ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

«Μαλακώνουν» τη στάση τους στο Αιγαίο οι Τούρκοι


Φαίνεται να εγκαταλείπουν την πρακτική των αναχαιτίσεων των αεροσκαφών της Frontex οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, μετά τις δύο μέρες συνεχών αναχαιτίσεων. Το ελικόπτερο που πετούσε στην περιοχή Φαρμακονησίου – Αγαθονησίου, χθες, η τουρκική αεροπορία έμεινε μόνο σε φραστικές απειλές.Όταν το ελληνικό ελικόπτερο του Λιμενικού που μετέχει στη Frontex πλησίασε την περιοχή του Φαρμακονησίου, κι ενώ πετούσε εντός ελληνικού εναέριου χώρου, ειδοποιήθηκε από τουρκικό ραντάρ στη συχνότητα κινδύνου, να αποχωρήσει, «διότι πετούσε εντός τουρκικού εναέριου χώρου».

Όπως φαίνεται το τουρκικό επιτελείο αεροπορίας επέστρεψε στην προηγούμενη τακτική του – φραστικές απειλές και όχι αναχαιτίσεις-, αποκλιμακώνοντας σε πρώτη φάση τουλάχιστον την ένταση που είχε δημιουργηθεί τις δύο τελευταίες ημέρες.

Γιώργος Τσακίρης

One thought on “«Μαλακώνουν» τη στάση τους στο Αιγαίο οι Τούρκοι

  1. Αν θέλουν να γίνουν ρεζίλι πάλι ας ξαναδοκιμάσουν ! Άσε το σκύλο να γαβγίζει αλλά να είσαι πάντα έτοιμος για την κλοτσιά ! Να κάνουν το ίδιο με την φρεγάτα πού κάνει βόλτες αυτή την ώρα , μπαράζ και στόχευση . Αν δεν υπακούσει , βολές προειδοποίησης , αν δεν κάνει πίσω στο ψαχνό . Αρκετά κράτησε αυτή η ιστορία !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s