
Η Ελλάδα πλέει σε έναν ωκεανό πετρελαίου και κάθεται πάνω σ’ ένα βουνό από χρυσάφι και άλλα πολύτιμα ορυκτά. Το διαβάζω συχνά τελευταία και έχω δει και τηλεοπτικά σώου με επιστήμονες, απόστρατους και άλλους αστέρες της συνομωσιολογίας να εγκαλούν τις κυβερνήσεις για εθνική μειοδοσία. Συνήθως ανάλογα δημοσιεύματα διαβάζω σε έντυπα των δυο άκρων του πολιτικού φάσματος.
Στις δύσκολες εποχές ειδικά, οι άνθρωποι γινόμαστε πιο επιρρεπείς στις παράλογες ερμηνείες, τις συνομωσιολογίες, τις θαυματουργικές λύσεις και τις παραδοξότητες. Τα τελευταία χρόνια και ιδίως μετά την κατάρρευση του 2008 ο κόσμος διανύει μια δύσκολη περίοδο. Στην αιχμή αυτής της δύσκολης περιόδου βρέθηκε η χώρα μας, τόσο γιατί οι πολιτικοί μας αποδείχτηκαν άφρονες όσο και γιατί σημαντικού εύρους κοινωνικά στρώματα εκβίασαν στην υπερβολή αυτής της αφροσύνης.
Τώρα το καταλάβανε πώς υπάρχει σχέδιο για αρπαγή ? Και πότε θα καταλάβουν πώς ο Geoffrey και τα τσιράκια του είναι στο κόλπο ! Θυμηθείτε το και θα δείτε πώς έτσι θα βγει στο τέλος ! Με σύμβουλο τον Soros τι άλλο είναι ?
Έχεις απόλυτο δίκιο mha yai. Καί ένα »παραμυθάκι» πού άκουσα από πολιτικό σέ μικρό τηλεοπτικό κανάλι [Τηλεφώς Κ. Βελλόπουλος] : ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ. 10 τοίς εκατό στήν Ελλάδα ,10 Τουρκία ΚΑΙ 80 ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΟ ΚΟΛΟΣΣΟ. Πού είναι ό ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ!!!! Άς μήν βασανιζόμαστε από πατριωτικές ημικρανίες νά καταφέρουμε τόν GEOFRY CHANT PAPANDREOU ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΊ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ »ΤΟΧΕΙ». Είναι ότιδήποτε άλλο εκτός από Έλληνας. Καί σύντομα θά πέσει σάν σαπισμένο φρούτο. Άφού βέβαιως Η Ελλάδα : 1. θά πεινά καί θά βρίσκεται πλέον οικονομικά καί θά έχει βιωτικό επίπεδο 1950. 2. θά είναι υπό μουσουλμανική κατοχή καί ή διοίκηση θά επηρεάζεται από τήν ψήφο αυτών τών εποίκων πού ελληνοποιούνται μέ συνοπτικές διαδικασίες. 3. Σέ συνδυασμό καί μέ τό προηγούμενο επανέρχεται καί ή τουρκοκρατία καθώς αναιρούνται τά αποτελέσματα τής επανάστασης τού 21 αρχικά από τό Αιγαίο μας! 4. Η Ελλάδα διαμελίζεται σέ μικρά κράτη περιφέρειες μέ τόν »Καλλικράτη» [έξυπνος όντως ό τρόπος]. 5 Γιά νά επιτευχθούν όλα αυτά ή παρέα ΄τών αμερικανών πρακτόρων πού μάς κυβερνά ΑΦΗΝΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ ΡΙΣ ΕΔ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ. » Πετυχαίνει» τόσο χαμηλές διαφεσιμότητες π,χ, αεροσκαφών πλοίων. ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΤΙΣ ΕΔ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ!!! Τήν ώρα πού βρίσκονται τεράστια ποσά γιά τό »μαγαζί » τής πλατείας Συντάγματος….
Παραμύθια των πληρωμένων γραφίδων που θέλουν να μας πείσουν είτε ότι δεν υπάρχει ορυκτός πλούτος είτε ότι αυτός που υπάρχει δεν είναι εκμεταλλεύσιμος (δε συμφέρει η εκμετάλλευσή του). Ο στόχος προφανής: να υποταχθεί ο Έλληνας στη «μοίρα του» και να δεχθεί να υλοποιηθεί το καπιταλιστικό – ανθελληνικό όνειρό τους.
Κι όταν θ’ αρχίσουν να τα εκμεταλλεύονται τα τσιράκια του Σόρος, θα μιλήσουν για το θαύμα της τεχνολογίας «που πλέον επιτρέπει την εκμετάλλευση πλουτοπαραγωγικών πηγών που ως χθες ήταν αδύνατο».
Και φυσικά, τις συνθήκες ρωμαϊκής γαλέρας που θα επικρατούν θα τις χαρακτηρίζουν ως συνθήκες σωφροσύνης και ανάπτυξης.
Σα δεν ντρέπονται…
Υ.Γ.: Φίλε ΠΑΝΟ, σ’ αυτά που γράφεις πρόσθεσε ακόμη και τα εξής:
1. Το γεγονός ότι δημιουργείται – και κάθε μέρα αυξάνεται – ρεύμα μετανάστευσης Ελλήνων στο εξωτερικό (που σημαίνει ότι έχουμε αντικατάσταση του πληθυσμού της χώρας – ό,τι συμφέρει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων).
2. Τον προτεινόμενο εκλογικό νόμο.
3. Τη σύγκρουση μεταξύ πολιτικής και φυσικής ηγεσίας των Ε.Δ.
Καϋμένη πατρίδα…
ΙΩΑΝΝΗΣ
Φίλοι Πάνο και Ιωάννη , μπορεί η φωτιά που άναψε σήμερα (η αγνή όχι των αναρχοπρεζακίων που σκότωσε) να εξαγνίσει την πολιτική λίγδα !
Ας ελπίσουμε πώς δεν πήγαν άδικα οι ζωές αυτές . Προσωπικά πιστεύω στον Ελληνισμό και στα αντανακλαστικά και την υπερηφάνεια του λαού μας . Στα δύσκολα θα δείξει τι αξίζει και το μεγαλείο του .
Και οι σημερινοί κατακτητές θα σπάσουν τα δόντια τους στον Ελληνισμό , δεν υπάρχει εξαίρεση !