Τρομοκρατία

Ανέλαβαν οι Πυρήνες για τις βομβιστικές επιθέσεις.


Η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», με προκήρυξη που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα στο Διαδίκτυο, ανέλαβε την ευθύνη για τις τρεις τελευταίες βομβιστικές επιθέσεις με στόχους τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, τα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» και την πολυκατοικία όπου διαμένει ο αντιπρόεδρος της ελληνοπακιστανικής κοινότητας στα Πατήσια.

Στην προκήρυξή της, η οργάνωση καταφέρεται εναντίον του ελληνικού κράτους για την «εικοσαετή άγρια εκμετάλλευση των μεταναστών», εναντίον της κυβέρνησης για το πρόσφατο νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό, αλλά και εναντίον της «Χρυσής Αυγής».

«Επιλέξαμε -σημειώνουν τα μέλη της οργάνωσης- σε διάστημα 30 ωρών, να κάνουμε ‘έξωση’ στα γραφεία της παρακρατικής Χρυσής Αυγής, να χτυπήσουμε τα κολαστήρια της Πέτρου Ράλλη, που καθημερινά χιλιάδες μετανάστες βιώνουν τον εξευτελισμό της κράτησης και των χαρτιών νομιμότητας, καθώς και το σπίτι του αντιπροέδρου του ελληνοπακιστανικού συλλόγου Ανουάρ Ικμπάλ, που έχει μαζέψει όλους τους φιλήσυχους Πακιστανούς και στο παρελθόν είχε ευθυγραμμιστεί με τον τότε υπουργό Δημόσιας Τάξης καλύπτοντας το θέμα των απαγωγών συμπατριωτών του».

Οι τρομοκράτες, μάλιστα, προαναγγέλλουν και συνέχεια, αφού γράφουν ότι «αυτό είναι το πρώτο δείγμα της βομβιστικής εκστρατείας που είχαμε προειδοποιήσει ότι θα εντείνουμε μετά το χτύπημα στη Βουλή».

Στην προκήρυξή της, η οργάνωση όχι μόνο κάνει ειδική μνεία στον Λάμπρο Φούντα, που έπεσε νεκρός στη συμπλοκή με τους αστυνομικούς στις Μαρτίου, αλλά σημειώνει ότι «ως ελάχιστο φόρο τιμής αποφασίσαμε να μετονομάσουμε για αυτή την ενέργεια τον πυρήνα που πραγματοποίησε τις επιθέσεις, σε ‘κομμάντο Λάμπρος Φούντας’, προσδοκώντας την κατανόηση και τη συναίνεσή του. Καλό ταξίδι Λάμπρο…».

πηγη

One thought on “Ανέλαβαν οι Πυρήνες για τις βομβιστικές επιθέσεις.

  1. Ιδεολογική σύνχιση σε όλο της το μεγαλείο. Αυτά δεν χτυπούν την διαφθορά. Τι χάλια είναι αυτά; Από την άκρα δεξιά μέχρι την άκρα αριστερά, έχουμε σοβαρό διανοητικό πρόβλημα. Όλο το φάσμα της πολιτικής μας σκέψης έχει σαπίσει. Τρομοκράτες από κάθε άκρο, γιατί δεν τρομοκρατείτε τους διεφθαρμένους που έφεραν την χώρα σε αυτό το χάλι, και που την έχουν κατατρομοκρατήσει; Τα ονόματά των μεγαλοτρομοκρατών είναι γνωστά στους πάντες. Κύριοι βομβιστές, μήπως είστε και εσείς τσιράκια τους;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s