"Greek National Pride" blog / ΔΙΕΘΝΗ / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ / ΙΣΛΑΜ / ΙΣΡΑΗΛ / ΚΟΥΡΔΟΙ / Μέση Ανατολή / ΝΑΤΟ / ΣΥΡΙΑ / Τουρκία

ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ/ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.



ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Δεν έχουμε πάρει είδηση τι ακριβώς γίνεται με τις ενέργειες της Τουρκίας σε συνεργασία με τη Συρία κατά των Κούρδων. ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΣΤΕΡΟΥΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. Ας βάλουμε τα πράγματα σε μια αρχή. Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες μου(ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ από ΔΥΤΙΚΕΣ και ΑΡΑΒΙΚΕΣ πηγές) έχουμε τις κάτωθι πολύ σοβαρές εξελίξεις.

*Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΔΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ DRONES HERON ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ(ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΗΣΑΝ ΚΑΛΕΣ) ΔΙΝΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΡΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΓΚΥΡΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΚΡΑΤΗ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΑΣ-ΙΡΑΝ-ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ .

*ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ(ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ…) ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ 2σέλιδο σημείωμα με 6 ερωτήματα ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ(κάτι βέβαια που δεν έχει κάνει μέχρι τώρα…). ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ «ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΙΣΡΑΗΛ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ». Βλέποντας τα πράγματα από προσωπικής οπτικής γωνίας λίγο ευρύτερα , δεχόμενος τις στρατηγικού επιπέδου συμφωνίες του 2009 ΣΥΡΙΑΣ-ΙΡΑΝ-ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ δεν αποκλείω να μεταφέρονται ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ.(ειδικά στο ΙΡΑΝ και στην εξτρεμιστική ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ).

*Σε Στρατιωτικά Επιτελεία της ΣΥΡΙΑΣ υπάρχουν ΤΟΥΡΚΟΙ αξιωματικοί-σύνδεσμοι (σύμφωνα με ΕΚΘΕΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ) και οι οποίοι συντονίζουν ενέργειες κατά των ΚΟΥΡΔΩΝ στα εδάφη της ΣΥΡΙΑΣ και ΤΟΥΡΚΙΑΣ, αλλά και στο τρίγωνο με το ΙΡΑΚ. Ειδικότερα υπήρξε συνεργασία ΤΟΥΡΚΩΝ-ΣΥΡΩΝ σε επιχειρήσεις στις περιοχές ΚΑΜΙΣΛΙ-ΝΤΙΒΑΡ-ΚΑΡΑΤΣΟΥΚ-και στην Κουρδοασσυριακής πληθυσμιακής σύστασης πόλης ΑΛ ΑΣΑΚΑ(εντός ΣΥΡΙΑΣ). Επίσης η ΣΥΡΙΑ για να διευκολύνει τους Τούρκους αύξησε την παρουσία και ετοιμότητα των μονάδων της στα σύνορα με το ΙΡΑΚ.(Αμερικανική αναφορά στις αρχές ΙΟΥΛΙΟΥ)

*Τέλος ερευνάται η πληροφορία που έχω για πλήγματα(μικρά) σε κάποιες Κουρδικές ομάδες που είναι σε Λιβανέζικο έδαφος (περιοχή ΤΕΛ ΑΖΑΤΑΡ) όπου η ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ και πράκτορες της ΣΥΡΙΑΣ σκότωσαν ΚΟΥΡΔΟΥΣ που ήσαν επί χρόνια εκεί. Η περιοχή είναι νότια της ΒΗΡΥΤΟΥ. Είναι δύσκολη η επιβεβαίωση γιατί η κατάσταση στο ΛΙΒΑΝΟ δεν ελέγχεται ικανοποιητικά.

Τα θέματα αυτά ούτε καν τα παρακολουθούμε και έχουν προεκτάσεις που αγγίζουν ευαίσθητες χορδές της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ…ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ-ΠΑΡΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ-ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ –ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΒΑΘΟΣ….

ΠΗΓΗ

One thought on “ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ/ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

  1. Πρέπει να φάνε πόδι από το ΝΑΤΟ οι Τούρκοι. Οι Αμερικάνοι, οι Βρετανοί και Ισραηλινοί εξέθρεψαν ένα τέρας, παρόμοιο με αυτό των Ταλιμπάν. Ο κόσμος έχει αλλάξει. Το ΝΑΤΟ (πλην Τουρκίας) πρέπει επιτέλους να συνεργαστεί μαζί με τους Ρώσους, τους Ινδούς και τους Κινέζους ενάντια στην ανάπτυξη του Ισλαμοφασιμού. Εάν χάσει το ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν, θα είναι η αρχή του τέλους για όλους μας. Το ηθικό των Ισλαμοφασιστών θα πάει στα ύψη και η οργάνωσή τους θα εξελιχθεί.
    Το ΝΑΤΟ φυσικά και δεν θα μπορέσει να εισβάλει ποτέ σε Ιράν και Τουρκία, ακόμη και εάν πρώτα έχει ρίξει όλες τις βόμβες του εκεί. Δεν έχει τη δύναμη μόνο του. Εάν το Ισλάμ δεν αρχίσει να χάνει γη και να μικραίνει σε γεωγραφικό μέγεθος, θα έρθει ώρα που η εξάπλωσή του θα υπερβαίνει κάθε φαντασία. Όλα δείχνουν ότι η μη Ισλαμική ανθρωπότητα κοιμάται. Η έλειψη στρατηγικού βάθους των Αμερικανών, των Βρετανών και των Ισραηλινών είναι απερίγραπτη και θλιβερή. Και οι τρεις αυτοί από κοινού λάτρεψαν το Τουρκικό μπακσίσι και ρουσφέτι. Νομίζω πως η χρυσή τουρκική λίρα γέμισε τα σεντούκια πολλών Αμερικανών, Βρετανών και Ισραηλινών διπλωματών, πολιτικών και στρατιωτικών ακόμα. Με το κιλό μοιράζουν τα σακουλάκια οι Τούρκοι μάλλον. Με το λάδωμα έκλεισαν τα μάτια των συμμάχων τους οι Τούρκοι. Η άλλη εξήγηση για την κατάντια των τριών παραπάνω είναι το ότι κατα βάθος πρόκειται για ανοήτους. Μόνο πληρωμένοι και ηλίθιοι θα μπορούσαν να φέρουν την κατάσταση εδώ που είναι σήμερα. Το επόμενο βήμα θα είναι άραγε να πέσουν στα τέσσερα και να προσκυνήσουν την διαρχία Αχλαδομελιτζάν – Σουλτανοδαγκάν ;

Σχολιάστε