ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Συνθήματα, τραγουδάκια και ρουφιανιλίκι….


Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Μας ψάχνεις με το κυάλι. Ερχόμαστε 1000 και συ, Πατρίδα, διαλέγεις 100. Δεν είμαστε συνηθισμένοι άνθρωποι.

Είμαστε άντρες που πηδάμε από την ράμπα του ελικοπτέρου ή από την πόρτα του αεροπλάνου μέρα ή νύχτα μ’ ένα πανί στην πλάτη. Άντρες που στην εκπαίδευση θα σπάσουμε χέρια, πόδια, κεφάλια, θα μείνουμε ανάπηροι ή θα μας κλάψει η μάνα μας από «αστοχία υλικού» ή μια μαλακία της στιγμής. Στις επιχειρήσεις θα φάμε τις ριπές από τα όπλα των εχθρών, των μαφιόζων και των ναρκεμπόρων, θα σκαρφαλώσουμε στα βράχια, θα σπάσουμε πόρτες να μπουκάρουμε σε κτίρια ή θα αναρριχηθούμε στα πλοία να εξουδετερώσουμε τρομοκράτες. Μας έχεις σε ετοιμότητα για να μας στείλεις στην Κύπρο ή όπου αλλού θα τα βρεις σκούρα. Άντρες που χωρίς να τρέμουν τα χέρια μας θα φτιάξουμε ή θα εξουδετερώσουμε βόμβες, θα διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας κάτω από εχθρικό πυρ και θα ανταποδώσουμε εύστοχα.

Κύρια ανταμοιβή μας το μπράβο του Λοχαγού και του Διοικητή μας, το δικαίωμα να φοράμε τα διακριτικά και τον μπερέ μας, αφού φτύσαμε αίμα και κινδυνέψαμε.

Ναι, οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων δεν σηκώνουμε πολλά – πολλά. Από γαλλικά, πιάνο και μπαλέτο ΔΕΝ. Μπορούμε όμως να συνεχίσουμε εκεί που οι άλλοι τα φτύνουν. Έχουμε σιδερένια πειθαρχία και μπορούμε να σου φυτέψουμε μια σφαίρα στο δόξα πατρί από μεγάλη απόσταση. Μπορούμε να τρέχουμε ΠΟΛΛΟΥΣ γύρους στο στίβο ή να περπατάμε φορτωμένοι 80 χιλιόμετρα με στάσεις λίγων λεπτών, να βουτάμε στη λάσπη και τα βρωμόνερα, να διαβιούμε επί μέρες πεινασμένοι, διψασμένοι μέσα στο χιόνι ή στο λιοπύρι αλλά να ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ τα όπλα, τους συντρόφους, την Αποστολή.

Αγαπάμε τη Σημαία, την Πατρίδα, τα όπλα, την στολή μας, το «ζευγάρι» μας στην εκπαίδευση. Είμαστε πιστοί, επιθετικοί, έχουμε αυξημένο αίσθημα τιμής. Όλες οι Ειδικές Δυνάμεις, Καταδρομείς, Καταδρομείς – Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες, Αμφίβιοι, του Στρατού, του Ναυτικού ή των Σωμάτων Ασφαλείας, έτσι είναι. Έτσι είμαστε. Αγαπάμε τους συντρόφους μας, τους νοιαζόμαστε. Όπου κι αν συναντηθούμε, ακόμη κι άγνωστοι, γινόμαστε φίλοι, μας ενώνει το «Πνεύμα Μονάδος», οι κοινοί κίνδυνοι του Εθελοντή. Βοηθάμε ο ένας τον άλλο κι ένα μικρό σήμα στο πέτο κατεδαφίζει σε δευτερόλεπτα τα κοινωνικά τείχη.

Ε, ναι, κορίτσια, είμαστε τσαμπουκάδες, επιθετικοί, περήφανοι. Και ναι, στα στρατόπεδα μας κατά την εκπαίδευση φωνάζουμε συνθήματα, που δεν έχουν σχέση με την ειρήνη και την παγκόσμια αδερφοσύνη, γιατί στον πραγματικό κόσμο ο εχθρός έχει όνομα. Γιατί δεν προετοιμαζόμαστε να κεντήσουμε ή να μοιράσουμε γαρύφαλλα. Επικρατέειν ή απόλλυσθαι. Γκέγκε; Να νικήσουμε ή να πεθάνουμε. Και κάποιοι από μας σκοτώνονται, ή μένουν ανάπηροι. Στον πόλεμο ή την εκπαίδευση. Στην Εθνική Άμυνα ή στην Δημόσια Ασφάλεια, σε κάποιους από μας «κληρώνει» ο Χάρος ή το σακατιλίκι.

Λοιπόν τα φώναξαν ή δεν τα φώναξαν τα συνθήματα; Στους δίδυμους αδένες μας… Να κι αν τα φώναξαν, να κι αν δεν τα φώναξαν. Δεκάρα δεν δίνω για το τι γράφουν τα τρυφερά αγόρια και τα περίεργα κορίτσια της αποβιωσάσης «αυτοκράτειρας». Εντάξει, μερικά από αυτά που τραγουδάμε στα στρατόπεδα δεν είναι για το σαλόνι ή την Πανεπιστημίου αλλά ε, και; Μια επίπληξη αρκεί, όπως στον περήφανο λύκο σου, που φυλάει το έχει σου, όταν παραγαβγίσει. «Μη αγόρι μου,» του λες «σιωπή», δεν τον πλακώνεις με την λουρίδα, δεν του σπας τον τσαμπουκά. Ναι, κορίτσια, οι άντρες των Ειδικών Δυνάμεων είμαστε τα μαντρόσκυλα της Πατρίδας, φυλάμε προκινδυνεύοντες το βιος και την τιμή της.

Άμα θέλετε ρεβεράντζες, λυγισμένο χεράκι και νωχελικό βλέμμα, άμα θέλετε απάτριδες μηδενιστές, άμα θέλετε να το ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ με τους ισλαμοφασίστες επεκτατιστές, με τους ναρκεμπόρους, τους νταβαντζήδες, τους ληστές και τους τρομοκράτες, τραβάτε στην Κουμουνδούρου, στο Nosotros ή στο «νέο» ΠΑΣΟΚ – μπαρόκ. Θα βρείτε τους κατάλληλους. Εμείς δεν θα μπορέσουμε. Είναι άλλη οι δουλειά μας. Αντρική.

Ο Τάσος Φωτόπουλος ήταν 20 χρονών. Από την Αργυρούπολη. Μαζί μου στο ίδιο Σχολείο Αλεξιπτωτιστών. Μαζί πήραμε την «πουλάδα». Ο Τάσος ήταν στον 1ο Λόχο κι εγώ στον ΛΥΠ, εκπαιδευτής στο ΠΕΝ. Σκοτώθηκε σε άλμα στην Πάχη το 1991. Στην κηδεία του ζήτησα και ήμουν επικεφαλής στο άγημα απόδοσης τιμών. Έδωσα το «τρις στον αέρα πυροδοτήσατε και τον νεκρό τιμήσατε» κι ύστερα ο Διοικητής μας έδωσε διπλωμένη τη σημαία που σκέπαζε το φέρετρο, τον πράσινο μπερέ του και την «πουλάδα» του στην μάνα του. Δεν περιγράφεται αυτό το πράγμα. Στην μνήμη του λοιπόν αφιερώνω το τραγουδάκι που έβαζα και τραγουδούσαν στο τροχάδην οι κομάντος όταν τους έκανα γυμναστική. Μια φορά, μετά από άγημα στον Αρχηγό ΓΕΣ της Ολλανδίας στον Άγνωστο Στρατιώτη, το τραγουδήσαμε με τα όπλα ανά χείρας πηγαίνοντας τροχάδην στο τότε υπαίθριο πάρκινγκ της Βουλής για να φύγουμε με τα Στάγιερ. Σπάσαμε τζάμια!

«Μες της Κύπρου τα βουνά

ο Κατσάνης πολεμά

κι ο Παπαγεωργίου, εκεί,

το ύψωμα τώρα πατεί.

Με τον Κατούντα Λοχαγό,

Τραβάμε όλοι πάντα μπρος.

Μάνα μου τι χαλασμός,

Γέμισε ο ουρανός!

Σαν γεράκια, σαν αητοί

Κατεβαίνουμε στη γη!

Μες στο αίμα, στη φωτιά,

η 2α πολεμά!

Κύπρος, Θράκη, Κορυτσά,

Ίμβρος, Τένεδος, νησιά,

Πράσινα μπερέ ορμούν

Κι οι εχθροί τα προσκυνούν!

Πατρίδα μου πώς να στο πω,

Μάνα Ελλάδα σ’ αγαπώ!

Θα το πούνε και στα νέα,

Θα σου φέρω εγώ σημαία.

Θα ‘ναι κόκκινη μεγάλη,

θα ‘χει έν’ άστρο ένα φεγγάρι.

Κύπρος, Θράκη, Κορυτσά,

Ίμβρος, Τένεδος, νησιά,

Πράσινα μπερέ ορμούν,

Κι οι εχθροί τα προσκυνούν»

Αφιερωμένο εξαιρετικά, σε όλα τα προοδευτικά κορίτσια και τα περίεργα αγόρια που εθίγησαν. Κι επειδή, οσμίζομαι ήδη τις αντιδράσεις στην ανάρτηση, πάω να πιω μερικές μπύρες με κάτι παλιοσειρές μου λοκατζήδες κι ύστερα όλοι μαζί θα κατουρήσουμε πάνω στην πολιτική σας ορθότητα. Φιλιά στο σβέρκο.  πηγη

21 thoughts on “Συνθήματα, τραγουδάκια και ρουφιανιλίκι….

 1. ΦΙΛΤΑΤΕ,ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ , ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΙΣΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ,ΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΠΙΕΣ ΜΠΥΡΕΣ ΔΙΑΣΕΔΑΣΕ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ,ΑΦΟΥ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟ,ΚΑΝΤΟ,ΟΙ ΗΡΩΕΣ,ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙ ΠΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΟΥΣ,ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ,ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΓΙΑ {ΕΦΟ{ΠΛΗΣΤΕΣ},ΓΙΑ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ,ΓΙΑ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ,ΓΙΑ ΟΦΣΟΡΙΤΕΣ,ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΓΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ,Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΣΕ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΕΣΩ ΕΤΟΙΜΟΣ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ,ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΘΕΛΕΙ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΜΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ,

 2. Συμφωνω απολυτα με το σχολιο τον κ. Κρανιδιωτη .Φ δεν τον γνωριζω προσωπικα αλλα τον εχω δει σε εκπομπεs φυσικα σε καποια μικρα καναλια που ακουγονται αληθειεs εχω να πω λοιπον οτι ειναι εναs γνησιοs ΕΛΛΗΝΑΣ και φυσικα το σχολιο του ειναι ευστοχο απολυτα. Πιστευω οτι τα στελεχη τηS ΜΥΑ/ΟΥΑ φωναξαν οτι θελει να φωναξει ο μεσοs ΕΛΛΗΝΑΣ πολιτηs-πατριωτηS αλλα δεν τολμα ! Εξαλου δεν ειναι τυχαιο οτι ολοs ο κοσμοs χειροκροτουσε και μαλιστα με θερμη . Ζητω οι ειδικεS δυναμειs ,Zητω τα ΟΥΚ.

 3. Φαήλε, ενώ είσε μεγάλο παλικάρι και έχεις μεγάλο δίκιο, δεν το πολεμάς σωστά. Με ψυχραιμία πετυχαίνει κανείς το στόχο, και με μελέτη βαθιά θα βγει μία επιχείρηση. Υπάρχουν τρόποι να κερδίσεις και αυτή τη μάχη και κάθε μάχη. Έχεις πολλά χαρίσματα.
  Δόξα και τιμή στις Ειδικές Δυνάμεις και σε όλο το Στράτευμα με λόγια καλύτερα.

 4. Ίσος και να μην αργήσει η ώρα που θα κλειθείς να αποδείξεις αυτά που λές για αυτοθυσίες κτλ.

 5. Ας το διαβάσουν αυτό μερικοί οπαδοί του Χουντοχοϊδη και ας το αφομοιώσουν καλά (αν μπορούν).
  Έλληνες Πολίτες Οπλίτες !
  Σεβασμό και αγάπη στα παιδιά των Ειδικών Δυνάμεων !

 6. ΖΗΤΩ ΤΑ ΟΥΚ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ (ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ). ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ. ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ!

 7. Δοξάζω τον μεγαλοδύναμο Θεό, που έχουμε τέτοια παλικάρια.
  Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια και τα ζήτω.
  Προτιμώ να σκέφτομαι να ζυγίζω και να λογαριάζω το πράγμα πριν πω κάτι, αλλά εδώ θα το πω ολόψυχα και με όλη την σημασία του : » ΖΗΤΩ τα ΟΥΚ»

 8. Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ο(μαλακο)ΤΑΜΥΝΕΥΣ πως και δεν πεταχτηκε σαν την πορδη να κατηγορησει το κομαντο για ακραιο εθνικισμο και να ζητησει την εκδιωξει του?που εισαι αγορι μου?γιατι δεν μιλας?μετα απο οσα ακουσες απο πολλους ΕΛΛΗΝΕΣ μεσα στο blog αυτο μπηκες στο λαγουμι σου και αποφασισες να μας αδειασεις την γωνια επιτελους?

 9. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΩΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΩΝ ΟΥΚ.
  ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ !!!!!!!

 10. ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΝΙΑ, ΘΑ ΠΙΩ ΚΡΑΣΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΕΣΑΣ !!!
  ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΝΕΤΕ ΟΛΟΕΝΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

 11. Σιγά μην πάθεις κίρρωση ήπατος.

  Εδώ μέσα πρέπει να μας ενημερώσουν σχετικά με το …πίνουν ορισμένοι.

  Γεια ωρέ παλικάρια, γεια ωρέ λεβέντες, φέρτε μου 1 φιάλη
  black label με φυστίκια και coca-cola.

  Αν δεν έχει, πείτε μου να πάω στο Κιάμο.

 12. Παλιά μαθαίναν τα παιδιά στο σχολείο και τραγουδούσαν τη «Βόρεια Ήπειρο».Σήμερα αν το΄τραγουδήσει ένα Στρατιωτικό τμήμα θα πάρει πόδι ο Επικεφαλής.Σε λίγο χάρη καλής γειτονίας δεν θα μπορούμε να πούμε ούτε τη «Μακεδονία»,ούτε λόγος για κάτι άλλα που λέμε μεταξύ μας.

 13. Συμφωνω απολυτα με οσα ειπες.. Το Μαρτιο του 2009 ειχα τη τιμη να παρελασω με τους Πεζοναυτες του 521 στην Αθηνα οταν, αφου περασαμε τους επισημους, αρχισαμε να τραγουδαμε τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Ο κοσμος γυρω τρελαθηκε κ τραγουδουσε κ αυτος, αλλα ο επικεφαλης του ουλαμου ειχε αλλη αποψη/διαταγες κ γυρισε τη πλατη στη σημαια, ακουσον ακουσον, για να μας πει να σταματησουμε. Εκει καταντισαμε δυστυχως…Το ειρωνικο της ιστοριας…??? Οταν περασαμε μπροστα απο τους επισημους λιγο νωριτερα, η μπαντα αλλαξε εμβατηριο κ επαιζε τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…

 14. Εχω μια αδερφη κουκλιτσα αληθινη τη λενε βορεια Υπειρο την αγαπω πολυ…………μα θα ρθει η στιγμη που η δολια μου αδερφη θα γινει παλι ελευθεροι θα γινει ελληνικη.

 15. Και για του λόγου τω αληθές…ε,ας μυρίσει επιτέλους και σε αυτή την κατατρεγμένη χώρα και λίγο από Αντρική Ελληνική Τεστοστερόνη!!! Μπουχτίσαμε από ευρωκουλτουριάρηδες και ευρωλυγούρηδες ΄΄λόγιους΄΄ και νεωτεριστές των δυτικών σαλονιών και των ανατολικών χαλιφάτων.Άλλωστε ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ (και δεν το λέμε εμείς…το είπε ο Τσώρτιλ,σωστά;μη μας κατηγορείται και για ΄΄εθνικιστές΄΄…).Τώρα όποιος Έλλην, δηλαδή Νεοέλλην αδερφός δεν συνφωνεί με τα λεγόμενα, άκουσα πως οι ΗΠΑ θα μας δέχεται με τις πόρτες ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα,χα,χα,χα! Καλό ταξίδι ή για να το εμπεδώσουν οι »προοδευτικοί»… Have a nice trip! χα,χα,χα…

 16. Α ΡΕ ΚΑΥΜΕΝΟ LUXOR ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ, ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΕΙΣΑΙ…
  ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ…
  ΟΥΚ ΟΥΚ ΟΥΚ ΟΥΚ !!!!!!!!

 17. LUXOR, ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΙΑΜΟ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ «ΦΙΛΕΣ» ΣΟΥ, ΕΛΑ ΜΠΡΑΒΟ !!!!
  ΟΥΚ ΟΥΚ ΟΥΚ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΑΚΟΝΙΣΤΟ !!!!

 18. ΦΑΗΛΟ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΜΕ ΤΙΜΗ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!
  ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ.

 19. ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.
  ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ…
  ΒΑΣΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ !!!!!!!!

 20. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΄΄ΟΛΙΓΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΘΕΝΑΡΑ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΤΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΄΄ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ .

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s