Δεν είναι «θεσμικά ορθό» να υπόκεινται οι υπάλληλοι της Βουλής στους ίδιους νόμους με τους άλλους Έλληνες πολίτες. Τα μισθολογικά τους δεν γίνεται να ρυθμίζονται μαζί με τον όχλο, αλλά μόνο με ειδική απόφαση του προέδρου της Βουλής, δηλαδή του ίδιου του Πετσάλνικου!

Του Ι. Κ. Πρετεντέρη.
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ. Όπως όλα δείχνουν και με όποια διαδικασία τελικώς επιλεγεί, η Ευρωπαϊκή Ένωση μάλλον θα αποφασίσει να μας σώσει. Όχι προφανώς επειδή τους έπιασε η φιλανθρωπία, αλλά επειδή συνειδητοποίησαν πως μαζί με την Ελλάδα (ή λόγω της Ελλάδας…) απειλείται και το ευρώ.
ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ τα λιγότερο ευχάριστα. Η ευρωπαϊκή στήριξη δεν σημαίνει ότι η χώρα μπορεί να ξαναμπεί σε κατάσταση οικονομικής αφασίας. Το αντίθετο: μας βοηθούν με την προϋπόθεση ότι πρώτοι εμείς θα βοηθήσουμε τους εαυτούς μας.
ΜΕ ΑΛΛΑ λόγια, πήραμε μια τελευταία ευκαιρία- αν τη χάσουμε, χάσαμε…