Ο IΔIOΣ o πρωθυπουργός ομολόγησε δημόσια ότι νιώθει τη μοναξιά της εξουσίας, σε στιγμές μάλιστα που είναι κρίσιμες για την επιβίωση της χώρας, και αναγκάστηκε να πάρει αποφάσεις δύσκολες που άλλαξαν άρδην τη ζωή μας.Ο Γιώργος Παπανδρέου, αρχίζοντας τη θητεία του ως πρωθυπουργός, συχνά έλεγε ότι «δεν χρωστάω σε κανέναν», θεωρώντας έτσι ότι ασκεί με μία άλλη μέθοδο εξουσία. Eχοντας παράλληλα και την αυτοπεποίθηση μιας ευρείας εκλογικής νίκης δοκίμασε, –όπως άλλωστε συμβαίνει με όλους τους νέους ηγέτες– μια νέα γενιά στελεχών στο κυβερνητικό σχήμα, ορισμένοι εκ των οποίων δεν είχαν την εμπειρία στην άσκηση πολιτικής. Hταν στελέχη που ο κ. Παπανδρέου είχε δοκιμάσει ως συνεργάτες, έβρισκε ενδιαφέρουσες τις ιδέες τους, καθώς και ο ίδιος έλκεται από τους νεωτερισμούς.
ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ.
Σε όλα τα υπουργία πρέπει να φύγουν ! Δεν εμπιστεύομαι κανέναν από τους τωρινούς πολιτικούς !
Δεν έχει τίποτα σχετικό με την ανάρτηση αλλά για εκείνους που δεν το ξέρουν ο Nigel Farage ήταν θύμα αεροπορικού «δυστυχήματος» λίγο πριν τις εκλογές στην Αγγλία . Λίγο περίεργο μετά τα σκληρά λόγια του στον αρχιμασόνο και αρχιμαφιόζο Van Rompuy . Ευτυχώς είναι μόνο τραυματισμένος (απ’ότι ξέρω). Του έστειλα ένα e-mail για υποστήριξη . Όποιος θέλει να του γράψει κάτι εδώ το e-mail στις Βρυξέλλες
nigel.farage@europarl.europa.eu
ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ…………
Υπερβολές ? Χεχεχε ! Δεν είναι υπερβολές είναι να τα έχεις μέσα στο παντελόνι και να τα βγάζεις στην φόρα ! Το αντίθετο από τους «δικούς» μας ! Δεν κρύβεται ποτές για πολύ η αλήθεια , αρέσει η όχι !