
«Πίεση προς τη Φτώχεια» τιτλοφορεί το μακροσκελές άρθρο του ο Αλεξαντάρ Πέσεφ, στο ‘ράδιο σλόμπονταν εβρόπα’ που αποκαλύπτει την οδυνηρή πραγματικότητα μιας χώρας στην οποία η ηγεσία της προσπαθεί να καλύψει με πάσα επιμέλεια.
{ παρέκβαση: Σήμερα, μάλιστα, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Νίκολα Γκρουέφσκι, ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τις πληρωμές προς τους εργολάβους των δημοσίων έργων επ’ αόριστον}.
Αν κάποια μέρα βρούμε όλοι εμείς στα φτωχά βαλκάνια το δρόμο της αγάπης του Θεού, όπως και να τον λέει το θεό του κανείς, πετάξουμε έξω όλους τους μαφιόζους που μας κυβερνούν και δούμε τον άνθρωπο στον άνθρωπο και του απλώσουμε στοργικά το χέρι, ίσως δεν πεινάει κανείς πιά!
Ονειρεύομαι; Μάλλον!
εκει να ψοφησουν οι πουστ@@δες.
Μπάμπη, ναι ονειρεύεσαι στα ξυπνητά σου!
Η θρησκεία είναι ένα μεγάλο παραμύθι, που με δόλο πουλά ψευτιές στους αφελείς πιστούς στο παζάρι των ψευδαισθήσεων! Δηλαδή σα να λέμε «φάτε ματια ψαρια και κοιλιά περίδρομο!»