Μέτωπο κορυφής υπέρ μιας ευρωπαϊκής λύσης για την Ελλάδα.

Ισχυρό μέτωπο κατά της Γερμανίας δημιουργείται στην Ευρώπη. Μετά τον πρόεδρο του Εurogroup Ζ.-Κ. Γιούνκερ, τον επικεφαλής της Κομισιόν Ζ. Μ. Μπαρόζο, τον Ιταλό πρωθυπουργό Σ. Μπερλουσκόνι και τον Ισπανό υπουργό Εξωτερικών Μ. Α. Μορατίνος, τώρα και ο πρόεδρος της Γερμανικής Δημοκρατίας Χορστ Κέλερ τάσσεται υπέρ μιας ευρωπαϊκής λύσης για την Ελλάδα.
Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος της ΕΚΤ Ζ.-Κ. Τρισέ χαρακτηρίζει νομικά αδύνατη μια έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Οι εντονότατες αυτές αντιδράσεις εκδηλώνονται καθώς η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ εμμένει στην πάγια θέση της πως η Ε.Ε. δεν πρέπει να δώσει οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα παρά μόνο ως «ύστατη λύση», αφήνοντας παράλληλα ανοικτή την πόρτα για πιθανή προσφυγή-σοκ της χώρας μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Είναι δυνατόν να είναι όλοι εναντίον της Μέρκελ; Μην εμπιστευόμαστε κανέναν και ιδίως αυτούς που μας κάνουν τους φίλους, αυτούς να φοβόμαστε περισσότερο. Να στηριχθούμε μόνο στις δικές μας δυνάμεις.
ΑΚΟΜΑ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ,ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ , ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΛΕΝΕ ,ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΝΤΩΣ , ΑΣΗΚΩΤΗ ΔΗΛΑΔΗ,ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ , Ε? ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ,ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΕΛΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΑΝ ΚΛΕΒΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ,ΣΥΓΟΥΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ , ΘΑ ΤΑ ΕΥΡΙΣΚΕ ΟΛΑ , ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ , ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΝ ,ΜΕΧΡΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΑΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ , ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΥΠΟΒΑΛΛΩ,ΜΟΝΟ ΜΙΑ, ΣΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ,ΑΝΤΑΛΑΓΕΣ-ΑΓΟΡΑΠΟΛΗΣΙΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΔΙΚΗΦΟΡΟΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΙ,ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.-
Δεν είναι όλοι εναντίον της Μέρκελ, παρά μόνον αυτοί που ξέρουν πολύ καλά ότι μετά την Ελλάδα έρχεται η σειρά τους. Τι νομίζετε δηλαδή, για τα ωραία μας τα μάτια μάς υποστηρίζουν; Αλλά θα έπρεπε να έχουμε τα κότσια να αποχωρήσουμε μόνοι μας από την ευρωζώνη και όχι να μας τη λένε εκείνοι οι οποίοι μας κατάστρεψαν με το ευρώ τους. Και ακόμη δεν έχουμε δει όλο το έργο, αυτή τη στιγμή βλέπουμε το τρέιλερ.