο φάσμα εφοπλισμού σε σύγκριση με τον τουρκικό στρατό . Και ανίκανοι να είναι εάν έχεις ένα σουγιά εναντίων τουφέκι μάχης δεν τα βγάζεις πέρα(υπερβάλω) . Μέχρι να ανακάμψει η οικονομία μας θα μας έχουν ξεπουλήσει , η λύση πρέπει να είναι ενδιάμεση αρέσει η όχι στους βρικόλακες της Ευρώπης και της Αμερικής ! Αυτοί ενθάρρυναν την Τουρκία τόσα χρόνια και την εξόπλισαν , ανεξάρτητα με τον μηδενισμό της ελληνικής πολιτικής έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη που δεν μας υποστήριξαν σαν συμμάχους και συνεταίρους ! Αλλά αυτοί την δουλειά τους κάνουν , μας έφτασαν ακριβός εκεί που ήθελαν .

  6. ΔΑΥΪΔ ΚΑΙ ΓΟΛΙΑΘ
    ΜΕ ΠΙΣΤΙΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s