ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ πρέπει πρώτα να πεθάνουμε. Η θεραπεία αποδεικνύεται πιο επιζήμια από την ασθένεια. Τα μέτρα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ έχουν δημιουργήσει σοκ στην ελληνική κοινωνία. Ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει τα επικοινωνιακά παιγνίδια προσπαθώντας να πείσει ότι κέρδισε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, καθώς φαίνεται πως προς το παρόν διασώζεται ο ιδιωτικός τομέας, διότι φυσικά ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει τι θα συμβεί αύριο. Το μόνο όμως που ζητήθηκε από την κυβέρνηση από Ε.Ε. και ΔΝΤ είναι να θεραπεύσει τον ασθενή, το Δημόσιο, το καρκίνωμα.
Αγαπητέ Λουκά ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΙ θύραις: ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑ ΣΤΗ Ν ΑΓΧΙΑΛΟ ΗΔΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΠΤΗΣΗ ΤΣΑΡΤΕΡ ΤΗΣ ΑΙR BERLIN!!!!ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΖΗΤΗΤΩΝ
Δεν βλέπω να μένουν ζωντανές ούτε και οι μισές μικρές , μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα μας.
Τα αυξημένα ΦΠΑ και τα λοιπά μέτρα θανατικής φορολογίας θα αποδώσουν τους πρώτους μήνες που υπάρχουν ακόμα λίγα λεφτά στα παντελόνια μας(γιατί στις τράπεζες έχουμε μόνο χρέη).
Μετά που θα στεγνώσουμε από ρευστό, τι θα τους δώσουμε;
Φταίει ο γάιδαρος και βαράνε το σαμάρι.
Αντί να τα πάρουν από εκεί που πρέπει, βασανίζουν, (γιατί περί βασανιστηρίου πρόκειται) τον μη έχοντα και κατέχοντα.
Good job Jeffrey.
Real cool men.
Ρίξτε μια ματιά εδώ, συνέλληνες
http://eoniaellhnikhpisti.blogspot.com/2010/05/blog-post_03.html
και τα λέμε μετά.
Κάποιοι χρωστούν εξηγήσεις
ΙΩΑΝΝΗΣ
Φίλε ΙΩΆΝΝΗ , αυτά τα ξέρω μερικές μέρες τώρα και είναι διασταυρωμένη πληροφορία ! Εάν δεν είναι αρκετό για να καταλάβει κανείς τι παιχνίδι παίζει ο Geoffray δεν ξέρω τι θα χρειαστεί ! Μας δουλεύει από την αρχή είναι στο παιχνίδι με το ΔΝΤ και την ΕΚΤ ! Αυτός και μερικοί του ΠΑΣΟΚ θα μας θάψουν εάν δεν τους διώξουμε τώρα ! Όλοι οι ανθέλληνες κοπρίτες κάνουν «καλή» δουλειά !