"Greek National Pride" blog / ΕΛΛΑΔΑ / Πολιτικά θέματα

Μας έθαψε, κυριολεκτικώς, από τις ΗΠΑ ο κ. Γ. Παπανδρέου


XAROS

Όπως αντιλαμβάνεσθε από όσα ήδη έχω γράψει για τον κ. Γ. Παπανδρέου που (δυστυχώς) ο Ελληνικός Λαός τον έχει επιλέξει για Πρωθυπουργό του σε μια από τις πλέον δύσκολες περιόδους της Ιστορίας μας, δεν τρέφω παρά μόνον αρνητικές εντυπώσεις για τα έργα και ημέρες του.

Ως εκ τούτου θα ήταν κουραστικό και για εσάς και για εμένα να συνεχίσω να τον «στολίζω» για τα λάθη και την πολιτική ανυπαρξία του. Ο,τι είχα να επισημάνω για τα πεπραγμένα του εις βάρος του Εθνους, ήδη έχει γραφεί.

Ιδού, όμως, που είμαι αναγκασμένος, εκ των πραγμάτων, να συνεχίσω τον… «εξάψαλμο», καθώς ο άνθρωπος με έβγαλε, κυριολεκτικώς, από τα ρούχα μου, μόλις πληροφορήθηκα τι έπραξε την Τρίτη (22 Ιουνίου) στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μιλώντας, λοιπόν, ο κ. Παπανδρέου σε Αμερικανούς δημοσιογράφους θεώρησε καλό για τον ίδιο και την χώρα μας να δηλώσει τι; Ότι η προηγουμένη κυβέρνησις – δηλαδή αυτή της Νέας Δημοκρατίας – διέπραξε σωρεία απατών και ότι προκύπτουν τεράστιες νομικές ευθύνες εναντίον της. Συλλήβδην «απατεώνες» απεκάλεσε ο κ. Παπανδρέου τους πολιτικούς που κυβέρνησαν την Ελλάδα στην περίοδο 2004-2009. Η καταπληκτική αυτή δήλωσις, όπως ήταν φυσικό, κυκλοφόρησε σε όλα τα αμερικανικά μέσα ενημερώσεως, ενώ ο κ. Παπανδρέου καμάρωνε σαν γύφτικο σκερπάνι μπροστά στις κάμερες.

new_york

Αντιλαμβάνεστε, την «διαφήμησι» που, κατά προέκτασιν, υπέστημεν όλοι ως λαός ή αν θέλετε ως κράτος. Και το σπουδαίο είναι ότι την ίδια ώρα ο απερίγραπτος αυτός πολιτικός(!) ζητούσε από τους πάντες να κάνουν επενδύσεις στην Ελλάδα, να μας επισκεφθούν για να κάνουν διακοπές κλπ.

Να προσέλθουν, δηλαδή, σε μια χώρα όπου η απατεωνιά έχει τέτοιες διαστάσεις ώστε μια ολόκληρη κυβέρνησις (η προηγουμένη) συνεκροτείτο από απατεώνες.

Ο,τι και να γράψω, με όποιους χαρακτηρισμούς και να περιγράψω το άτομο δεν πιστεύω πως είναι δυνατόν να περιγραφεί το μέγεθος της πολιτικής (και όχι μόνον) γκάφας του.

Λέγονται αυτά τα πράγματα, άνθρωπέ μου; Ακόμη κι αν συνέβησαν ωρισμένες ατασθαλίες από δύο – τρία στελέχη της προηγουμένης κυβερνήσεως, είναι δυνατόν εσύ, ο Πρωθυπουργός της Χώρας, να εκστομίζεις στον ξένο Τύπο τέτοιες «ρουκέτες»;

Εχουν, που έχουν λυσσάξει πλείστοι όσοι παράγοντες των ξένων μέσων ενημερώσεως εναντίον μας, έρχεσαι εσύ άνθρωπέ μου, να υπερθεματίζεις; Τι να πω και τι να ομολογήσω!.. Πρόκειται περί τραγωδίας. Τέτοια εξαθλίωσι πολιτικού ανδρός δεν έχω ξαναδεί.

Δεν νομίζω δε ότι διέλαθε της προσοχής σας, επίσης ότι ο κ. Παπανδρέου ΑΠΕΦΥΓΕ να αναφέρει ο,τιδήποτε για τα πεπραγμένα στελεχών του ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ  κόμματος που κυβερνούσε συνεχώς την Ελλάδα πριν αναλάβει την εξουσία η Νέα Δημοκρατία. Άλλο ένα, δηλαδή, πολιτικό ολίσθημα και δείγμα μικρότητας.

Ούτως ή άλλως, πάντως, ο κ. Παπανδρέου μας ΕΘΑΨΕ κανονικά. Και τα επίχειρα της συγκεκριμένης δηλώσεώς του περιμένετε; Θα τα γευθούμε απαξάπαντες σύντομα επί κάθε υποθέσεως του Εθνους. Οικονομικής και Εθνικής. Συγχαρητήρια κ. Παπανδρέου. Μας έστειλες αδιάβαστους. Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος.

Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

ΠΗΓΗ

7 thoughts on “Μας έθαψε, κυριολεκτικώς, από τις ΗΠΑ ο κ. Γ. Παπανδρέου

 1. Αν δεν έχεις στοιχειώδη εθνική συνείδηση πράττεις όπως πράττει ο Παπανδρέου…

 2. ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΟΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

 3. Συλλήβδην «απατεώνες» απεκάλεσε ο κ. Παπανδρέου τους πολιτικούς που κυβέρνησαν την Ελλάδα στην περίοδο 2004-2009.

  Ενώ αυτοί που κυβέρνησαν μέχρι το 2004 γιωργάκη δεν ξέρεις τίποτα ε? ουστ γκαγκα μαμακια.

  Ούτε το 20% των υπογραφών δεν έπεσε στην περίοδο 04-09 σε σχέση με την πιο διεφθαρμένη περίοδο της μεταπολίτευσης της μαιμούς.

 4. Ποιά είναι άραγε ή έκπληξη; Περιμένατε πατριωτική στάση από ποιόν; Από τόν GEOFRY GEORGE PAPADREOU; Ό άνθρωπος είναι αμερικανός πολίτης καί τά γεωπολιτικά συμφέροντα τής πραγματικής πατρίδας του υπηρετεί…. Μέ τήν εκλογή του πού κατάφερε παραπλανώντας τούς αφελείς νεοέλληνες. Τί έκανε; Μετονόμασε όσα υπουργεία είχαν τή λέξη έθνος στόν τίτλο τους. Επιχείρησε τόν αποσυμβολισμό τής ταυτότητας τής κουλτούρας καί τής εθνολογικής συνείδησης τών Ελληνων. Νομιμοποίησε τόν εποικισμό τής πατρίδας μας δίνοντας ιθαγένειες σέ μουσουλμάνους εποίκους.Αποσκοπώντας στή διάρρηξη τού όμαιμου, τού ομόγλωσσου τού ομότροπου τών Ελλήνων. Καί εμφύτευση μειονοτήτων στήν πατρίδα μας. Ακολουθώντας ρατσιστική επί τής ουσίας κατά τών Ελλήνων…. Εξαθλιώνει οικονομικά τούς Έλληνες επιβάλλοντας τους τήν πείνα γιά πληρωθούν οί τόκοι τών δανείων τής ρεμούλας καί τής αρπαχτής πού έκαναν οί σιτιζόμενοι από τό »μαγαζί» τής Πλατείας συντάγματος. Αφού βεβαίως πρώτα μάς ξεπούλησε στούς δανειστές[ΔΝΤ Κ.Τ.Λ.] εμάς τά παιδιά καί τά εγγόνια μας. Τώρα διαπραγματεύονται αλλαγές συνόρων διχοτόμηση Αιγαίου καί μοίρασμα διά 3 τών πετρελαίων τού αρχιπελάγους μας. Αυτό διαπραγματεύθηκε στό τελευταίο του ταξίδι ό »ταξιδιάρης» πρωθυπουργός μας στήν Πόλη μέ Ερτογάν. Παράλληλα προωθεί εσπευσμένα τό διαμελισμό τής χώρας μέ τόν »καλλικράτη». Από τήν εφαρμογή του θά δούμε νά αναδύονται κράτη—περιφέρειες. Καί ίσως καί τρία από αυτά ανεξαρτητοποιηθούν, θά έχουμε δηλαδή μιά ομόσπονδη καί εδαφικά συρρικνωμμένη Ελλάδα Τά μαύρα σύννεφα μαζεύονται καί φοβάμαι θά φέρουν καταιγίδες εσωτερικές βαμμένες μέ τό αίμα εξεγέρσεων αλλά καί εξωτερικών επιθέσεων γιά κατάληψη εδάφων….. Ό GEOFRY GEORGE PAPADREOU ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ….. Εσωτερικά έχουμε ήδη κατακτηθεί από τούς Τσιφλικάδες αφέντες τρόικα τού ΔΝΤ. Διοικούμαστε ουσιαστικά από τήν τριμελή χούντα του ΔΝΤ

 5. γιατι σε μενα η οικογενεια παπαντρεου μου φερνει στο μυαλο μου τον εφιαλτη ο παπους με τα δεκεμβριανα ο γυος με το εοκ και νατο το ιδιο συνδικατο και ο εγγονος δ.ν τ τα αποτελεσματα γνωστα ολα καλα για τα μπασταρδα τα αμερικανακια το ποιο μπασταρδο κρατος στην παγκοσμια
  ιστορια αμφιβαλη κανενας για το ποσο μπασταρδο ειναι αυτο το κρατος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s