ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Χρυσοχοΐδης: Θα κερδίσουμε το στοίχημα.Αποφασισμένος να κερδίσει το στοίχημα της ασφάλειας δηλώνει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι χρειάζεται χρόνος.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Real News ο υπουργός υπογραμμίζει: «Η ασφάλεια είναι προσωπικό και κυβερνητικό στοίχημα. Και θα το κερδίσουμε. Χρειάζομαι, όμως, λίγο χρόνο.
» Θέλω να ξαναφέρω το φρόνημα στην Αστυνομία και μια τελείως διαφορετική λογική. Αυτά δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη. Έως το τέλος του χρόνου θα έχουμε αλλάξει την εικόνα.»

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βήματος της Κυριακής, υπάρχει διαμάχη ανάμεσα σε αστυνομικούς και δικαστικούς, με αφορμή και την αποφυλάκιση του νεαρού που κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα, το θέμα έχει απασχολήσει και τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα.  πηγη

//

2 thoughts on “Χρυσοχοΐδης: Θα κερδίσουμε το στοίχημα.

  1. Για ν’αλλάξεις την εικόνα θα την αλλάξεις δεν υπάρχει αμφιβολία ! Σε λίγο θα περιπολούν μόνο αλλοδαποί και θα λυθεί το πρόβλημα ! Όσο για να κερδίσεις στοίχημα , παίξε…ΠΡΟ.ΠΟ ! Γιατί για ασφάλεια δεν θα αλλάξει τίποτα !

  2. Σε λίγο που θα πέσει η πείνα και οι αλλοδαποί θα κλέβουν η και θα σκοτώνουν ακόμα και για ένα ευρώ, τότε ούτε ο Δίας θα μας σώσει ούτε κι εγώ δεν ξέρω ποιος Θεός.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s