"Greek National Pride" blog / ΕΛΛΑΔΑ / ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ / OIKONOMIA

Αναβάθμιση «Μπένι»


Ήδη τo σενάριο που βλέπει το φως της δημοσιότητας κάνει λό­γο για αναβάθμιση του Ευάγγε­λου Βενιζέλου, ο οποίος από το Πεντάγωνο θα μετακομίσει στο υπουργείο Οικονομίας, αντικαθιστώντας την Λούκα Κατσέλη.

Η φημολογία, μάλιστα, κάνει λόγο για αυξημένες αρμοδιότητες και έλεγχο του ίδιου στο Εμπορι­κής Ναυτιλίας, το οποίο θα επα­ναλειτουργήσει με υφυπουργό, μετά τις πιέσεις που ασκούνται στον πρωθυπουργό από τους εφοπλιστές.

Το ερώτημα που θέτουν όλο και περισσότεροι είναι εάν θα διατη­ρήσει τη θέση του «τσάρου» ο Γ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος κατά τη διάρκεια αυτού του επταμήνου τράβηξε όλο το… κουπί και βρέθη­κε πολλές φορές εκτεθειμένος.

Πάντως, όλα δείχνουν ότι δεν είναι στις προθέσεις του πρωθυ­πουργού να αδειάσει τον στενό του συνεργάτη και οι πληροφο­ρίες λένε ότι εάν υπάρξουν αλλα­γές, θα του προταθεί πόστο που να αρμόζει στο κύρος της σημερι­νής του θέσης.

Εφημερίδα: ΝΙΚΗ – ΣΕΛ.5

Σχολιάστε