Τουρκία: $48 δισ. για όπλα το 2023!
Το σημερινό ανακοινωθέν από την επίσκεψη του ΑΝΥΠΕΞ Δημήτρη Δρούτσα στην Άγκυρα σκόρπισε οποιεσδήποτε θετικές σκέψεις που θα μπορούσε να έχει ο κάθε καλοπροαίρετα σκεπτόμενος Έλληνας πολίτης, που ακόμα πιστεύει ότι τα εθνικά θέματα έχουν ακόμα κάποια σημασία για τους Έλληνες πολιτικούς. Εν μέσω μίας άνευ προηγουμένου τρομοκρατίας των ΜΜΕ για την οικονομία της χώρας, με την κυβέρνηση να πέφτει από την μία γκάφα στην επόμενη (βλ. δηλώσεις Παπανδρέου στο κυβερνητικό Συμβούλιο την Μ. Τρίτη περί επαναδιαπραγμάτευσης της συμφωνίας στήριξης της ΕΕ) ο Έλληνας πρωθυπουργός προχωρά σε βήματα προσέγγισης με την Τουρκία που θυμίζουν έντονα την πολιτική του όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών το 1999.

Όταν έχεις για διπλωματικό όπλο το ζεμπέκικο τότε την έχομε βαμμένη από χέρι
Λάθος,απο πόδι θα ηθελες να πείς,εαν μιλάς για ζεμπεκιές.Παντως απο μυαλό,δεν υπάρχει πρόβλημα,γιατί δεν εχουμε,δυστυχώς.(Για τους πολιτικούς μας εννοώ,φυσικά)
δεν πιστεώω ότι είναι αφελής μονο δεν έχουμε πια λεφτά να συναγωνιστούμε στα όπλα
γιατι γκρινιαζετε Ελληνες?????…ΠΑΣΟΚ δεν θελατε????
οχι οτι οι αλλοι ειναι καλυτεροι
μια και μονη λυση….παρτε κυριοι κυβερνωντες τον πλουτο απο τα χερια των ολιγων….κρτικοποιησεις εδω και τωρα…..πλαφον στις τιμες σε ολα τα ειδη….εμπορικες (και οχι μονο) συμμαχιες με αλλες χωρες…..εμπαργκο στους Γερμανους και ολους οσους μας πολεμουν….θυμιθητε το 1992 με τους Ολλανδους τι καναμε Ελληνες…τους γυρισαμε καποιες παρτιδες γαλατα και τουλιπες και αλλαξαν αποφαση αμεσως