ΘΕΣΗ υπέρ της παραμονής των θρησκευτικών συμβόλων στις αίθουσες των δικαστηρίων πήρε χθες για πρώτη φορά η Διαρκής Ιερά Σύνοδος (ΔΙΣ).
Οι μητροπολίτες αποφάσισαν χθες να κάνουν παρέμβαση κατά την εκδίκαση του θέματος στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο (ΣτΕ). Μάλιστα η Σύνοδος έδωσε εντολή στον νομικό σύμβουλο της Ιεράς Συνόδου να αντιμετωπίσει το θέμα νομικώς.
Επίσης στο χθεσινό ανακοινωθέν της ΔΙΣ αναφέρεται ότι η Σύνοδος θα μελετήσει το θέμα προκειμένου να παρουσιαστούν «η θεολογική αξία των θρησκευτικών συμβόλων που νοηματοδοτούν τον σεβασμό του ανθρωπίνου προσώπου και την αξία της ετερότητος, και επί πλέον τον σεβασμό της ιστορίας, του πολιτισμού και της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου», σύμφωνα άλλωστε και με τη Συνθήκη της Λισαβώνας.
Πριν λίγα χρόνια, τις μέρες των Χριστουγέννων σε ένα αεροδρόμιο της Αμερικής, κάποιος Αμερικανός που δεν ήταν Χριστιανός διαμαρτυρήθηκε για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό των αιθουσών του αεροδρομίου.Το αποτέλεσμα ήταν οι άνθρωποι που εργάζονταν εκεί να αναγκαστούν να τα μαζέψουν όλα.
Κάπως έτσι είναι και στην Ελλάδα μας, με την διαφορά ότι εδώ μιλάμε για Χριστιανικά σύμβολα σε μια χώρα που μέχρι χθες το 99% του πλυθισμού της ήταν Χριστιανοί και μάλιστα Ορθόδοξοι.
Σήμερα δεν είναι πια έτσι.
Το 20% του πλυθισμού της άμοιρης πατρίδας μας είναι αλλόθρησκοι.
Οι συγκεκριμένοι δικηγόροι με την στάση τους εξυπηρετούν του μετανάστες και τους λαθρομετανάστες που είναι και μελλοντικοί τους πελάτες αφού σε λίγο θα είναι «Έλληνες» πολίτες κατά τα σχέδια των απανταχού ανθελλήνων.
Δεν φταίνε οι συγκεκριμένο δικηγόροι, φταίει το ίδιο το Ελληνικό κράτος που είναι ανθελληνικό από μόνο του σε όλους τους τομείς.
Υγεία, παιδεία, θρησκεία, οικονομία.
Άργησε να αντιδράσει στη λαίλαπα αυτό το ανεκδιήγητο υποκείμενο , που φέρει ΑΝΑΞΙΩΣ , τον τίτλο του Αρχιεπισκόπου.
Αντί να βρίσκεται στη φυλακή για τισ καταχρήσεις του-ο θανατος του μακαριστού Χριστοδούλου βόλεψε-αυτός συνδιαλέχθηκε,παράστησε τον καραγκιόζη του Τsand-Mineiko……και τώρα θυμήθηκε …..τι άραγε θυμήθηκε;
ΑΙΣΧΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ!
ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΣΕ ΛΑΓΟΥΜΙ.
Το θέμα σχολιάσθηκε πολύ πριν μερικές μέρες.
Eγώ πιστεύω ότι αυτά τα σύμβολα τα οποία πρωτοστάτησαν ώστε οι πιστοί του να κάψουν με μίσος ανεκτίμητα συγγράμματα φιλοσόφων της κλασικής Ελλάδας και να κλείσουν ακαδημίες, δεν έχουν θέση στις αίθουσες διδασκαλίας, τώρα τι ρόλο παίζουν στις αίθουσες δικαστηρίων, δεν ξέρω?
φιλε Θεοδωρε μην τρελενεσε για τον αρχι(..δια)..επισκοπο ετσι.
ουτε και ο χριστοδουλας ηταν καλυτερος αυτος και εαν ηταν λερα οπου και να τον επιανες.
απλα αυτος τα εντυνε με αθνικοφρων περιβλημα και δεν τον πηραν πρεφα πολλοι.
δες τον ανθιμο θεσσσ/κης υπαρχει μεγαλυτερος ληστης απο αυτον,αλλα επειδη λεει για μακεδονιες και ελλαδες τον εχουν θεο εκει πανω.
γιαυ τχαλαρουιτα,εξαλου οταν εχεις μαθει στα χρυσα και στις παραθαλασσιες βιλες δεν ειναι ευκολο να χωρεσεςι σε λαγουμι.
Είστε πολύ άδικοι και να το έχετε βάρος στη συνείδησή σας. Ο αρχιεπίσκοπος Θεόδωρε δεν είναι αυτός που γράφεις στο σχόλιό σου και το λέω μετά λόγου γνώσεως. Ως προς τον αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο μπορώ να πω ένα μόνο. Ήταν ο χαρισματικός ηγέτης.Δεν μπορεί όλοι να είναι το ίδιο. Έκανε σφάλματα, δεν λέω, αλλά λέρα δεν ήταν και μην παρασύρεσθε από τις συκοφαντίες του Ιουλιανού.
Γέροντας Παΐσιος : «για τον χριστιανό δεν υπάρχει φόβος»
Μιλάει ο γέροντας Παΐσιος :
Κι έχω υπόψη μου ανθρώπους – έχω μάθει αυτές τις μέρες – να βγαίνουν έξω λιγάκι και να πηγαίνουν να αλλάζουν ρούχα ξανά, μήπως πήραν ραδιενέργεια και να κάνουν τη ζωή τους μαρτύριο.
– Ρε συ. Για βάστα, ρε παιδάκι μου, χριστιανός είσαι μυρωμένος, βαπτισμένος. Κοινωνάς, κάμεις …; Τόσα λέει το Ευαγγέλιο. Τα έχουμε διαβάσει, τα έχουμε μάθει κι απέξω τα ρητά. Ενώ ο Χριστός μας έδωσε τέτοια εξουσία, εμείς φοβόμαστε. Τέτοια δύναμη έχει η χάρις του Θεού και πρέπει να ζητάμε την δύναμη του Χριστού κάμνοντας το σταυρό μας. Γιατί όταν κάνουμε τον σταυρό μας δεν είναι ότι κάνουμε πρώτα τον σταυρό μας. Είναι ότι προσκυνάμε το σωτήριο Πάθος και ζητούμε τη δύναμη αυτή του σταυρικού θανάτου του Χριστού. Απλό πράγμα είναι!
Επομένως για τον χριστιανό δεν υπάρχει φόβος. Δεν λέω μΌ αυτό να πάρετε να τρώτε τα (ραντισμένα με δηλητηριώδη φυτοφάρμακα) μαρούλια εσείς. Ανάλογα με την πίστη σας να κάνετε, να ενεργήσει ο καθένας. Αλλά και σαν χριστιανός πρέπει να πιστεύει. Δεν είναι ότι πηγαίνει προκλητικά. Αργότερα μπορεί να ρίξουν άλλα φάρμακα. Και μετά τι θα γίνει, ας υποθέσουμε;
Όταν γίνονται αυτά, ο πιστός πρέπει για ένα λόγο παραπάνω να μη φοβάται. Τα γεγονότα αυτά μας αναγκάζουν να γίνουμε πιο πιστοί. Προπάντων γιατί θα ½χουμε κι άλλες δυσκολίες αργότερα. Αλλά για τον Χριστιανό δεν υπάρχουν δυσκολίες. Και στο καμίνι να τον ρίξουν δεν πρέπει να φοβάται. Πόσους μάρτυρες τους πετούσαν μέσα στο καμίνι, τους έκαναν τόσα μαρτύρια και πάλι δεν παθαίνανε τίποτα! Κι εμείς για ένα λόγο παραπάνω βλέποντας την κατάσταση αυτήν δεν πρέπει να φοβόμαστε.
Γιατί ποιος ξέρει; ΘΌ αρχίσουν, φαίνεται, να ανοίγονται οι φιάλες της Αποκαλύψεως. Λοιπόν …; δεν τις ρίχνουν εκεί πέρα οι άγγελοι, θΌ αρχίσει ο πόλεμος των άστρων. Οπότε, ε, φυσικά ο καλός ο Θεός δεν θα αφήσει, θα μας προστατέψει.
Για έναν χριστιανό, όταν είναι κοντά στον Θεό δεν έχει ανάγκη άλλης προστασίας, δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Αλλά πρέπει να πιστεύει. Για ένα λόγο παραπάνω τώρα πρέπει να γίνουμε πιο καλύτεροι, να έχουμε χάρη Θεού κι όταν έχουμε χάρη Θεού ο άνθρωπος δεν φοβάται τίποτα. Αυτά θα φοβηθεί; Αυτά δεν είναι τίποτα εν συγκρίσει με αυτά που υπέφεραν οι Άγιοι μάρτυρες και δεν πάθανε τίποτα. Αφού ο ίδιος ο Χριστός το είπε. Ο Χριστός λέει ψέματα; «Και φαρμάκι να πιείτε αγιάζεται». Και «θα πατάτε πάνω σε φίδια και σκορπιούς. Αλλά εμείς; Πώς να πει κανείς; Παρόλο που τα ξέρουμε, τα γνωρίζουμε, εν τούτοις όμως, πάλι εκεί πέρα φοβόμαστε. ΓιΌ αυτό λέω ότι δεν ωφελεί τόσο το να διαβάζεις μέσα και να την μάθεις απΌ έξω την Αποκάλυψη, αν θες. Χρειάζεται πίστις!
(Σελ. 54-56)
Γέροντας Παΐσιος
Αγιορείτης
1924-1994
Μαρτυρία του Υμνογράφου της Μεγάλης του Χριστού
Εκκλησίας Ιερομονάχου
Αθανασίου Σιμωνοπετρίτου
(Εκδόσεις «Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΙΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ», ΜΗΛΕΣΙ 2007)
Φιλε Πριτζιπα,καλημερα.
επετρεψε μου να εχω την γνωμη μου.
μακαρι να ειχα αδικο,και η εκλησσια να διαδραματιζε τον ιστορικο της ρολο,αλλα δεν το κανει.
ναι απεχθανομαι την εκλησσια σαν οργανισμο,οχι σαν θρησκεια.
απεχθανομαι την υποκρισια των δηθεν ιεραρχων και αρχι(δια)επισκοπων.που αυτοαποκαλλουντε -παναγιοι και σεβασμιωτατοι-σε υπερθετικο βαθμο την στιγμη που τον Ιησου των αποκαλουν Αγιο,απλα.
που εκμεταλευονται την πιστη του κοσμου,που μιλανε για πενια και κλυκοφορουν με τα audi A8 W12.
μου λες οτι συκοφαντω,δεν νομιζω να εγραψα εγω οτι εδινε διαβατηρια σε εμπορους ναρκωτικων,για να αλωνιζουν στην Ελλαδα.δεν νομιζω να ειναι συκοφαντια ο εκλυτος βιος του.
δεν νομιζω να ειναι συκοφαντια οτι αναμιχθεικε περισοτερο απο οτι επρεπε στα πολιτικα.
Συκοφαντια ξερεις τι ειναι;συκοφαντια ειναι αυτο που εκανε η εκλησσια στον αυτοκρατορα Ιουλλιανο,εναν αυτοκρατορα που πεθανε εξω απο την Αντιοχεια μαχομενος,και για 1500 χρονια ειχε αμαυρωθει η φημη του σαν -παραβατης- απο τις τραγοσυνοδους,και επρεπε να φτασουμε στο 2000 για να αποκατασταθει η μνημη του.αυτο ειναι συκοφαντια.
σου ειπα,σε καταλαβαινω γιατι δουλευεις και κερδιζεις απο την εκλησσια,αρα εισαι αμεσα εξαρτωμενος.
εγω δεν χρωσταω σε κανεναν.
θα ειμαι παντοτε απεναντι στην εκλησσια-τον οργανισμο-οπου βρισκω στραβο,θα την χτυπαω οπου και οπως μπορω λεγοντας ομως αληθειες.
με ειδες να σχολιασω κατι αρνητικο για τον Αλβανιας,ανθρωπος παλευει και το αναγνωριζω.
Στοχος μου: η θα την κανω καλυτερη,οπως πρεπει να ειναι,η θα βοηθησω να εξαφανιστει.
με εκτιμηση
Ιουλλιανός
Αυτό με τον παΐσιο και τα μαρούλια καλό!
Το άλλο όμως όπου είχε μάθει την σαύρα του να μιλάει Ελληνικά…ακόμη καλύτερο!
Πότε ειπώθηκε ότι ο Παΐσιος είχε μάθει τη σαύρα του να μιλά ελληνικά, Zanglos;
ΙΩΑΝΝΗΣ
Σε ένα θρισκόπλικτο blog το διάβασα όπως επίσης σε ένα άλλο ότι πότιζε τα φιδάκια με γαλατάκι! Όπως ότι θα πάρουμε την πόλη (με 20 εκτ τούρκους) χωρίς να πέσει βόλι! Και άλλα πολλά φαιδρά και προφητικά!
Το πιο κάτω κείμενο είναι αυτοτελές το 10ο κεφάλαιο από το πρόσφατα εκδοθέν βιβλίο για τον Γέροντα: ¨Λόγοι χάριτος και Σοφίας¨ από τον Αγιορείτη π. Μακάριο Αγιαννανίτη.
ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ
Η φωτιά που άναψε στα Βαλκάνια θα επεκταθεί. Η σημερινή ρωσική ηγεσία θα ανατραπεί και οι Ορθόδοξοι λαοί των Βαλκανίων θα συγκρουστούν με τους Νατοϊκούς στο έδαφος της Τουρκίας, η οποία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη . Η Κύπρος θα δεχθεί προσωρινό ράπισμα από τους Τούρκους . Μέσα όμως από την Γενική Σύρραξη θα ξαναγεννηθεί το «Βυζάντιο».
Τα πάντα διοικούνται από τον Θεό Λόγο , δεν τα διοικούν οι Αμερικανοί , ούτε οι Εβραίοι … Αυτοί επικρατούν μια φορά , διότι το επιτρέπει ο Θεός για να παιδεύει τους δικούς του .
Ο παλαιός Ισραήλ , οι παλαιοί ευσεβείς , που ήταν Εβραίοι , εκπαιδεύτηκαν επτάκις . Και εβδομήκοντα χρόνια ήσαν αιχμάλωτοι στους Χαλδαίους (τους σημερινούς Πέρσες).
Μόλις τελείωσε ο κανόνας τους επανήλθαν . Ήταν μια παιδεία , ένα ράπισμα για να τους ξυπνήσει ο Θεός . Αυτοί , οι Εβραίοι , ήταν ο παλαιός Ισραήλ .
Σήμερα ο νέος Ισραήλ είμεθα εμείς . Η δική μας παιδεία όμως είναι εβδομηκοντάκις επτά και όχι επτάκις , διότι εμείς είχαμε τη γνώση .Το εβδομηκοντάκις επτά , που είναι η αιχμαλωσία μας (1453 Άλωση Κων/πόλεως ) από το Ισλάμ , τώρα ακριβώς τελειώνει . Αυτός ήταν ο κανόνας του Θεού για τις αμαρτίες μας .
Ένα παρόμοιο είχε γίνει με τον ρωσικό λαό . Πριν 50 χρόνια μαζί με τον γέροντα μου, τον Ιωσήφ τον Έγκλειστο, συναντήσαμε ένα Ρώσο μοναχό , γέροντα . Για να τον ενισχύσουμε για τα δεινά του ρωσικού λαού και την δοκιμασία των πιστών από τον κομμουνισμό , θελήσαμε να του δώσουμε θάρρος , λέγοντας του λόγια παρηγοριάς . Αυτός όμως λέει : «Δεν είναι τίποτα , κανόνας είναι που θα κρατήσει εβδομήντα χρόνια». Εσύ πως το ξέρεις ; ρωτήσαμε . Και η απάντηση του : «Το 1917 , όταν επεκράτησε ο κομμουνισμός , ο Χριστιανισμός εκηρύχθει εκτός νόμου , και όποιος σκότωνε Χριστιανούς ήταν ήρωας . Οι χριστιανοί πανικοβλήθηκαν και οι μεν πλούσιοι εδραπέτευσαν προς την Ευρώπη , οι δε άλλοι έτρεχαν στους ναούς, ελπίζοντας ότι ο Θεός θα κάμει θαύμα για να τους σώσει .Σε ένα μεγάλο ναό , των Αγίων Αποστόλων , μπήκαν πέντε περίπου χιλιάδες Χριστιανοί.
Οι μπολσεβίκοι όταν τους βρήκαν έβαλαν φωτιά στο ναό . Ένας από τους χριστιανούς δεν πέθανε . Είχε κατορθώσει να ανέβει ψηλά στους τρούλους και έμενε δίπλα από ένα παράθυρο και ανέπνεε . Αυτός λοιπόν μου είπε , ότι όταν ήρθε η ώρα που άρχισε ο κόσμος να πεθαίνει , κλαίγανε και φωνάζανε , παρουσιάστηκαν οι Δώδεκα Απόστολοι και τους είπαν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν , διότι δεν το επιτρέπει ο Θεός . Είναι κανόνας για τις αμαρτίες μας που θα κρατήσει 70 χρόνια ».
Αυτά μας είπε ο Ρώσος μοναχός 50 χρόνια πριν . Το διάστημα που διέρρευσε από τότε , είχα σχεδόν ξεχάσει τα λόγια του . Όταν όμως έπεσε ο χάρτινος πύργος του «ανατολικού ευδαιμονισμού » , τότε το θυμήθηκα . Κάθισα και μέτρησα και είδα ότι ήταν ακριβώς εβδομήντα χρόνια . Τώρα και ο δικός μας κανόνας των εβδομηκοντάκις επτά τελειώνει και θα επανέλθουν . Τώρα ο πνευματικός νόμος θα εφαρμοσθεί πολυτρόπως .
Πρώτα θα παιδεύσει ο Θεός τους μεγάλους εχθρούς της Ορθοδοξίας , που είναι ο Ισλαμισμός και ο Καθολικισμός . Αυτοί που αμείλικτα χτυπούν την Ορθοδοξία, τώρα θα εκλείψουν . Ακόμα και αυτοί που κατέστρεψαν τον Βυζαντινό Πολιτισμό δεν είναι οι Τούρκοι που τον κατέστρεψαν, είναι οι σταυροφόροι , οι Ευρωπαίοι , οι καθολικοί που ενίσχυσαν τους Τούρκους για να καταστρέψουν το Βυζάντιο .Τους απογόνους τους , λοιπόν , θα τους μαζέψει ο Θεός εκεί μέσα και θα σφαγούν εκεί . Εσείς είστε νεότεροι και θα το δείτε , αφού θα είστε εν τη ζωή . Τώρα θα γίνει η Μεγάλη Σύρραξη , ο Αρμαγεδών . Αυτό που τώρα ξεκίνησε στα Βαλκάνια δεν θα σταματήσει .
Εκείνος που θα το εμποδίζει να απλωθεί είναι η διαιρεμένη ρώσικη ηγεσία η οποία πλευρίζει τους Αμερικανούς . Όμως ο ρωσικός λαός θα τους ρίξει και οι χριστιανικοί λαοί των Βαλκανίων θα προελάσουν .
Οι Ρώσοι θέλουν τώρα να βγουν στη Μεσόγειο . Αυτό θα είναι το ελατήριο. Όμως δεν θα είναι αυτή η πραγματική αλήθεια . Η αλήθεια είναι ότι ο Θεός τους προσκαλεί ως όργανα Του . Κατεβαίνοντας αυτοί θα σβήσουν και θα αφανίσουν την τούρκικη λαίλαπα μέσα σε μια εβδομάδα . Κι όταν κατέβουν οι φίλοι της Τουρκίας (οι απόγονοι δηλαδή των σταυροφόρων ) το ΝΑΤΟ , για να τη σώσουν , τότε εκεί θα γίνει , η μεγάλη Σύρραξη και θα σφαγούν .
Η Κύπρος θα δεχτεί ράπισμα από τους Τούρκους (γιατί τώρα είναι ανέγγιχτη), αλλά θα είναι προσωρινό. Η Τουρκία θα σβήσει , αλλά δεν θα υπάρχει ούτε μια σελίδα στην παγκόσμια ιστορία που να φέρνει στη μνήμη ότι υπήρξε αυτή η καταραμένη φυλή .
Αγαπώ πολύ την πατρίδα μου και λυπούμαι πολύ που σήμερα τα Ελληνόπουλα ντρέπονται να πουν πως είναι Έλληνες . Η λέξη «Έλληνας» δεν αποδίδει φυλετισμό . Η λέξη «Έλληνας » αποτελεί φυλετισμό για κάθε άλλον πλην των Ελλήνων . Τώρα όμως δεν είμεθα Έλληνες , είμεθα Ρωμαίοι , είμεθα Βυζαντινοί , είμεθα Θεανθρωπιστές . Ανεβήκαμε πιο ψηλά .
Είναι κρίμα , γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα . Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα . Η Ελλάδα για να σωθεί , πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται , να πάνε εξορία .Να φύγουν , γιατί παρόντες μολύνουν .
Σήμερα πουλήθηκαν όλα . Έχει κατορθώσει ο «Διεθνής Σιωνισμός » με τα προγράμματα που κάνει εδώ και 180 χρόνια , να εφαρμόσει σήμερα τα σχέδια του .
Σήμερα όμως που όλοι γονατίσαμε και δεν υπάρχει ελπίς , θα επέμβει ο Θεός των πατέρων μας για τα αίματα των Μαρτύρων μας και τα λείψανα των Αγίων μας. Το αίμα το Ελληνικό που χύθηκε για την Ορθοδοξία , εάν ενωθεί σήμερα θα γίνει πλωτό ποτάμι , να πνίξει τους κανίβαλους που λέγονται «μεγάλοι».
Όταν έγινε η πρώτη διάσπαση του ατόμου και κατασκευάστηκε η ατομική βόμβα , άκουσα ο ίδιος τον Αϊζενχάουερ να δηλώνει : «Σήμερα ευρισκόμεθα στα προπύλαια της ελληνικής μαθηματικής » .Είπε την αλήθεια ο κανίβαλος !
Όσο για την κατάσταση στην πρώην Γιουγκοσλαβία , αυτή είναι προϊόν του Βατικανού .Είναι οι «ευλογίες » του Πάπα , του «μεγάλου χριστιανού» . Τα νοήματα όλων αυτών συλλαμβάνει ο διεθνής σιωνισμός , το διεθνές χρηματιστήριο που ονομάζεται Αμερική . Αμερική δεν υπάρχει . Οι σιωνιστές είναι η Αμερική .Αυτοί λοιπόν αφού λάβουν τα μηνύματα τα σατανικά , το προωθούν στο Βατικανό , αυτό τα μετατρέπει σε σχέδια και στην συνέχεια καλεί το Ισλάμ να τα εφαρμόσει. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν σήμερα τα σατανικά σχέδια . Αυτοί κατόρθωσαν και αιχμαλώτισαν τους ηγέτες μας .
Οι ελπίδες μας είναι μόνο στον Θεό . Κι εσείς να ζείτε χριστιανικά , γιατί σας λέω υπεύθυνα –και θα το δείτε- ότι δεν έχουμε μέρες . Αυτό που ανάβει τώρα στα Βαλκάνια θα συνεχιστεί . Αυτό θα είναι η αφετηρία μέσω της οποίας ο Θεός , με το δικό Του τρόπο , θα ελευθερώσει τους χριστιανούς και θα τους υψώσει πάλι στην γραμμή τους . Και θα επανέλθει το Βυζάντιο. Και ξέρετε γιατί ; Διότι οι Ευρωπαίοι λαοί θα ξαναενωθούν . Ποιος θα τους καθοδηγεί ; Δεν κρατάει κανείς . Μόνο εμείς κρατάμε την Ορθόδοξη πίστη.
OI EIKONES ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ…Ε ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ
ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ Η ΔΙΑΚΟΜΟΔΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΑΘΕΟΥ . ΠΡΩΤΟΝ ΑΘΕΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΕΟ . ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ Η ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΕ ΓΑΤΑ Η ΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ Η ΣΕ ΕΙΔΩΛΑ Η ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟ Η ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ Η ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ Η ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙΟ ΠΙΟ ΕΝΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ . ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ . Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ; ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΕΛΕΩ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ Η ΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ Η ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ . ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΄΄ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΄΄ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ . ΠΟΙΑ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΑΣ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ; ΕΙΣΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ ΟΡΟΔΟΞΩΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΣΕΙΣ ΓΕΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΕΙΣΜΟΣ ΕΝΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ . ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΡΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΩΜΑ ΔΕΝ ΣΑΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΑΘΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΖΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ ΚΟΙΝΩΣ ΔΕΝ ΜΑΙΜΟΥΔΙΖΟΥΜΕ !
ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΖΑΓΛΟ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ .
ΡΑΔΙΟΑΡΒΥΛΑ ΡΑΔΙΟΑΡΒΥΛΑ ΡΑΔΙΟΑΡΒΥΛΑ ΡΑΔΙΟΑΡΒΥΛΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ!
φιλε θεοσεβουμενε αν και μπερδεψες λιγο τους προγονους με τους χριστιανους,θα σου πω,εαν αναφερεσε σε εμενα,οτι δεν ειμαι αθεος.Πιστευω.
Στην υποκρισια δεν πιστευω.δεν κυνηγαω κανεναν,αλλα το στραβο το λεω.δεν χρειαζετε να κυνηγησουμε κανεναν,ο κοσμος πια μορφωνετε,κρινει,αποφασιζει.
η αντιστροφη μετρηση εχει ηδη αρχισει.
Ουφ, που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει? λέει ο καλόγερος: ”Μέσα από την γενική σύρραξη θα ξαναγεννηθεί το βυζάντιο?” Μήπως και ο μεσαίωνας? ”Σήμερα ο νέος israel είμαστε εμείς” !!!! «Οι μπολσεβίκοι βάλανε φωτιά και έκαψαν χιλιάδες ανθρώπους μέσα στην εκκλησία, εμφανίστηκαν οι απόστολοι, αλλα δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα γιατί ήταν θέλημα του θεού!!!» Μα είναι τόσο σαδιστής δολοφόνος ο θεός σας? “Η λέξη Έλλην αποτελεί φυλετισμό…Τώρα όμως δεν είμεθα Έλληνες είμαστε Ρωμαίοι, βυζαντινοί, θεοανθροπιστες, ανεβήκαμε ποιο ψηλά!!!” ΟΧΙ ρε κηφήνα καλόγερε, εγώ παραμένω ΕΛΛΗΝ.
Ο επισκέπτης «Θεοσεβούμενος» μιλάει για επιχειρήματα της πλάκας από μέρους μας, ενώ αυτά που λέει ο άπλυτος καλόγερος είναι θεϊκά! Προσκύνα λοιπόν, κάνε το σταυρό σου να σε σώσει ο αιμοσταγής θεός σου, αλλα θυμήσου, όπως λέει και ο παΐσιος και ΟΛΗ η ορθόδοξη εκκλησία, δεν είσαι Έλληνας, αλλα απόγονος του Israel, του Jacob και Abraham.