Ο Τούρκος πρωθυπουργός αναμένεται να ζητήσει να απαλειφθούν οι «προβληματικές» αναφορές στη Γενοκτονία των Ποντίων και τη Μικρασιατική Καταστροφή…
Η Τουρκία μας ζητάει να διαγράψουμε το «αμαρτωλό» παρελθόν της.
Την αλλαγή των ελληνικών σχολικών βιβλίων Ιστορίας ώστε να απαλειφθούν οι «αρνητικές αναφορές» στο τουρκικό έθνος, αλλά και οι «προβληματικές» αναφορές στη Γενοκτονία των Ποντίων και τη Μικρασιατική Καταστροφή αναμένεται να ζητήσει ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα την ερχόμενη Παρασκευή στο πλαίσιο της προσπάθειας εξωραϊσμού της εικόνας των ελληνοτουρκικών σχέσεων.
Η επίσκεψη του κ. Ερντογάν στην Αθήνα θυμίζει άλμα στο κενό, καθώς η Αγκυρα έχει κατορθώσει να επιβάλει τη δική της ατζέντα, με την ελληνική κυβέρνηση να έχει βυθιστεί στα δικά της προβλήματα της διαχείρισης της οικονομικής κρίσης.
Αλήθεια έχουμε αναγνωρίσει επίσημα την γενοκτονία των αρμενίων και των ποντίων.
Εμένα ο παππούς μου,μου είπε πως οι Τούρκοι του έσφαξαν τον πατέρα μπροστά στα μάτια του και η μόλις 2 ημερών βαφτισμένη αδελφή του πέθανε μέσα στο καράβι της επιστροφής από τις κακουχίες και αναγκάστηκαν να ρίξουν το άψυχο σωματάκι της στη θάλασσα.
Και θα μου πείτε εμένα μετά να δεχτώ την αλλαγή της ιστορίας επειδή το θέλουν οι Τούρκοι.
Ρε ούστ από εδώ προδότες.
Και όσο ζω,τα παιδιά μου θα μαθαίνουν την πραγματική ιστορία και όχι ότι θα τους λένε τα βιβλία που θα φτιάξει ο Γιωργάκης και η παλιοπαρέα του!!!
Πως κάνουμε έτσι για έναν συνωστισμό στην παραλία.
Άλλωστε τις φωτιές, οι Έλληνες τις έβαλαν.
Το έχουμε σαν έθιμο εμείς οι Έλληνες να συνωστιζόμαστε στις παραλίες και μετά βάζουμε φωτιά στα σπίτια μας έτσι για να σπάμε πλάκα, μιλάμε για φοβερή πλάκα τώρα.
Έχουμε ένα ακόμα βίτσιο, τρελαινόμαστε να μας σφάζουν και να μας βιάζουν, χάρη μας έκαναν οι τούρκοι και τους ευχαριστούμε όλως ιδιαιτέρως.
Λαός που ξεχνάει το παρελθόν του είναι καταδικασμένος.